Καλαμάτα: Επαναλειτουργία 9ου ΣΠ ως Κέντρου Νεοσυλλέκτων το καλοκαίρι 2023–Ανοίγει και της Σπάρτης

Καλαμάτα: Επαναλειτουργία 9ου ΣΠ ως Κέντρου Νεοσυλλέκτων το καλοκαίρι 2023–Ανοίγει και της Σπάρτης

Την επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» στην Καλαμάτα τον προσεχή Ιούλιο 2023 προανήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς.

Ειδικότερα ο κ. Μαντάς ανέφερε:

«Τον Ιούλιο του 2023 ξεκινά τη λειτουργία του το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας.

840 οπλίτες ανά σειρά κατάταξης, θα διανύουν το στάδιο της βασικής τους εκπαίδευσης στην Καλαμάτα.

Έπειτα από 7 χρόνια επανέρχεται η κανονικότητα στη λειτουργία του στρατοπέδου μας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ιστορία και το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας εγγυώνται εξαιρετικές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά της πατρίδας μας!»

Για την εν λόγω εξέλιξη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα στηρίξει την επαναλειτουργία του στρατοπέδου ως ΚΕΝ, ενώ να σημειωθεί ότι αντίστοιχα με το στρατόπεδο της Καλαμάτας θα επαναλειτουργήσει και αυτό της Σπάρτης.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

 1. Τελικά τα κέντρα εκπαίδευσης τι είναι μαγαζιά το μεσημέρι να κλείνουν και το απόγευμα να ανοίγουν ? ΝΤΡΟΠΗ προκειμένου να εισπράξει λίγους ψήφους η κυβέρνηση κάνει την νύχτα μέρα και την ημέρα νύχτα . Θυσία γίνονται όλα στον βωμό της ψηφοθηρίας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αξιότιμοι κύριοι της Κυβέρνησης μπροστά στον κίνδυνο της συντριβής ανοίγετε τα κέντρα εκπαίδευσης έτσι ώστε να βολέψετε ημετέρους και να εισπράξετε ψήφους από τις τοπικές κοινωνίες έτσι δεν είναι ? Τέτοιες κινήσεις δηλώνουν ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δώσε σανόόόόό. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (εεεε εκλογές ήθελα να πώ), ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δυστυχώς οταν εκλεινε το κέντρο, ειχαν ακουστει πολλες σοβαρες άποψεις επι του αντιθέτου, αλλα " εις ωτα μη ακουοντων".......

  ΑπάντησηΔιαγραφή