Καμπάς: Δεν πρέπει να αναθέτουν στο προσωπικό ΕΔ άλλα έργα εκτός αυτών που πρέπει να κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμπάς: Δεν πρέπει να αναθέτουν στο προσωπικό ΕΔ άλλα έργα εκτός αυτών που πρέπει να κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ενδεχόμενο να έχουμε θερμό καλοκαίρι με την τουρκία μίλησε ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς χθες (05-06-22) στους «Πρωινούς Τύπους» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο οποίος ανέφερε ότι οι ΕΔ είναι έτοιμες και θα απαντήσουν σε ενδεχόμενη πρόκληση. Δεν απέκλεισε ένα θερμό επεισόδιο για λόγους εντυπώσεως από πλευράς των τούρκων.

Επίσης προτρέπει τους κυβερνώντες και το ΥΠΕΘΑ να συνεχίσουν και να δίνουν ηθικό στο προσωπικό των ΕΔ και να μην τους αναθέτουν άλλα έργα εκτός αυτών που πρέπει να κάνουν (μάλλον εννοώντας περίπολα πυρασφάλειας ή οτιδήποτε άλλο εκτός αποστολής τους). Έτσι θα έχουμε ένα μοχλό πίεσης και αποτροπής στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχα μάλλον σε άλλο στρατό ήταν αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς Κ.Καμπα όταν είσασταν εν ενεργεία δεν στέλνατε πουθενά κόσμο????
    Χτυπουσατε το χέρι στο γραφείο? Φωναζατε? Η μπαινατε στο γραφείο του αφεντικού σας και τα κανατε γυαλιά καρφιά????? ε? ε? ε? Χαχαχαχαχαχαχαχα
    Τι λέτε βρε κύριοι του μάλιστα, κύριοι του τίποτα, που μόλις βγείτε στη σύνταξη λύνετε η γλωσσα σας, και για όλα έχετε γνώμη και άποψη, ενώ πρώτα μουγγα έτσι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού μας έβγαλε κ αυτός περίπολα τώρα το θυμήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είναι αργά, έστω κ για λόγους αντιπολίτευσης, στο μόνο που του δίνω, οτι έχει δίκιο κ ας το λέει! ΥΓ. Είναι κ το μόνο που συμφώνησα μαζι του.... Άλλωστε.


      Διαγραφή
  4. Τι μας λένε ρε οι @@@@@@; Ποιος ήταν αρχηγαρα όταν ο κυβερνήτης ταχύπλοου κυνηγός τζιπούρας μας έκοψε τα εκτός έδρας και των υπηρεσιών, αλλά στο ΠΝ και στην ΠΑ όχι μόνο δεν έγιναν περικοπές αλλά έγιναν και αυξήσεις; Βεβαίως ο ΣΞ δεν ειναι δημοκρατικός κλάδος ενώ οι άλλοι είναι γιατί έκαναν και αντίσταση στην χούντα, οπότε καλά μας έκαναν. Ποιος μας έστελνε περίπολα και σας μέραρχος και σαν σωματάρχης και σαν αρχηγός τρομαρα του; Τι θέλουν ρε τώρα τα @@@@; @@@@, μοιραίοι, άβουλοι, υπαλληλακια του κάθε @@@@ νταουλιέρη και γενικά παρατρεχαμενοι του κάθε πολιτικάντη που αγκαλιά ξεφτιλίζουν την πατρίδα μας. @@@@@@@ και ακόμη παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι να ναι..
    Ενας απόστρατος πουθενας, που οταν ηταν δηθεν αρχηγος, ηταν απλος μαλιστανθρωπος, βγηκε στην πουθενατζιδικη ελληνικη τηλεόραση, να πει στους πουθεναδες δημοσιοκαφρους, την πουθενατζιδικη αποψη του, για την αποφαση του ετερου πουθενα αλλου υπουργειου, μιας πουθενατζιδικης δηθεν κυβερνησης..
    Η Φρουτοπία της παλιας ΕΡΤ, ηταν πιο σοβαρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή