e-ΕΦΚΑ: Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023–'Ολες οι ημερομηνίες

e-ΕΦΚΑ: Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023–'Ολες οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε σημερινό (06/12/2022) Δελτίο Τύπου του, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2023

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Καί τί έγινε ;;;; Ολοι κάτι παραπάνω εκτόs .....Tά μέρισματα ποτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιάζεσαι τα μαγειρεύει ο Δημητρός με φυσικό ακατέργαστο αλάτι Μυτιλήνης

      Διαγραφή
  2. Οπότε και να καταβληθούν απλά δεν φτάνουν ούτε για μια εβδομάδα. Ραντεβού στις εκλογές για μαύρισμα του δημοκρατικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ: Νταλίκες πηγαινοέρχονται ασταμάτητα σε εθνικές & επαρχιακές οδούς και μοιράζουν σανό & τριφύλλι ώστε να προλάβουν την βαρυχειμωνιά του Μάρτη που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανα χρήση χθες την εφαρμογή στην ιστοσελίδα του άξιου συναδέλφου από ΠΑ η οποία έχει τροποποιηθεί ώστε να υπολογίζει την περιβόητη αύξηση των κυβερνώντων. Πραγματικά το αποτέλεσμα το ανέμενα και δεν εξεπλάγην αλλά μου έκανε εντύπωση η μείωση των αποδοχών μου. Η σύνταξή μου μειώνεται κατά 3 ευρώ. Δεν πήραν την αύξηση των 3 ευρώ που ανέφερε κάποιος συνάδελφος ότι θα ήταν ίση με την κράτηση "Έναντι ειδικής εισφοράς ν3986/11" αλλά μειώθηκε στο αντίστοιχο ποσό. Η προσωπική διαφορά μειώθηκε και επανήλθε περίπου στο επίπεδο που ήταν πριν κλείσω τα 55 περίπου στα 200 ευρώ. Οι κύριοι λοιπόν της Νουδου συνεχίζουν να ΤΙΜΩΡΟΥΝ όλους όσους δικαιούντο και έφυγαν νωρίς ακόμα και μετά από 10 χρόνια κατά συνέχεια εντολών ουρανοκατέβατου Κατρούγκαλου. Θα τα πούμε σύντομα με το ίδιο νόμισμα. Και να γνωρίζουν ότι είμαστε χιλιάδες. Εκτός και εάν έχει βάλει σκοπό να μην βγει ξανά και να αφήσει την καυτή πατάτα σε άλλο κορόιδο. Ίσως του αρκεί που γράφτηκε το όνομά του στην ιστορία ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος να κοκορεύεται κι αυτό σαν τον Γιωργάκη και να γυρίζει ανά την υφήλιο κάνοντας σεμινάρια και διαλέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή