Μυτιλήνη: Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του 38χρονος ΕΠΟΠ

Σύμφωνα με το lesvospost.com:

Σοκ στα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων της 98 ΑΔΤΕ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 38χρονου ΕΠΟΠ στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος έσβησε από ανακοπή καρδιάς μέσα στην οικία του στην Μυτιλήνη που νοίκιαζε και έμενε μόνος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 38χρονο εντόπισαν οικείοι του μετά από τρεις ημέρες εφόσον απήλθε το μοιραίο, περίεργο πάντως πως δεν τον αναζήτησε κανείς.

Ακόμα πληροφορίες λένε πώς έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του και για την μη αναζήτηση του από φίλους η ανώτερους του, καθώς ο μόνιμος οπλίτης για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί είχε βγει τις τελευταίες ημέρες ελεύθερος υπηρεσίας με άδεια από το ΣΤΕΠ.

Ο 38χρονος τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετούσε στην 126 ΤΕ της 98 ΑΔΤΕ ενώ η καταγωγή του είναι από την Ξάνθη.

Συνάδελφοι του από την μονάδα του αναφέρουν ότι ο "Αρτζι" όπως τον αποκαλούσαν ήταν από τά καλύτερα παιδιά της μονάδας.

Η σορός του θα μεταφερθεί με ευθύνη της 98 ΑΔΤΕ στον τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με το stonisi.gr:

Ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, αφού εδώ και τρείς με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Τελικά Αστυνομικοί που επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού του βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου Επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης δηλαδή νεκρός εδώ και μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου Επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Πάντως από την Αστυνομία έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια