Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για την στήριξη και στα στελέχη ΕΔ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΔ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΠΑΞ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣEI Ο ΗΛΕΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ως ένα πολύ σημαντικό μέτρο που έρχεται να αναγνωρίσει το δύσκολο και πολύτιμο έργο των αστυνομικών μας όπως και των λιμενικών μας χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε κάθε υπάλληλο των δύο αυτών υπηρεσιών ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε και ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή όπου ήταν δέκτης πολλών μηνυμάτων, την ικανοποίησή του για την συγκεκριμένη εξέλιξη που αποτελεί και μία κίνηση ευχαριστίας για τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος που πολλές φορές καλούνται στο καθήκον τους κάτω από επικίνδυνες και δυσμενείς συνθήκες.

Ασφάλεια των πολιτών και διαρκής ετοιμότητα

Το γεγονός ανέφερε στην συνέχεια ο Ηλείος βουλευτής ότι έχουν συμβάλλει στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας, λειτουργούν νύχτα – μέρα στον τομέα της αστυνόμευσης με διαρκή ετοιμότητα, αντιμετωπίζουν επιτυχώς τα προβλήματα των ροών των μεταναστών σε διάφορες περιοχές της χώρας, και συμβάλλουν στην ασφάλεια των πολιτών δεν θα μπορούσε να αφήσει την κυβέρνηση ασυγκίνητη ή αδιάφορη απέναντί τους.

Η αναγνώριση αυτού του σημαντικού έργου από τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση οδήγησε στην εφάπαξ ενίσχυση ένστολων των δύο αυτών κατηγοριών.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος η ενίσχυση δεν θα σταματήσει μόνο στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, καθώς η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αυτό γιατί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ετοιμάζεται και θα έρθει προς ψήφιση, νομοσχέδιο που θα αφορά και στην στήριξη των Αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών του προαναφερόμενου τομέα.

Με αυτό τον τρόπο άλλωστε κάνει αποδεκτό και το αίτημα που τόσο ο Ανδρέας Νικολακόπουλος όσο και άλλοι βουλευτές – μέλη της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων είχαν καταθέσει για την ουσιαστική στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: iliaweb.gr

ΥΓ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας (staratalogia.gr), το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να κατατεθεί στη ΒτΕ το υπόψη νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, που εναγωνίως περιμένουν τα στελέχη ΕΔ και οι Απόστρατοι για το ν.4093/12 και όχι μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. Επειδή χορτάσαμε από υποσχέσεις και θα, μετάθεση όλων των στρατιωτικών στον τόπο συμφερόντων τους μετά τα 30 χρόνια υπηρεσία και όσοι εναλλακτικά από αυτούς επιθυμούν μετάταξη σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες μέσω της κινητικότητας, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ότι κ να κάνουν πλέον, το έχουν φάει το μαύρο ήδη! Καλή χώνεψη!

      Διαγραφή
  3. Πρώτη φορά - εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη- που μία Κυβέρνηση κατάφερε να προκαλέσει τόση απογοήτευση και οργή ταυτόχρονα στις τάξεις των ΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για τους απόστρατους ισχύει το δημοσιονομικό πρόβλημα και δεν θα δοθούν αναδρομικά για τον 4093/12 από 1/1/21 όπως είχε υποσχεθεί ο υπουργός εδώ και 2 χρόνια για όλους τους άλλους κλάδους υπάρχουν αυξήσεις μισθών και έξτρα δώρα ( καλώς τους τα δίνει και περισσότερα αν γινόταν) αλλά όχι πάντα οι απόστρατοι ριγμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι,όλοι αποστρατεύονται, προσφεύγουν κ παίρνουν αέρα 2 βαθμούς για ζήτω. Φτάνει η κλάψα.

      Διαγραφή
  5. Πάντως ι όσο ορθά προβλέπετε από τον Ιούνιο την κατάθεση του νομοσχεδίου τόσο ορθά είναι και τα αποτελέσματα των κατά καιρούς δημοσκοπησεων έρχεται όχι το νομοσχέδιο αλλά η ώρα για να μας πει αντίο η ΝΔ. Την κατεύθυνση δε ξέρω. Προς το σπίτι προς κορυδαλλο θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπουκορεεεεεεεεεερ. Μπουκορεεεεεεεεεερ. Θες και ψήφο εεεεεεεε? Ρε δεν ντρέπεστε λίγο ρε? Τι ρεζιλίκια είναι αυτά ρεεεεεερ? Εδώ και Τρία μισή χρόνια μας έχετε κάνει σμπαράλια τα νεύρα με αυτό το νομοσχεδιο. Ιδιαίτερα όμως από τον Μάρτιο 2022 μας έχετε στο από βδομάδα, επόμενο 15 ήμερο, επόμενο μήνα, μόλις κοκκίνισει ο κολος της μαϊμούς κλπ, κλπ, κλπ. Ε λοιπόν τέλος ρε. Μην σώσει και το φέρετε ποτέ. Πλέον θα σας εξηγήσουμε το όνειρο στις κάλπες. Πραγματικά νομίζετε και μας έχετε δεδομένους? Ιδιαίτερα στις επόμενες εκλογές όλος ο ΕΣ θα σας πολεμισει με πείσμα για να σας ρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω μια ερώτηση διάβασα σε σάιτ ο Σκυλακάκης ξεμπλοκαρε το νομοσχέδιο προς κατάθεση.Πρωθυπουργος είναι ο Σκυλακάκης; Ο συγκεκριμένος βλέπει παραλλαγή και βγάζει φλύκταινες.Μαζεψτε τον γραικυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ ήταν να κατατεθεί από τον Απρίλιο .. το γεφύρι της Άρτας πιο αξιόπιστο ήταν...καλά κρασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο γεφύρι της Αρτας ειχαμε του πρωτομάστορη την ωρια τη γυναίκα για να στεριωσει.....

      Διαγραφή
  9. Δεν ντρεπεστε λιγο ρε που βγαινετε ακομα και κανετε δηλωσεις...μας εχετε κανει τα νευρα τσαταλια με αυτο το νομοσχεδιο...φτανει πια η κοροιδια και η υποκρισια σας...ο καιρος γαρ εγγυς,θα φατε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρέθηκε και ένας βουλευτακος να πάρει θέση για τον τόσο ντόρο που έγινε στα ΜΜΕ από τα στελέχη μας.
    Να μας πει τι μπλα μπλα και υποσχέσεις. Ωραία έγινε για λίγο γνωστός.
    Απλά του επινθυμιζω τέτοιες μέρες πριν από λίγα χρόνια είχαμε πάρει αναδρομικά χιλιάδες ευρώ αλλά δεν γνωρίζω αν αυτός ήταν βουλευτής τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπτωματικά και τότε ήταν προεκλογική περίοδος. Μαύρο σε όλους τους απατεώνες που νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν κατάμουτρα.

      Διαγραφή
  12. Πολύ το νομοσχέδιο βρε παιδί μου. Πιο εύκολα κατατίθεται νόμος, παρά οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, ποτέ για μείζοντα και ' 'καυτά' ' θέματα. Κοινώς,για δουλειά και πραγματικό όφελος τίποτα, αλλά για πανηγύρια και ταρατατά , πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΏΝΥΜΟΣΤετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2022 9:35:00 μ.μ.η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ φαινεται στο επιπεδο σου.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λαμβανει 2 βαθμους ,αν εισαι ΑΣΣΥ φευγεις με κατεχομενο βαθμο ιεραρχιας αν δεν εχεις πτυχιο ΑΕΙ και αν εχεις λαμβανεις και φευγεις με τον επομενο.Το ιδιο και ΑΣΕΙ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ποια βουλή είναι το πολυνομοσχέδιο. Στην Τανγκανίκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το βράδυ των εκλογών θα κατανοήσετε τον ορισμό του χρώματος "μαύρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε που είναι το πολυνομοσχέδιο ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας φτύνουμε εκεί στην Νέα δημοπρασια και λέτε ότι βρέχει. Φωνάζουμε τόσο καιρό, κυριολεκτικά ουρλιάζουμε για να φέρετε το πολυνομοσχέδιο που εσείς οι ίδιοι εδώ και 3 και πλέον χρόνια λέτε ότι είναι έτοιμο. Σήμερα θα το φέρετε, αύριο θα το φέρετε στις 32 Σεπτεμβρίου θα το φέρετε. Μας δουλεύετε εδώ και τόσο καιρό. Σιχαίνεται πλέον και να σας μιλήσει άνθρωπος πλέον. Στις εκλογές θα σας εκδικηθουμε νόμιμα και όμορφα και θα σας στείλουμε στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από τίs 19/11 πού ανακοινώθηκε οτι πήρε τήν έγκριση τού υπ.οικονομικων καί σε συνεχείs μετέπειτα αναρτήσειs αναμένεται.....ΔΙΚΑΙΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ;;; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;;; ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντρέα, με ξέρεις κ σε ξέρω, πήρες ότι πήρες, να έχεις υπόψη σου, ότι δεν έχει ξαναλαμβανειν, εκτός κ αν αλλάξεις παράταξη! Τόση εμπάθεια, κυβέρνησης, μέσω του ΥΕΘΑ, προς το προσωπικό των ΕΔ, έχει χρόνια να φανεί! Κ θα πάρετε την απάντηση, (όπως βλέπω εκ των έσω)! Θα σου σφίξω το χέρι, γιατί θα με ψάξεις πάλι για την ψήφο, αλλά "δωθε πάνε κ οι άλλοι", λένε στο χωριό μου, απ' όπου θα περάσεις, σίγουρα προεκλογικά! Υπόψη θάναι βαρύ το τίμημα που θα υποστείς κ συ , μαζί με την παράταξη σου, που βγήκες να υποστηρίξεις τι? Τα ασυμμαζευτα? Το πουλάκι πέταξε, όσον αφορά, τους των ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.youtube.com/watch?v=kTMfPXzbjdA - Μαύρο και μαύρο δαγκωτό ... υπομονή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανωνυμος ΠΟΣΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΖΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΣΤΕΡΕΙΣΘΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΒΛΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΡΑΤΟΥΣ. ΕΝΣΚΥΨΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΓ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας (staratalogia.gr), το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να κατατεθεί στη ΒτΕ το υπόψη νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, που εναγωνίως περιμένουν τα στελέχη ΕΔ και οι Απόστρατοι για το ν.4093/12 και όχι μόνο......ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή