Σύσκεψη για να αποφασιστεί ή όχι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στελεχών ΕΔ και πολιτικού προσωπικού

Σύσκεψη για να αποφασιστεί ή όχι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στελεχών ΕΔ και πολιτικού προσωπικού

Σύμφωνα με σημερινό (25-11-2021) δημοσίευμα του «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ»:

Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Θα μείνω στα των Ενόπλων Δυνάμεων για να σας ενημερώσω για ένα αρκετό σοβαρό θέμα που έχει σχέση με την covid-19 και τα εμβόλια.

Τι θα γίνει με τους ένστολους αντιεμβολιαστές; Είναι το ίδιο ποσοστό αντιεμβολιαστών και αρνητών εμβολίων που υπάρχει και στην κοινωνία.

Μαθαίνω λοιπόν ότι τούτες τις ημέρες έχει προγραμματισθεί να υπάρξει σύσκεψη για να αποφασιστεί ή όχι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων των στελεχών καθώς και του πολιτικού προσωπικού.

Το θέμα όμως είναι τι μέτρα θα ληφθούν για όσους δεν θελήσουν να εμβολιασθούν; Ούτε βεβαίως μπορούν να τους αποτάξουν, ή να τους βγάλουν σε διαθεσιμότητα ούτε να τους κόψουν τον μισθό. Υπάρχουν στο τραπέζι πολλές προτάσεις και εξετάζονται.

Να σημειώσω εδώ ότι η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είχε πει ότι είναι «αδιανόητο να τεθεί εκτός μάχης ένα πλοίο ή ένα αεροσκάφος για ένα περιστατικό covid, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε πολλές φορές στους στρατιώτες του ότι το εμβόλιο δεν είναι το δόρυ που μπορεί να προσκομίσετε στη μάχη αλλά η ασπίδα που θα προφυλάξει εσάς αλλά και τους πλησίον σας».

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. μονο και μονο που χρησιμοποιεις τον ορο αντιεμβολιαστών και αρνητών εμβολίων και οχι την ελευθερια της ελευθερης βουλησης του ατομου , μονο και μονο που διαιωνιζεις ττην κυβερνητικη ταμπελα μου ειναι αρκετο να καταλαβω οτι ο γραπτος δημοσιογραφικος σου λογος δεν διαφερει απο τους υπολοιοπους. \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθανατη Ελλαδα γεια σου! Τι σημαινει ''δεν μπορουν να τους βγαλουν σε διαθεσιμοτητα''? Κατ' αρχην σε καποια Ευρωπαικα κρατη που δεν υπαρχει μονιμοτητα δημοσιων υπαλληλων, και επρεπε να εμβολιασθουν υποχρεωτικα οι υγειονομικοι και εκπαιδευτικοι περιεργως πως κανενας δεν εφερε αντιρρηση. Στο στρατο στην Αμερικη το ποσοστο εμβολιασθεντων ειναι 92% ενω στον πληθυσμο ειναι 59%. Παρα ταυτα οποιος στρατιωτικος δεν δεχθει να εμβολιασθει για τους μεν στρατιωτες και τζουνιορ υπαξιωματικους δεν απολυεται αμεσως αλλα η καριερα του εχει τελειωσει. Δηλαδη δεν υπαρχει ανανεωση της συμβασης τους ουτε βεβαια προαγωγη. Οι σινιορ υπαξιωματικοι και αξκοι που δεν θα εμβολιασθουν αντιμετωπιζουν αμεση αποστρατεια σαν ευδοκιμως τερματισαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς, άλλα εδώ αρκετοί "σινιορ" έχουν "μπάκπακ" κάποιους ιεράρχες.

      Διαγραφή
    2. Για σου ρε ''δημοκράτη''. Λοιπόν θα στο πω μια φορά για να το καταλάβεις:είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει μόνος μου αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις για τις Η.Π.Α. είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Κοιτάξτε οι εμβολιασμένοι να χαρείτε την ''ελευθερία'' σας και αφήστε τους ανεμβολίαστους στην ησυχία τους. Άντε τώρα να προπαγανδίσεις αλλού υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

      Διαγραφή
    3. Απαντηση στο σχολιο 28 Νοε. 09:05: Aπλα δεν καταλαβες καθολου τι γραφω. Το σχολιο μου δεν αναφερεται για τον εμβολιασμο στους πολιτες καθε χωρας (ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει την επιλογη του) και φυσικα δεν ειναι προπαγανδα υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου στην χωρα μας, διοτι εκτος των αλλων, εδω και πολλα χρονια δεν ζω στην Ελλαδα. Αναφερομαι στις ενοπλες δυναμεις της υπερδυναμης, ενα στρατο εξαιρετικα οργανωμενο και δομημενο που εξασφαλιζει μαλιστα τα δικαιωματα του προσωπικου του οσο δεν παιρνει.

      Διαγραφή
    4. Απάντηση στο σχόλιο 28 Νοε 13:34:Κατάλαβα πολύ καλά τι γράφεις. Τώρα οι Αμερικάνοι ας κάνουν ό,τι θέλουν με το στρατό τους. Από τη στιγμή που δεν ζεις στην Ελλάδα, μάθε πρώτα για τη συμπεριφορά του ''δημοκρατικού'' κράτους απέναντι στους πολίτες του και μετά ξαναμιλάμε.

      Διαγραφή