Λήμνος: Άλλαξε ο Διοικητής της 88ΣΔΙ που είχε τοποθετηθεί πριν 15μέρες-Ποιος αναλαμβάνει

Λήμνος: Άλλαξε ο Διοικητής της 88ΣΔΙ που είχε τοποθετηθεί πριν 15μέρες-Ποιος αναλαμβάνει

Με καθυστέρηση 15 ημερών άλλαξε ο Διοικητής της 88ΣΔΙ Λήμνου, ενώ με τις προ ημερών έκτακτες κρίσεις Ταξιάρχων Όπλων που είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση του Ταξίαρχου Ηλία Κωστάκη σε αντικατάσταση του Υποστράτηγου Νικόλαου Βαλλιανου, χθες με απόφαση του Υπουργείου Αμύνης την ηγεσία της Ταξιαρχίας ανέλαβε τελικά ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος. Ο λόγος της αλλαγής αυτής δεν έχει γίνει γνωστός.

Σήμερα (07-04-2021) ο νέος Διοικητής μαζί με τον απερχόμενο επισκέφτηκαν τον Έπαρχο Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, μεθαύριο Παρασκευή 09/04/2021 θα γίνει και η επίσημη παραλαβή – παράδοση σε κλειστό κύκλο λόγω υγειονομικών μέτρων covid

Το σχετικό δελτίο της επίσκεψης από το Επαρχείο Λήμνου:

«Τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό επισκέφτηκε στο γραφείο του σήμερα ο νέος Διοικητής της 88 Σ.ΔΙ Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή Υποστράτηγο Νικόλαο Βαλλιάνο.

Ο Έπαρχος ευχήθηκε στον κ. Αθανοσόπουλο καλή διαμονή στο νησί μας και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Βαλλιάνο για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία που είχαν».

ΠΗΓΗ: limnosreport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια