ΓΕΣ: Υποχρεωτική χορήγηση θερινής κανονικής άδειας σε όλο το προσωπικό-Τι αναφέρει το σήμα

Απαιτείται όπως χορηγηθεί στο σύνολο του προσωπικού κανονική άδεια κατά τους θερινούς μήνες

Τι αναφέρει το σήμα του ΓΕΣ:

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο που θέτουν οι διατάξεις των άρθρων 2 και 48 του (α) σχετικού [Φ.400/34/292616/Σ.4753/06 ΣΕΠ 16/ΑΠΟΦ. ΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β' 2808)], καθώς και των παραγράφων 1 έως 4 του Παραρτήματος «Β» του (γ) ομοίου [Φ.400/45/496868/Σ.474/30 ΔΕΚ 19/ΓΕΣ/Β1/7Α], με τα οποία ρυθμίζονται τα θέματα χορήγησης κανονικών αδειών, απαιτείται όπως χορηγηθεί στο σύνολο του προσωπικού κανονική άδεια κατά τους θερινούς μήνες.

Η χορήγηση της παραπάνω άδειας να πραγματοποιηθεί διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων.

Το σχετικό σήμα:


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Αυτά μόνο στα σήματα ισχύουν.....
    Η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός....
    Αυτά σε προηγμένες χώρες..
    Άμα είσαι μικρός σε βαθμό και ζητήσεις άδεια Ιουλίο η Αυγουστο θα γελάει όλο το στρατόπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξασφαλίζοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα.... Μάλιστα.. ας πούμε μια μονάδα έχει τρελαθεί στην εξωστρέφεια και τις αντιπροσωπείες ή ένα νοσοκομείο στο οποίο γιατροί και νοσηλευτές είναι σε εμβολιαστικά κέντρα ή κέντρα μεταναστών, ή ας πούμε οικονομικοί που βγάζουν συντάξεις στον εφκα.. όλοι ξέρουν ότι στην καλύτερη έχεις λαμβάνειν και στη χειρότερη πάρε τώρα άδεια και κάνε και το άλλο.. μέριμνα προσωπικού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί πάνω στο πεντάγωνο εκτός από τα γραφεία τους, ξέρουν τι γίνετε πάρα έξω???
    Τι μπάχαλο επικρατεί?????
    Ειδικά στρατός και ναυτικό δεν προλαβαίνουν να παίρνουν άδειες χαχαχαχαχα
    Ελλάς το μεγαλείο σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράδειγμα:: Ο άλλος για να πάρει 1 εβδομάδα άδεια, για τόσο μιλάμε μην φανταστείτε τίποτα τρελλά πράγματα, βαράει 1-1 για 10 μέρες για τεταια κατάντια μιλάμε.....
    Οργάνωση οχι αστεία ετσι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η έκδοση και μόνο τέτοιου σήματος απο το ΓΕΣ υποδηλώνει την καταστρατήγηση που εως τώρα συμβαίνει. Γνωρίζω σαφως οτι στην αεροπορία τα πραγματα ειναι πολυ πιο στρωμένα ως προς τη χορήγηση των αδειών , οπως επισης κσι στο ΠΝ παρόλες τις ετοιμότητες και τις συνεχεις περιπολίες των πλοίων. Φαινεται οτι στους κλαδους ΠΝ και ΠΑ που επι χρόνια εμαθαν να ρυθμίζουν το προσωπικό τους σε ετοιμότητες (readiness ) υπαρχει καλύτερος προγραμματισμός αδειών και χειρισμός του προσωπικού . Το ΓΕΣ κι οι ηγεσιες του, μη εξαιρουμενου και του Α/ΓΕΕΘΑ ακομη πελαγοδρομουν με σήματα για χορήγηση αδειων. Κατάντια κύριοι και ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανισοκατανομή των υπηρεσιών και των υποχρεώσεων στο ΣΞ, έχουν φέρει τις διοικήσεις σε άσχημο σημείο(ας μη μιλήσουμε καν για προελέυσεις γιατί θα χαθεί το νόημα του ποστ).Επιμέρους παραδείγματα και καταστάσεις όποιος αναφέρει,θα γίνει απλά γραφικός. Ωστόσο,κάτι τέτοιες διαταγές δείχνουν ότι απλά η ηγεσία θέλει να έχει τον κ@λο της καλυμμένο , κι ότι πολύ απλά θα 'νίψει τας χείρας της' αν παρουσιασθεί κάποια κακοτοπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή