Βολή με αντιαεροπορικό πύραυλο S-300 προγραμματίζουν οι Ελληνικές ΕΔ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Βολή με αντιαεροπορικό πύραυλο S-300 προγραμματίζουν οι Ελληνικές ΕΔ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόκειται για τη δεύτερη βολή στην ιστορία των Ελληνικών S-300. Η πρώτη βολή έγινε στις 13 Δεκεμβρίου 2013 παρουσία δεκάδων στρατιωτικών παρατηρητών από χώρες της Δύσης και της Ανατολής μεταξύ των οποίων της Αμερικής, της Κίνας και της Τουρκίας

«Silver Alert» για την «κόκκινη αρκούδα» που τα τελευταία 22 χρόνια περιπολεί στο Ανατολικό άκρο της Κρήτης και σε ακτίνα 280 χιλιομέτρων πέριξ του νησιού όπου είναι έτοιμη να ...καταβροχθίσει κάθε ιπτάμενο «αρπαχτικό», όπως χαρακτηριστικά έγραφε το iEidiseis.gr την περασμένη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο εκτενούς αφιερώματος για το παρασκήνιο εγκατάστασης των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300 στην Κρήτη.

Γράφει ο Δήμος Βερύκιος

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η «κόκκινη αρκούδα» (S-300) αυτές τις μέρες προετοιμάζεται ώστε μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, αρχές Νοεμβρίου, να κάνει το δεύτερο ταξίδι της στην Δυτική Κρήτη, στα Χανιά, όπου βρίσκεται το Νατοϊκό Πεδίο Βολής !!

Η πρώτη βολή των ελληνικών S-300 έγινε στο νατοϊκό Πεδίο Χανίων, στις 13 Δεκεμβρίου του 2013, δεκατέσσερα χρόνια μετά την εγκατάσταση τους στην Κρήτη. Παρόντες στην «ιστορική βολή» ήταν το σύνολο σχεδόν των στρατιωτικών ακόλουθων που υπηρετούσαν στην Αθήνα.

Η προετοιμασία για την διεξαγωγή 2ης βολής από τους S-300 συμπίπτει με:

Την παρατεταμένη τουρκο-ελληνική ένταση στη Ανατολική Μεσόγειο.

Τις δοκιμαστικές βολές των τουρκικών S-400 στη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Τις διαδοχικές επισκέψεις στην Ελλάδα των υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Ο Ρώσος ΥΠΕΞ καταφθάνει στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Αμερικάνου ομολόγου του στην Θεσσαλονίκη και την Σούδα....

Όπως προκύπτει από τις αποκαλύψεις του iEidiseis στον «Φάκελο S-300»:

Η εγκατάσταση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Κρήτη έγινε την Άνοιξη του 1999 με την διαμεσολάβηση και την συγκατάθεση των Αμερικανών οι οποίοι και ενημερώθηκαν ακόμη και για την μεταφορά τους.

Η πρώτη βολή των S-300 στην Κρήτη έγινε εντός του ΝΑΤΟικού Πεδίου Βολής, παρουσία πρωτίστως Αμερικανών αξιωματούχων.

Η αντιαεροπορική ομπρέλα που καλύπτει την Κρήτη σχηματίζεται πρωτίστως από τους S-300 καθώς και από τα υπόλοιπα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα μικρότερου βεληνεκούς (TOR M-1 και OSA). Οι ρωσικοί πύραυλοι που είναι στην Κρήτη παρέχουν ασφάλεια και στην αμερικανική βάση της Σούδας...

Επομένως η διαφορά μεταξύ των ελληνικών S-300 και τουρκικών S-400 έγκειται στο γεγονός ότι οι μεν πύραυλοι της Ελλάδας έχουν την συγκατάθεση των ΗΠΑ, οι δε πύραυλοι της Τουρκίας έχουν το ανάθεμα τους…


ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ (από το αρχείο του ιστολογίου μας staratalogia.gr) από την πρώτη βολή των Ελληνικών S-300 που έγινε στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) στις 13 Δεκεμβρίου του 2013:

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ας ετοιμαστούν πρώτα καταλλήλως, να γίνει η βολή πετυχημένα και μετά το ανακοινώνουμε και τα διαφημίζουμε αναλόγως. Τα περί "κόκκινων αρκούδων" ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα "πράσινα -κοινώς πατσοκατζιδικα- άλογα". Οι διάφοροι ανόητοι τελειωμένοι που τα επικαλούνται, συνεχίζουν να νομίζουν ότι κατέχουν τα αμυντικά θέματα, ενώ πραγματικά είναι ντενεκέδες για χαλασμένο τυρόγαλο. Αυτά τα καραγκιοζολικια τελείωσαν δια παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ανόητοι τελειωμένοι που τα επικαλούνται, συνεχίζουν να νομίζουν ότι κατέχουν τα αμυντικά θέματα, ενώ πραγματικά είναι ντενεκέδες"

      Για την πιο πάνω φράση σου βάζω ΑΡΙΣΤΑ με τόνο, συμπληρώνοντας υπερθετικά σε...ντενεκέδες ξεγάνωτοι.

      Διαγραφή