Έβρος: Συνελήφθησαν παράνομοι μετανάστες με 9άρια πιστόλια

Έβρος: Συνελήφθησαν παράνομοι μετανάστες με 9άρια πιστόλια

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών που «έπιασαν» τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό

Συναγερμός σήμανε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όταν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν πέντε παράτυπους μετανάστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 10 πιστόλια Τουρκικής κατασκευής των 9mm.

Τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν τα άτομα, τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό ηλικίας από 21 έως 42 ετών, την ώρα που τους μετέφερε ένα άλλο άτομο με ταχύπλοο από την Τουρκία στην Ελληνική πλευρά στο Σουφλί. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφού τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.

Όταν τα πέντε άτομα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την περιοχή ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. "Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης.."

    Αλήθεια;;;
    Αλήθεια τωρα;;;
    Εκπληξη;;;;
    Δηλαδή οοοολα αυτα τα χρόνια με τους λαθρουρομοκρατες ισλαμιστές, ακομα υπαρχει εκπληξη;;;;
    Ε δεν σωνεται με τιποτα αυτη η χωρα..
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαρμαράς πρέπει να καθυστερήσει το φορτηγό με τα όπλα για την Ουκρανία να τα φορτώσει κι αυτά μέσα. Και στο μέλλον όταν κατάσχουν κι άλλα όπλα να τα στέλνουν απευθείας στους Ουκρανούς. Να μήν μας τα κλέψουν κατά λάθος...
    Μετά τον πόλεμο σίγουρα θα έχουμε και
    την Ουκρανική Μαφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοια κυβερνηση σουργελο δεν ειχαμε ποτε.Γελαει ολος ο κοσμος με το ψεμα,την προδοσια, και την ανυπαρξια τους.Ουτε για βοηθοι λουστρου δεν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς ήδη υπάρχουν ένοπλοι ισλαμικοί πυρήνες εν υπνώσει μέσα στη χώρα και περιμένουν το σήμα από απέναντι για να ενεργοποιηθούν. Το ερώτημα είναι εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες τους έχουν εντοπίσει ή προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Πρέπει ο Αλγερινός να φτύσει το γάλα της μάνας του και να πει από που τα βρήκε, που θα τα πήγαινε, σε ποιον και με ποιο σκοπό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή