ΓΕΕΘΑ: Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Α/ΓΕΕΘΑ είναι προδήλως υποκινούμενη

ΓΕΕΘΑ: Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Α/ΓΕΕΘΑ είναι προδήλως υποκινούμενη

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας καταγγέλλει «επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία».

Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι πρόκειται για μια «προδήλως υποκινούμενη» και «πρωτοφανή στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης» που «εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ

Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. e-Αmyna @e_amyna: Σύντομο ΣΧΟΛΙΟ περί προπαγάνδας: στο πρωτοσέλιδο του @documentonews
    αναφέρεται ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός #Φλώρος εμφανίζεται από έκθεση της ΕΥΠ "να αγοράζει σπίτι με 600.000 Ευρώ μαύρο χρήμα", αλλά το άρθρο στις εσωτερικές σελίδες αναφέρεται σε αγορά κατοικίας του γαμπρού του.../1
    ...χωρίς καμία συμμετοχή του Α/ΓΕΕΘΑ και χωρίς να προκύπτει καταβολή μαύρου χρήματος ούτε από τον γαμπρό του! Αλλά το πρωτοσέλιδο διοχετεύτηκε από σήμερα παντού και θα κρέμεται αύριο στα περίπτερα, ενώ ελάχιστοι θα αγοράσουν την εφημερίδα για να διαβάσουν το εσωτερικό άρθρο.. /2
    Επιπλέον όλη η λάσπη κατά του Α/ΓΕΕΘΑ αποδίδεται έντεχνα σε έκθεση της ΕΥΠ, ώστε να προφυλαχθούν η φυλλάδα και ο εκδότης από ποινικές ευθύνες και ταυτόχρονα να εμπεδωθεί στο κοινό το αφήγημα των υποκλοπών σε βάρος του Α/ΓΕΕΘΑ, που παραμένει εντελώς αναπόδεικτο. Πλην όμως.../3
    ...με το πρωτοσέλιδο ο συκοφάντης την πάτησε, διότι δυσφημεί τον Α/ΓΕΕΘΑ διαστρεβλώνοντας το περιεχόμενο του ίδιου του δικού του εσωτερικού άρθρου - ανεξαρτήτως του αναπόδεικτου ισχυρισμού περί υποκλοπών, για τις οποίες πρώτος ύποπτος είναι βέβαια ο κάτοχος του προϊόντος τους./4
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://t.co/zkgD718euX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Defencegreece-Media: Είμαστε με τον Αρχηγο @ChiefHNDGS! Φτάνει η ανθρωποφαγια στο βωμο του κομματικου συμφέροντος, εχουν ξεπερασει κάθε οριο ΥΓ το αρθρο αν και στον τιτλο στοχοποιει τον αρχηγο, μιλάει για τον γαμπρο του, κοινως "λασπη και οποιον πιασει ο ανεμιστηρας"
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://twitter.com/defencegreece_m/status/1614541972802347008?ref_src=twsrc%5Etfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο, αλλά ποιος είναι ο "σαχλαμάρας" υπουργός; ΟΕΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή