Άραξος: Συναγερμός στην 116 ΠΜ–47χρονος «καρφώθηκε» με ΙΧ στην πύλη εισόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Άραξος: Συναγερμός στην 116 ΠΜ–47χρονος «καρφώθηκε» με ΙΧ στην πύλη εισόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συναγερμό βρισκόταν επί ώρες η 116 Πτέρυγα μάχης στο Αραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε σήμερα τα ξημερώματα η απόφαση ενός 47χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι, να σταθμεύει το φορτηγό του, κοντά στην κεντρική πύλη της 116 πτέρυγας μάχης (116 ΠΜ) της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, άγνωστος τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116 Π.Μ. Αμέσως κινητοποιήθηκε το δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα.

Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

«Καρφώθηκε» στην είσοδο

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα θέτει σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς καταφέρνει να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα «κάρφωσε» το όχημα στην πόρτα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος είναι από την περιοχή της Αιγιάλειας και προ καιρού είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα. Προς το παρόν κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και αναμένεται αργότερα να μεταβεί στο εισαγγελέα. Το όχημα με το οποίος ήλθε από την Αιγιάλεια είναι αγροτικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια