Περί Στεφανή

Περί Στεφανή

Σύμφωνα με χθεσινό (04-09-21) δημοσίευμα της εφημερίδας POLITICAL:

Λυπάμαι αν στενοχωρήσω κάποιους, όμως τον Αλκιβιάδη δεν βλέπω να τον βάζει στο Πολιτικής Προστασίας, όπως γράφετε ορισμένοι.

Κάποιοι φίλοι του μάλιστα βιάστηκαν να γράψουν ότι θα τον αξιοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αυτοδιοικητικές στο Βόρειο Αιγαίο, για να «κοντύνει» τον Κώστα Μουτζούρη. Επειδή ο Στεφανής έλκει την καταγωγή του από την Αγιάσο της Λέσβου…

Καλά, εντάξει, αλλάξτε πλευρό μην πιαστείτε. Σας θυμίζω ότι από αυτήν εδώ τη στήλη μάθατε πρώτοι για την αποπομπή του Στεφανή… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Μην ξεχνιόμαστε.

ΠΗΓΗ: POLITICAL 04/09/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Η ΦΩΤΟ είναι από το άρθρο: «Ο στρατηγός, η αθερίνα και ο Μουτζούρης» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ως τεχνοκράτης υφυπουργός πάντως κρίθηκε ανεπαρκής. Εκτός από λόγια και φωτογραφίες λίγα πράγματα προσέφερε και πολλές αντιπαραθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα βρε χρυσόστομε, άντε για μας έχουν πρήξει με το αχρηστερότερο των αχρήστων της περίφημης αχρηστερης και ψεκαμμενης διακυβέρνησης. Άντε στο σπιτάκι, παντόφλα και ζιπουνακι από αυτήν που επίσης του έπλεκε και εγκώμια, σε κάποιο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκούλη αρθρογράφε! Να ταν η ζήλεια ψώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά όπως διαχρονικά και διακομματικά εδώ και 15 χρόνια αναπαράγεται το αφήγημα ότι "η τουρκια καταρρέει, ο σουλτάνος θα φύγει νύχτα" και εμείς θα πάρουμε την εξωγήινη τεχνολογία μαζί με τα F5035 και τις αλουμινότρατες, λόγω εισροής άφθονων κεφαλαίων από τον τουρισμό της μυκώλου και θα νικήσουμε στην κόκκινη πλατεία των εξαρχειων των αχρειων. Ρε σα δεν ντρέπονται λίγο; Όχι ρε φίλε ΔΕΝ ντρέπεται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφόδευσε η φοράς, εν τω υψηλόν αλώνιον ή και αφόδευσε η φατιμέ εν τω νεον ιεροδιδασκαλείον (κοιν. Τζαμί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή