Ανάκληση Δτων-Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων-Ανωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ Σ.Ξ. (ΕΔΥΕΘΑ)

Ανάκληση Δτων-Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων-Ανωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ Σ.Ξ. (ΕΔΥΕΘΑ)

«Ανακλήσεις
Διαταγμάτων, Κύρωση Πινάκων Κρίσεων Προαγωγές και Αποστρατείες
Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: Ψ51Τ6-ΑΛΛ ΕΔΥΕΘΑ: 21/2021

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

1. Ανακαλούμε:

α. Το από 10-07-2017 π.δ. (Γ΄ 743, ΕΔΥΕΘΑ 87/2017) μόνο κατά το μέρος που αφορά στην κύρωση πίνακα ευδοκίμως τερματίσαντος τη σταδιοδρομία Υποστρατήγου...

Δείτε την σχετική απόφαση:


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. 4 χρονια μαιμου υπηρεσιας σε συναδελφο για να γινει Αντιστρατηγος. 4 χρονια x διαφορα ε. ε απο συνταξη + 4 χρονια εφαπαξ + 4 χρονια στη συνταξη (37 πλεον ενεργα+5 παραμεθοριου=42). Αγαπητος μεν, αλλα σε αλλους που προσφυγαν στο ιδιο ΑνΣΣ, ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συμμαθητές και εδώ "σηκώνει" πολύ συζήτηση και φυσικά μην ξεχνάμε και αυτούς με την διαγραφή πραγματικά δυσμενών στοιχείων με μια απλή αναφορά, ούτε καν δικαστήρια και αμοιβές σε δικηγόρους. Φυσικά η γενεσιουργός αιτία είναι οι αλλοπρόσαλλες κρίσεις και η καταπάτηση καθε έννοια δικαίου και αξιοκρατίας σε αυτές, διαχρονικά απι την 10ετία του 90 και εντεύθεν.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχουνε να παίζουνε στα συμβούλια και να καμώνονται μερικοί ότι διοικούν και στο ξεκαρφωτο ή στο εκδικητικό να αποστρατεύουν όποιον δεν έχει κάποιον, έστω και τον οδηγό κάποιου βουλευτή (ναι το έχουμε ακούσει και αυτό, έχει παίξει και αυτό το έργο ...ώ την ξεφτίλα σας).

      Διαγραφή