Μητσοτάκης: Το 2023 Συνταξιούχοι και Δ.Υ. θα σταματήσουν να πληρώνουν Εισφορά Αλληλεγγύης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Το 2023 Συνταξιούχοι και Δ.Υ. θα σταματήσουν να πληρώνουν Εισφορά Αλληλεγγύης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Καταργείται για όλους η εισφορά αλληλεγγύης από το 2023

Στην αιχμή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων βρίσκεται η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης εντός του 2023, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, η οποία θα προβληθεί αύριο το πρωί στις 08:30. Η ρύθμιση, όπως είπε ο πρωθυπουργός θα αφορά σε όλους, δηλαδή και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τους συνταξιούχους.

«Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης είναι για μόνιμα μέτρα. Από εκεί και πέρα θα επιμείνω ότι η υλοποίηση του προϋπολογισμού είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και εφόσον, το τονίζω, εφόσον πάρουμε μέτρα, τα μέτρα αυτά δεν θα είναι οριζόντια, δεν συζητάμε οριζόντιες μειώσεις φόρων, θα είναι στοχευμένες», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς θα είναι μόνιμη. «Και βέβαια να μπορέσουμε -και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό- δεν έχω καμία ανησυχία: να μονιμοποιήσουμε την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς. Κάποια στιγμή το 2023 θα είναι για όλους. Η πρόθεση μου είναι η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελέσει παρελθόν για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Εγώ βλέπω κ. Μητσοτάκη ότι συνεχίζουμε οι χαμηλοσυνταξιούχου του Δημοσίου να πληρώνουμε και αυτό το χαράτσι ενώ σταμάτησε στους ιδιωτικούς υπακλλήλους
    Επίσης βλέπω να δίνονται όλα τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα εισ βάρος όλων μας γιατί αυτό μετακυλίεται στις τιμές, αλλά στους συνταξιούχους και το δημόσιο ΟΧΙ
    Τι λέι το σύνταγμα δεν είμαστε όλοι οι πολίτες ίσοι ή ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενας δεν πρεπει να ξαναφαει κουτοχορτο.Τα τυπακια εχουν σπουδασει την ψευτια,και περιμενουν τα αβουλα οντα τους να πανε και να τους ξαναψηφισουν για να ξανακανουν τα ιδια και χειροτερα.Οποιος ψηφισει τον κλοουν ειναι για εισαγωγη σε ψυχιατρειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τώρα το έχουμε καταργήσει έτσι???Δεν υπάρχει....
    Ότι λέμε πάντα για το άμεσο μέλλον, να δούμε πώς θα πηγαίνουμε κι όλας στις δημοσκοπήσεις τότε ε????
    Υπάρχει σχέδιο έτσι?????
    Τίποτα στην τύχη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα , εφόσον , είναι στην πρόθεση μας, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να σε ψηφίσουμε το 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 2023 εσύ θα είσαι επίτιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 2023 όλοι τάζουν γιατί μας περιμένουν για ψηφαλάκια. Ήμουνα νιός και γέρασα να ακούω τα ίδια και ίδια λέει μια λαϊκή παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή