ΥΦΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ σε ΣΔΑΜ και Κέντρο Επιχειρήσεων Αρχηγείου Στόλου (ΦΩΤΟ)

ΥΦΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ σε ΣΔΑΜ και Κέντρο Επιχειρήσεων Αρχηγείου Στόλου (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά σε Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου και Κέντρο Επιχειρήσεων Αρχηγείου Στόλου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, επίσκεψη στο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ), στην Αγία Παρασκευή Αττικής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση και τη λειτουργία τους, σε Εθνικό και Συμμαχικό επίπεδο, καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητές τους. Επίσης, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη που υπηρετούν στη δύναμή τους.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τον Διοικητή Διοικήσεως Φρεγατών στη Φρεγάτα ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Φρεγατών στη Φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, που συμμετέχουν στην εν εξελίξει άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ» στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και με τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας ΑΔΡΙΑΣ, που επιχειρεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια