Στρατιωτικοί: 3 χρόνια διακυβέρνησης από παρούσα κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί καμία προεκλογική δέσμευση

Στρατιωτικοί: 3 χρόνια διακυβέρνησης από παρούσα κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί καμία προεκλογική δέσμευση

Ιδιαίτερα αρνητικό είναι το κλίμα στους Στρατιωτικούς σχετικά με την μη υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για το λόγο αυτό η ΠΟΜΕΝΣ έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει για το επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και τα προβλήματα που μαστίζουν το εν ενεργεία προσωπικό των ΕΔ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΟΜΕΝΣ:

Εκδήλωση Ενημέρωσης ΜΜΕ, Βουλευτών, Εκπροσώπων Κυβέρνησης, Κομμάτων για το επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και τα προβλήματα που μαστίζουν το εν ενεργεία προσωπικό των ΕΔ.

Μετά την παρέλευση τριών ετών και στο κατώφλι του τέταρτου χρόνου διακυβέρνησης από την παρούσα κυβέρνηση στην διάρκεια των οποίων δεν έχει υλοποιηθεί καμία προεκλογική δέσμευση.

Μετά από την κατάθεση και ψήφιση κατά καιρούς αποσπασματικών νομοθετημάτων που κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν είτε ως τμήματα νόμων είτε ως τροπολογίες νομοθετημάτων άλλων Υπουργείων.

Μετά από πολλές και επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, ανοχή και υπομονή, δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ σχέδιο νόμου του ΥΠΕΘΑ το οποίο αναμένεται να κατατεθεί προς διαβούλευση για την επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Με βάση λοιπόν την παραπάνω δημοσίευση Σχεδίου νόμου από τα ΜΜΕ και σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης για εμπλοκή των στρατιωτικών στην δασοπυρόσβεση με 24ωρη περιπολία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜΕΝΣ, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο Αμαλία, ενημερωτική συνέντευξη για τα προβλήματα των στρατιωτικών που δεν λύνονται μετά από τρία (3) χρόνια υποσχέσεων καθώς και τα προβλήματα που δημιουργεί ένα ακόμη αποσπασματικό - φωτογραφικό νομοσχέδιο.

Μετά το πέρας της συνεντεύξεως, αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ, θα επιδώσει ψήφισμα στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Καλούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, των Κομμάτων και της Κυβέρνησης να τιμήσουν με την παρουσίας τους την εκδήλωση και να συμβάλουν στην προβολή της.

Το προσωπικό των ΕΔ δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο πχ απεργίες, διαδηλώσεις – πορείες κ.λ.π. οπότε μέσω αυτής της ενημερωτικής συνέντευξης τύπου, θα εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για την βούληση του Υπουργείου που μετά από τρία και πλέον χρόνια, πολλαπλασιάζει αντί να λύσει τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Θεωρούμε λοιπόν πολύ σημαντική την παρουσία σας καθώς και την προβολή από μέρους σας των θεμάτων που θα παρουσιάσουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ασμχος (ΥΔΚ) Δημήτριος Ρώτας
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τχης (ΠΖ) Γεώργιος Θεοδώρου

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ξέρετε τι συγκίνηση θα νιώσουν οι θυρωροί κάθε υπουργείου που θα παραλάβουν το ψήφισμα.......
    Μεγαλες στιγμες........
    Και μετά ήρθαν οι μελισσες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ψήφισμα μέχρι το θυρωρό θα φτάσει έτσι????????
    Μήν τρέφετε αυταπάτες ότι θα ανέβει όροφο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ούτε θα γίνει τίποτα. Μόνο μαύρο στις εκλογές οι ε.ε. και οι ε.α. όλοι και οι οικογένειές τους μαζί και οι φίλοι τους, Δυσφήμιση και απαξίωση για όλους τους πολιτευτές, σε κάθε βήμα, σε κάθε εκδήλωση, στο σουπερμάρκετ, στον μανάβη, στο takeaway, σε γκρικαρτάδικα, στους ντελιβεραδες, ρίχτε και ένα σιχτίρι για τους διαχρονικά κυβερνώντες που μας φέραν σε αυτά τα χάλια. Πιάνει πάντα τόπο και έχει αποτέλεσμα ειδικά ένα με δύο μήνες πριν τις εκλογές και φυσικά σχόλια αρνητικά παντού σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και σε άρθρα. Μόνο μικρά κόμματα στην βουλή. Εδώ ο άλλος ο πρώην μοντέλος άχρηστος, το κλεφτρόνι τσαντάκιας, ο κοκάκιας έβαλε λέει υποψηφιότητα με τους πασακατζίδες και δεν ντρέπονται ρε. Η δύναμη πλέον είναι το ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι άλλο να κάνει πια η εκάστοτε πολιτική ηγεσία για να σας πείσει ότι σας γράφει κανονικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κουραζεστε....Και μήν το διατυμπανιζεστε και ξοδευετε φαια ουσία και κουραζεστε και ιδρωνετε συντασσοντας ψηφισματα. Εμείς δεν πιστευουμε ούτε θέλουμε να είμαστε υποχρεοι. Ξέρουμε τι θα κάμουμε στις Εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν κάνω λάθος ο πρόεδρος,είναι παρά τω υπουργω, ; Μήπως είναι για το θεαθηναι όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σκάει κανείς. Αφού στη κάλπη σας έχουν σίγουρους, γιατί άραγε να ασχοληθούν με τα προβλήματά σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο ποτε καταργηθηκαν οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας μετα το περας της εργασιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς συνεχίζουν το δουλεια και μας το θυμίζουν. Έτσι για να είναι πτοσφατο στις κάλπες. Ευτυχώς μας έκαναν 48 δόσεις στα λίγα αναδρομικά αφου μας φιρολογησαν με 29 και 35 τους εκατό. Ευτυχώς συνεχίζουν τις πσρανομες κρατήσεις του Ν. 4093/12 στο Μ. Τ. Σ. Και ο ΥΠΕΘΑ μας δουλευει τρία χρόνια και ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έργο τους συνεχίζεται και σήμερα, αφού φορολόγησαν με 20% (πηγή) τα μικρά ποσά των αναδρομικών λόγω αναπροσαρμογής, τα βάζουν και στην εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις στα χρόνια που ανάγονται και το οποίο σημαίνει επιπλέον φόρος, επιπλέον εισφορά. Ευχαριστούμε κυβέρνηση, δεν θα σας ξεχάσουμε.

      Διαγραφή