Αργυρούπολη: Συνταγματάρχης εν ενεργεία ο 53χρονος ληστής με τη χειροβομβίδα

Αργυρούπολη: Συνταγματάρχης εν ενεργεία ο 53χρονος ληστής με τη χειροβομβίδα

Εν ενεργεία Συνταγματάρχης του Στρατού είναι ο ληστής που εισέβαλε με χειροβομβίδα σε τράπεζα στην Αργυρούπολη.

Συγκρεκριμένα, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 53χρονος Συνταγματάρχης του Στρατού (όπως διαπιστώθηκε μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς) εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Μαρίνου Γερουλάνου και Γ’ Σεπτεμβρίου, στις 09:40 το πρωί της Δευτέρας (5/12), με χειροβομβίδα, απείλησε υπαλλήλους και άρπαξε χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ο ληστής απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να προχωρήσουν στη σύλληψή του, στην ίδια περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχει διαπράξει τρεις ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Κύριοι της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας,τα στελέχη είναι σε απόγνωση!!!Ο μισθός αν δεν δουλεύει ο/η σύζυγος και υπάρχουν και 2 παιδιά γυμνάσιο λύκειο δεν φτάνει ούτε για 10ημερο!!!!!Και δεν είναι ότι παίρνουμε λίγα,γιατί αυτό θα πείτε, είναι ότι η αγοραστική δύναμη που έχουμε είναι η μισή με κάποιον ΔΥ που είναι μια ζωή στο σπίτι του και έχει βάλει τη ζωή του σε μια σειρά (σπίτι, δουλειά σύζυγου,2η απασχόληση, αγροτικό εισόδημα κλπ). Αντιθέτως εμείς είμαστε μια ζωή στο ενοίκιο,στις μετακινήσεις,σε μέρη που δεν έχουμε κανέναν απολύτως να βοηθήσει.Τα στελέχη είναι σε απόγνωση και η ηγεσία συνεχίζει να τα πατάει στο λαιμό αδιαφορώντας παντελώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα…
      Απλά ανοίξτε τα αυτιά σας, τίποτε άλλο!

      Διαγραφή
  2. Θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά απ'την υπηρεσία του, άσχετα την πολιτική δίωξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς κύριοι της Κυβέρνησης αυτή είναι η πραγματική κατάντια των Αξκών. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ειδικότερα ο υπουργός δεν έκανε τρισήμιση χρόνια το παραμικρό για το προσωπικό του. Ας περιμένουμε όμως, πιθανόν να δούμε και άλλα παρόμοια περιστατικά, πράξεις που δεν αρμόζουν στο κύρος, στην αξιοπρέπεια και στη λεβεντιά τους. Είναι καιρός να αφυπνιστούνε από το λήθαργο και τα αρρωστημένα πολιτικά πάθη και στις επικείμενες εκλογές να πράξουν τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για 2.500€ (1,4 μηνιάτικα περίπου) ξεφτίλισε το θεσμό. Ποια ανάγκη τον ώθησε σε απανωτές ληστείες; ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Τις έλυσε; ΤΖΟΓΟΣ μου μυρίζεται. Περιμένω το όνομα. Άμεσο ξήλωμα βαθμού σε απλό στρατιώτη με αντίστοιχη σύνταξη και βεβαίως στη μπουζού. ΜΗΝ ακούσω δικαιολογίες επιπέδου Βασιλάκη Καΐλα. Φτου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μια περίπτωση επαγγελματία που νόμιζε ότι "τον έπαιρνε για λίγο ακόμη", αλλά που δεν του βγήκε όπως τα υπολόγιζε.Τι να πούμε??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΉ και ΌΝΕΙΔΟΣ....Τόσο για αυτό το μπουμπούκι, όσο και για το Στράτευμα και για όσους ξεδιαντροπα βρίσκουν δικαιολογία για την πράξη του, παραθετοντας οικονομικά προβλήματα, μη αντιλαμβανόμενοι τι ακριβώς έχει συμβεί.... Ουδέποτε συνέβη παρόμοιο συμβάν στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ένοπλη ληστεία κατά συρροή από Ανώτερο Αξιωματικό..... Ουδέποτε..Ξεφτιληστηκε ο θεσμός με τη Σάρα και τη μαρα που μπαίνει στις στρατιωτικές σχολές για το μισθό και τις παροχές και παραπονιούνται κι απο πάνω...Ας αλλάξουν δουλειά αν δεν "βγαίνουν".... Καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό....Απόταξη και έκπτωση από το βαθμό για μια τόσο ατιμωτική πράξη. Λίγο φιλότιμο επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή