Προαγωγές Ανωτέρων Αξιωματικών ΕΟΘ Ο-Σ Σ.Ξ. (ΕΔΥΕΘΑ)

Προαγωγές Ανωτέρων Αξιωματικών ΕΟΘ Ο-Σ Σ.Ξ. (ΕΔΥΕΘΑ)

«Προαγωγές Ανωτέρων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 68Α26-Χ9Ζ ΕΔΥΕΘΑ: 119

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

Προάγουμε:

α. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 1 του ν.4494/2017, σε Ταξιάρχους τους παρακάτω Συνταγματάρχες Εκτός Οργανικών Θέσεων, οι οποίοι τέθηκαν Εκτός Οργανικών Θέσεων από 30-11-2017...

β. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 1 του ν.4494/2017, σε Συνταγματάρχες τους παρακάτω Αντισυνταγματάρχες Εκτός Οργανικών Θέσεων, οι οποίοι τέθηκαν Εκτός Οργανικών Θέσεων από 30-11-2017,...

Διαβάστε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Και ΕΥ και ΕΟΘ και ταξιαρχάρες και συνταγματαρχάρες. Προφανώς, έχει μεγάλη ανάγκη ο ΣΞ από πολλά ηλικιωμένα στελέχη και με προβλήματα υγείας, γι'αυτό και διατηρεί ΕΥ+ΕΟΘ με προαγωγές και θέσεις. Παράλληλα οι Τούρκοι με υβριδικές επιχειρήσεις οργώνουν το Αιγαίο (βλ. αλιευτικά και drones) και οργανώνουν προβοκάτσιες στον Έβρο (drones και παράνομους μετανάστες πλέον και από το Αφγανιστάν)
    ΥΓ: Δηλαδή, συγνώμη τώρα βρε αδερφέ, τα σοβαρά προβλήματα υγείας και η γεροντική άνοια, απαλύνονται ή και γιατρεύονται (θαύμα, θαύμα, μιράκολο αφεντικό) με προαγωγές, ανωτατοποιήσεις και ΕΟΘοποιήσεις; Γενικά μία προβληματική κατάσταση για τις ΕΔ, αλλά το λέει ο νόμος φίλε μου και τα σκυλιά δεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και 51 χρονων πληρεις προσοντων με λιγοτερα απο 35 πραγματικα πηγανε σπιτι τους. Και τωρα που βαση της συνταξης ειναι τα 40, πληρωνουν αμαρτιες αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή