ΑΝΕΑΕΔ καλεί Πρωθυπουργό για υιοθέτηση προτεινόμενου ν/σ για τροποποίηση ν.4093/2012 (ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΑΝΕΑΕΔ καλεί Πρωθυπουργό για υιοθέτηση προτεινόμενου ν/σ για τροποποίηση ν.4093/2012 (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Δείτε παρακάτω έγγραφα της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με αρ. πρωτ. 06/2022 από 20 Φεβρουαρίου 2022 και αρ. πρωτ.07/2022 από 21 Φεβρουαρίου 2022 που αφορούν την διακοπή των κρατήσεων του ν.4093/2012 και επιστροφή των μη νόμιμα παρακρατηθέντων ποσών από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας καθώς και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας καθώς και πρόταση σχεδίου νόμου για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων από το 2016. Τα έγγραφα αυτά έχουν διαβιβαστεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και έχουν κοινοποιηθεί στον κ. Πρωθυπουργό, κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και στους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής.

Ειδικότερα:

Κ α λ ε ί

Τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των Κόμματων του Ελληνικού Κοινοβουλίου να υιοθετήσουν το προτεινόμενο σχέδιο νόμου και να προβούν σε όσες ενέργειες κρίνουν απαραίτητες για την εισαγωγή και ψήφιση του ώστε, να σταματήσουν άμεσα οι κρατήσεις του ν.4093/2012 από τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων και να επιστραφούν τα μη νόμιμα παρακρατηθέντα ποσά από τις 13 Μαΐου 2016 μέχρι την οριστική διακοπή τους.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες .....ούτε στόν αιώνα τόν άπαντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νενεκοι που κυβερνουν εχουν γραμμενο το Στρατευμα εκει που δεν πιανει μελανι.Τι δεν καταλαβαινετε;Αλοιμονο στα δικλαρα πιονια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή