Δυσφορία στο «Πεντάγωνο»-Δείτε γιατί

Δυσφορία στο «Πεντάγωνο»-Δείτε γιατί

Σύμφωνα με χθεσινό (28/01/2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «Political» (Μετατροπή σε κείμενο από staratalogia.gr):

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «Πεντάγωνο» η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει ενοχληθεί σφόδρα για το πώς κύλησαν τα πράγματα τη μέρα του «κακού χαμού».

Ο εκνευρισμός αρχίζει από το πρωί, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από το Άμυνας, είχαν δηλώσει την πρόθεση συμβολής στην επίλυση των προβλημάτων. Απάντηση δεν πήραν για πολλές ώρες και φτάσαμε στις 18.30 (!) για να ζητηθεί η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν είχαν κλείσει όλοι οι δρόμοι!

Και η συνέχεια όμως είναι ανάλογη, καθώς υπάρχει μεγάλη ενόχληση για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν οι δυνάμεις του ελληνικού στρατού. Η εικόνα των στρατιωτών με τα φτυάρια να καθαρίζουν ένα ένα τα αυτοκίνητα δεν άρεσε στο «Πεντάγωνο».

Οι στρατιώτες καλώς έκαναν και έσπευσαν όταν τους ζητήθηκε να σώσουν ζωές, να μοιράσουν κουβέρτες και τρόφιμα στους εγκλωβισμένους, να απελευθερώσουν από το χιόνι άτομα ευάλωτα και παιδιά. Αλλά μέχρις εκεί.

Δεν μπορεί να κάνουν τη δουλειά της Αττικής Οδού ή άλλων υπουργείων, ιδίως κατόπιν εορτής.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Να δείτε τα στελέχη πως εκνευρίζονται επειδή οι μεγάλοι κάνουν πολιτική στην πλάτη τους για να παραμένουν στρατηγοί... που νοιάζονται μόνο για τις εφημερίδες και τις φωτογραφίες.. όταν όμως πάνε στο καφενείο και ακούν το πρώτο άσε μας ρε μπάρμπα στρώνουν.. όταν πάνε στα νοσοκομεία και βλέπουν αυτό που βλέπουμε οι εν ενεργεία μικροί στρώνουν.. τότε όμως είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα.Εδώ γελά ο κάθε πικραμενος. Αφού δεν σας το ζητήσαν, γιατί ανησυχησατε;
    Επειδή αποδειχθηκε η γυμνια του Κρατους και εγίναν ρομπα οι Πολιτικοι σας προισταμενοι Αιτησεται και δοθησεται λέει το Ευαγγελιο!Τελικά κύριοι Αρχηγοι αφού δεν σας άρεσε
    το φτυαρισμα, Βαλτε το μέσα στο πρόγραμμα Εκπαίδευσεως κι αυτό... Χα χα χα.
    ΥΓ. Κυριοι ΑΡΧΗΓΟΙ.Τωρα,
    Κοιταξτε να αποζημιωθει και να πάρει το ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ! και ο Τελευταίος Φανταρος από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΌΣ Α. Ε. και όχι μόνον οι Οδηγοι των Ι.Χ.Ε. Γιατί αν δεν πάρει το ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ και ο τελευταίος Φανταρος θα χασετε το Κυρος σας και θα εκτεθειτε ανεπανορθωτα... Για σκεφτειτε να αρχισουν Αγωγες για Αποζημιωσεις και από Στρατιωτικους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατασκευασμένη δυσφορία, μετά από τα σχόλια τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι εικόνες που διακινήθηκαν σε όλα τα μέσα με τον αξιωματικό, σημαιοφόρο του πν να φτυαρίζει το χιόνι στην αττική οδό. Κάποιος προσπαθεί να εξιλεωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανερχομαι. Ο Στρατός δεν είναι υπαλληλος ούτε της κάθε ΕΛΑΚΤΩΡ ούτε του Ολανδικου FUND! Κυριε Αρχηγε του ΓΕΕΘΑ και κυριε Αρχηγε του ΓΕΣ ζητήστε αποζημιωσεις εδώ καί τώρα από την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΌΣ. Α.Ε.
    1) Το Διχιλιαρο μέχρι και τόν τελευταίο Φανταρο.
    2) Ότι ξοδεψε ο Ελληνικός Στρατός σέ καυσιμα, τροφιμα, κουβερτες κλπ. Όλα να κοστολογηθουν και να ζητηθουν οι αποζημιωσεις!
    ΥΓ.1. Αν παθαινε κάποιος Φανταρος ή Αξιωματικός κάτι τι θα λεγατε; Ότι το επαθε για την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΌ;
    ΥΓ.2. Έκαμε λάθος ο Μητσοτακης πού δεν ζητήσε να αποζημιωθουν και οι Στρατιωτικοι!
    Ο ΔΡΌΜΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μαθητές της ΣΣΕ να μοιράζουν κρουασάν ΣΤΕΡ... ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΛΕΜΕ ΑΙΣΧΟΣ. Και τώρα κοιτάζουν τα κρουασάν που δόθηκαν να τα καλύψουν από το συσσίτιο κατά τα γνωστά. ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λινάτσες του κάθε ιδιώτη .Υπηρέτριες-τραπεζοκόμες λαθρομεταναστών -εποίκων , όλα αυτά με ανοχή των στρατηγών που γλείφουν τους πολιτικούς για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυψηματιες στρατηγοί και ναύαρχοι Ολα για τη καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή