Κατρίνης: Να δοθεί το έκτακτο επίδομα 600€ και στα στελέχη ΕΔ που περιφρουρούν την πατρίδα σε μόνιμη βάση

«Είναι θετικό το γεγονός ότι δίνεται επίδομα ύψους 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Θεωρώ, ωστόσο, ότι αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

Να δοθεί το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ -που ανακοίνωσε χτες ο πρωθυπουργός για τους αστυνομικούς και λιμενικούς- και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ζήτησε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.

Προεκλογικό επίδομα

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε θετικό γεγονός την παροχή του «προεκλογικού επιδόματος» της κυβέρνησης στους ένστολους λέγοντας:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι δίνεται επίδομα ύψους 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Θεωρώ, ωστόσο, ότι αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη εθνική συγκυρία. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων περιφρουρούν την πατρίδα σε μόνιμη βάση. Είναι λοιπόν πλέον καιρός, να αφήσουμε τα ευχολόγια και να τους ανταμείψουμε έμπρακτα για την προσφορά τους».

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ρε που είναι το νομοσχέδιο? Μην είναι στους κάμπους μην είναι στα βουνά? Μην είναι στου Μπουκωρου το γραφείο? Ρε μπουκωρακο από τον Μάρτιο μαζί με τον φίλο σου τον μαρμαρά λέγατε ότι θα φέρνατε το νομοσχέδιο. Μήπως το είδες πουθενά? Γιατί μου είπαν το τράβαγαν δύο σκύλοι. Μην ανχωνεσε παλικάρια μου. Με το πάσο σας. Έτσι και εμείς θα σας μαυρισουμε. Με το πάσο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα. Το δεκανίκι της νέας δικτατορίας. Αν νομίζετε ότι όλοι σας δεν θα μαυριστειτε είστε γελασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πετανε τουβλα οι Βουλευτες γαι ψηφαλακια >
    600 ευρώ για Αστυνομικούς – Λιμενικούς, 473 για Πυροσβέστες, 140 για στρατιωτικούς και επιπλεον 280 ευρώ για τους Στρατιωτικούς οδοιπορικά με απόφαση Παναγιωτόπουλου
    ΣΥΝΟΛΟ 430 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά 280 δεν θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή