Προϋπολογισμός 2023: Μισθολογικές παρεμβάσεις για τη στήριξη στελεχών ΕΔ – Τι αφορούν (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Προϋπολογισμός 2023: Μισθολογικές παρεμβάσεις για τη στήριξη στελεχών ΕΔ – Τι αφορούν (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Στα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, όπως αποτυπώνονται στον κρατικό προϋπολογισμό αφορούν, μεταξύ άλλων μισθολογικές παρεμβάσεις για τη στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (δημοσιονομικό κόστος 103 εκατ. ευρώ για το 2023).

Προφανώς οι παρεμβάσεις αφορούν την μισθολογική εξέλιξη ΕΜΘ και ΟΒΑ, την νυχτερινή αποζημίωση και την θέσπιση πρόσθετης αμοιβής (Επίδομα Στόλου) στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων ΠΝ που βρίσκονται σε αποστολή (εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης).

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνεται στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2023:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Πολύ γενικά μιλάει το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2023. Το ότι μπορεί να αφορά μια μερίδα του στρατιωτικού προσωπικού (πιθανή μισθολογική προαγωγή Αξκων προερχόμενων από το θεσμό των ΕΜΘ), δεν σημαίνει ότι αφορά το σύνολο. Οι γενικεύσεις κάνουν κακό και δημιουργούν εσφαλμένη εντύπωση στον υπόλοιπο κόσμο ότι οι στρατιωτικοί θα τα κονομησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα μας... πάρτε τυράκι.... για τα προηγούμενα έτη που κάναμε υπηρεσίες δεν λέει κάτι.... υπέρ πατρίδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα...... Πυροτέχνημα φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Και να πούμε ότι ότι και να "βγεί",αν δεν πληρώνονται οι υπηρεσίες και τα έξτρα που βγαίνουν, τότε απλά δε θα έχουν γίνει και πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν να το βλέπω με πηχιαία γράμματα στα ιντερνετικά πρωτοσέλιδα "το κυβερνών κόμμα έφτιαξε (να μη πω 'αναβαθμισε') το μισθολογικό των ένστολων". Πράγμα που χρειάζεται χρόνια μελέτης των δεδομένων,των καταστάσεων και των αναγκών.Μυριζει κάπως ότι είναι προεκλογικό τρικ της τρέχουσας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ράψτε τσέπες. Θα βρέξει.... κεφτεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή