ΕΠΟΠ: Αλλαγή προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών στις προκήρυξεις για 1.639 θέσεις-Δείτε το ΦΕΚ

ΕΠΟΠ: Αλλαγή προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών στις προκήρυξεις για 1.639 θέσεις-Δείτε το ΦΕΚ

Στην αλλαγή της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών στην προκήρυξη για την πρόσληψη 1.639 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διευρύνοντας σημαντικά το χρονικό περιθώριο για τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με νέα τροποποιητική απόφαση (ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 25/21.04.2022) που υπογράφει ο αρμόδιος ΥΕΘΑ, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αντίστοιχων προκηρύξεων, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις epop.army.gr, epopnom.army.gr, epop.hellenicnavy.gr και epop.haf.gr την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργική απόφαση προέβλεπε αρχικά προθεσμία διάρκειας ενός μήνα από τη δημοσίευση της προκήρυξης.

Με νέο προσωπικό θα ενισχυθεί το Πολεμικό Ναυτικό, ο Στρατός Ξηράς, η Πολεμική Αεροπορία και το Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πλήρωση 1.030 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), του Στρατού Ξηράς

308 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στο Πολεμικό Ναυτικό

281 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στην Πολεμική Αεροπορία

Πλήρωση 20 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καταλαβατε έτσι???
    Προσέλευση κάτω του 50%....
    Με 700 ευρώ δεν ζεις μάνα μου.....
    Και να είσαι καί γύρω γύρω Έβρο, νησιά, κλπ.......
    Δεν βγαίνει μαθηματικά πώς να το κάνουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστρατευονται μαζικά παλιές σειρές εποπ γιατί απλά δεν έχουν τα παιδιά να ζήσουν. Αυτά είναι τα χάλια της φυσικής ηγεσίας. Στρατηγοί από τα λιντλ. Κατάντια. Κόπηκαν τρίμηνα, τσιμουδιά, κόπηκαν εκτός έδρας του μήνα τσιμουδιά, κόπηκαν οοοοοοολα τα δώρα τσιμουδιά, μειώθηκαν οι μισθοί τσιμουδιά, μπήκανε φόροι στους φόρους ω φόροι..... τσιμουδιά, δεν πληρώνουν υπηρεσίες τσιμουδιά, δεν μας προάγουν στην ώρα μας τσιμουδιά, διαλύεται ο στρατός τσιμουδιά. Μπουκάρουν λαθρο τσιμουδιά.... Πουθενάδες ειστε. Μόλις αποστρατευτειται το 99,99 τις εκατό από εσάς δεν θα σας μιλάνε ουτα τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο όταν θα περπατάτε μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε παράταση ρε μόνο στο ναυτικό που δεν μαζεύει τα άτομα,τι δίνεται σε όλη την προκήρυξη και μας αφήνετε πίσω 3 μήνες? 2 μέρες πριν λήξει η προθεσμία,τι θέλετε να καταφέρετε? Και πέρσι είχε 30 και 40, χιλιάδες αιτήσεις,και τι έγινε? Μπήκαν οι 1600, δώστε κάνα 2 βδομάδες παράταση και τέλος τι 2 μήνες τι περιμένετε να βγάλουν τώρα τα πτυχία για να μπούνε στο σώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρουν γιατί δεν πάνε στο ναυτικό, το ναυτικό έχει γυρίσει πίσω 20 χρόνια.....
    Τους περιμένουν στα καράβια πώς και πώς..... ταξίδια, βάρδιες,και ξανά απ' την αρχή......για 10 με 15 χρόνια ξεχναμε το σπίτι,και οικογένεια.......
    Ε όχι ρε φίλε για 750€????
    Δυστυχώς κατάντια, καμία μέριμνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή