Πού είναι ο Παναγιωτόπουλος, οέο;

Πού είναι ο Παναγιωτόπουλος, οέο;

Με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στο πλευρό του και όχι τον υπουργό Άμυνας επισκέφθηκε σήμερα Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο για τα Θεοφάνια ο πρωθυπουργός. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι πού βρίσκεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος;

Ημιεπισήμως από το ΥΠΕΘΑ αναφέρουν ότι ο υπουργός αποφεύγει τα πολλά ταξίδια αυτό το διάστημα λόγω της έξαρσης της πανδημίας και θα βρίσκεται στην Καβάλα, ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να μπορέσει να μεταβεί με ασφάλεια στη Γαλλία για την τελετή έναρξης της κατασκευής της πρώτης ελληνικής φρεγάτας Belharra. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις για την απουσία Παναγιωτόπουλου από τις πρωθυπουργικές επισκέψεις.

Πάντως, η παρουσία του Στρατηγού Φλώρου δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει ότι ο Αρχηγός χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, κάτι που θα φανεί και στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: POLITICAL 06/01/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Σε Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο με τον Πρωθυπουργό ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος

Στον Άγιο Ευστράτιο έφτασε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Στο νησί τον Πρωθυπουργό, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι και η δήμαρχος, Μαρία Κακαλή.

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Άγιο Ευστράτιο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Λήμνο.

Η επιλογή του πρωθυπουργού να πάει στον Άη Στράτη για τα Θεοφάνια είναι μια επιλογή η οποία έχει πολλούς συμβολισμούς, χωρίς αμφιβολία, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στη Γαύδο η Σακελλαροπούλου

Στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, την ακριτική Γαύδο, επέλεξε να γιορτάσει τα Θεοφάνεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Πρόεδρος με την επιλογή της σηματοδότησε τη στήριξη των πιο απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών της χώρας, ως σύμβολα μιας ισχυρής Ελλάδας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στο ακριτικό νησί με πλοίο από την Χώρα Σφακίων. Πρώτος σταθμός τής επίσκεψης της ήταν το λιμάνι του Καραβέ όπου στο εκεί ξωκκλήσι τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής καθαγιασμού των υδάτων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε για τα Θεοφάνεια και εξέφρασε τη στήριξη της στους νησιώτες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είπαμε προετοιμάζεται να μαζεύει ελιές θρουμπες στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αν ο κος ΠΘ έχει έστω και λίγο κριτική σκέψη και αντίληψη, ας τον αντικαταστήσει μαζί με τις κρίσεις για να μην έχουμε και έξοδα με πολλαπλές τελετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή