Ξεκάθαρο μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ για τις κρίσεις Ανωτάτων

Ξεκάθαρο μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ για τις κρίσεις Ανωτάτων

Σύμφωνα με χθεσινό (30-01-2021) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΒτΚ»:

Το Μάρτιο θα γίνουν κανονικά οι κρίσεις των αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήδη, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παραμονή όλων των Αρχηγών των Επιτελείων για άλλη μία θητεία, αλλά οι κρίσεις των υπολοίπων θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κ. Φλώρος, ξεκαθάρισε μιλώντας σε συνεργάτες του ότι τις κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών θα τις κάνει το Συμβούλιο Αρχηγών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) και κανένας άλλος. «Εμείς θα διαλέξουμε με ποιους να πολεμήσουμε, αν χρειαστεί. Δεν θα δεχθώ καμία επέμβαση, ούτε κομματική ούτε τίποτε άλλο», ξεκαθάρισε ο κ. Φλώρος, δίνοντας απαντήσεις στα όσα κυκλοφορούν στους διαδρόμους του «Πενταγώνου» για παρεμβάσεις των αποστράτων που πρόσκεινται στη Ν.Δ.

Επίσης, η πολιτική ηγεσία δεν έχει καμία διάθεση εμπλοκής στις κρίσεις, όπως διαμηνύθηκε αρμοδίως.

Πάντως, το βέβαιο είναι πως από το βαθμό του Υποστρατήγου και κάτω, «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι», όπως λένε πηγές που γνωρίζουν.

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/01/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ....το βέβαιο είναι πως από το βαθμό του Υποστρατήγου και κάτω, «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι», όπως λένε πηγές που γνωρίζουν....
    Τι διαβάζουμε θεέ μου. Αυτή η ΒτΚ όλο σαχλαμάρες γράφει για τις ΕΔ και ειδικά για τον ΣΞ. Οι γνωρίζοντες και παρεπιδημούντες στα πέριξ, κρατάνε τι κοιλίες τους για μην πεταχτούν τα κουμπιά από τις 8άρες λόγω πάχους και γέλιου. Αλήθεια, γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τους υπέρβαρους κάθε βαθμού και θέσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι θα γίνονται οι κρίσεις Αξιωματικών το 2048 κ. Φλώρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον υφεθα τον ρώτησε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή