Αδιέξοδο με την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στις ΕΔ-Τι έγινε στη σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ

Αδιέξοδο με την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στις ΕΔ-Τι έγινε στη σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ

Σύμφωνα με σημερινό (28/11/2021) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»:

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ κατέληξε η σύσκεψη που έγινε πρόσφατα στο υπουργείο Άμυνας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Εγώ που είμαι υγειονομικός, αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων και σε αναστολή....δεν είμαι στράτευμα??? Δεν υπηρετουσα στην πρώτη γραμμή σε κλινικές covid??? Δεν είμαι εγώ αξιωματικος βαθμοφόρος στις ένοπλες δυνάμεις??? Δεν είναι δικός μου αρχηγός ο κ.Φλωρος??? Είναι όλων των άλλων που υπερασπίζεται αλλά όχι δικός μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους επικράτησε η λογική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ δύσκολη εξίσωση ο εμβολιασμός στις ΕΔ και ΣΑ με άγνωστες παραμέτρους και συνέπειες.Το Πορτογαλικό μοντέλο τι προέβλεπε για τις ΕΔ.? Ξέρει κανείς? Αυτά βλέπει ο κόσμος επηρεαζόμενος εν μέρει και δεν προχωράει σε μαζικούς εμβολιασμούς.-.Τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά-. Κοινώς ταξιδεύουμε σε νερά αχαρτογράφητα. και με τσουχτερό πολιτικό κόστος και διάσπαση του κοινωνικού ιστού σε όσους αναγκασθούν να λάβουν υποχρεωτικά μέσα....με δυστυχώς όμως και αμφίβολο αποτέλεσμα..Το στράτευμα είναι μια σμίκρυνση της κοινωνίας με τις ίδιες αναστολές,προβληματισμούς και φόβους εξ ου και η απάντηση στο ερώτημα .....δυσάρεστη έως απογοητευτική......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι ισχυει για ολους θα ισχυσει και σε ΕΔ-ΣΑ δεν εχει καμια σχεση το επαγγελμα τους ππυ το επκαλουντε με θρασσος να κρυψουν την ΑΡΝΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που το κρατος με ΚΥΑ συστηνει σε ολους.Η κατασταση ειναι εξαιρετικα σοβαρη και πρεπει να ειναι το υποδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή. Ποιος επικαλείται το επάγγελμα του για να κρύψει την άρνηση του εμβολιασμού ρε κορωνολάγνε;Ασκούμε το δημοκρατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να αποφασίζουμε μόνοι μας για το τι κάνουμε στο σώμα μας. Αν έχεις πρόβλημα με αυτό, σου συστήνω ξύδι. Και μόνο που χρησιμοποιείς τον όρο σύσταση, αρκεί. Άντε τώρα να πας να κάνεις την ''σωτήρια'' τρίτη αναμνηστική δόση. Για το καλό της δημόσιας υγείας φυσικά.

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή να φανταστώ ότι υπάρχουν διοικητές μάχιμων μονάδων, αντιεμβολιαστες που κάνουν και κήρυγμα; Και μετά θα πολεμήσουν κιόλας; Και μιλάμε για την συντεταγμένη υπηρεσία στην μπανανία μας που ακόμη υφίσταται και γι'αυτό δεν έχει διαλυθεί η χώρα; Λοιπόν στις επόμενες κρίσεις όσοι αντιεμβολιαστες είναι περασμένης ηλικίας (45+) οποιουδήποτε βαθμού και προελεύσεως, τιμητική αποστρατεία και αντικατάσταση, υπάρχουν πάρα πολλοί από πίσω και φυσικά αυξήστε τους εισακτεους στις παραγωγικές σχολές, τώρα. Αλλιώς οι αρχηγοί να αυτοπαραιτηθούν πάραυτα και να αφήσουν την διοίκηση σε άλλους νεότερους, ομορφότερους, πιο μορφωμένους και πιο μάχιμους. Άντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο στρατο στην Αμερικη το ποσοστο εμβολιασθεντων ειναι 92% ενω
      στον πληθυσμο ειναι 59%. Παρα ταυτα οποιος στρατιωτικος δεν δεχθει
      να εμβολιασθει για τους μεν στρατιωτες και τζουνιορ Yπαξιωματικους
      δεν απολυεται αμεσως αλλα η καριερα του εχει τελειωσει. Δηλαδη
      δεν υπαρχει ανανεωση της συμβασης τους ουτε βεβαια προαγωγη.
      Οι σινιορ Yπαξιωματικοι (first sergeant and above) και Aξκοι που δεν
      θα εμβολιασθουν αντιμετωπιζουν αμεση αποστρατεια
      σαν ευδοκιμως τερματισαντες την σταδιοδρομία τους, αν εν τω μεταξύ δεν έχουν ευδοκίμως τερματίσει την ζωή τους, λόγω κόβιτ.

      Διαγραφή
    2. Όλα αυτά τα λες γιατί δεν εμβολιάζονται! Θα πας εσύ βρε μπολιασμενε να πολεμήσεις! Ρε τι είσαστε όλοι εσείς! Έχετε γίνει πιο φασίστες από τους Ναζί.

      Διαγραφή
    3. Χουντικός είσαι; Η εποχή σταλιν έχει περάσει μεγαλε. Αν όχι να μας το πείτε να πάρουμε τα μέτρα μας. Για φαντάσου τελικά όμως να υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές με τα εμβόλια σε τρία τέσσερα χρόνια, και να το έχει κάνει όλο το στράτευμα, ποιος θα έρθει να πολεμήσει εσύ;

      Διαγραφή
  6. Τελικά ποια είναι τα ποσοστά εμβολιασμού στο προσωπικό? Το μόνιμο έτσι? Όχι μέσα και τους φαντάρους που μια εσσο μπορεί να τα αλλάξει πλήρως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξαφνικά που είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία, έχει ... πολλές παραμέτρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή