Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής στο Τμήμα Προσομοίωσης του ΓΕΕΘΑ και στη ΣΠΗΥ (ΦΩΤΟ)

Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής στο Τμήμα Προσομοίωσης του ΓΕΕΘΑ και στη ΣΠΗΥ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο Τμήμα Προσομοίωσης της Διεύθυνσης Ασκήσεων του ΓΕΕΘΑ και στη ΣΠΗΥ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το Τμήμα Προσομοίωσης της Διεύθυνσης Ασκήσεων και Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες διεξαγωγής πολεμικών παιγνίων με χρήση Η/Υ, καθώς και για την παρεχόμενη εκπαίδευση στα στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτογράφε τράβα με μία φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη μια επίσκεψη και φωτογράφηση χωρίς νόημα (έτσι και αλλιώς δεν τα καταλαβαίνει τα ψηφιακά) από έναν ομολογουμένως αποτυχημένο πολιτευτή. Κε ΠΘ μάλλον οι χθεσινές παραινέσεις σας στο υπουργικό συμβούλιο δεν πιάσαν τόπο για ορισμένους που θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός στον κόσμο του. Βγάζει φωτογραφίες ακόμη και με τους κηπουρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει αρμοδιότητες και περιφέρεται στις Μονάδες ως ΓΕΠΣ. Στην αεροπορία και στο ναυτικό δεν πατάει γιατί είναι ανεπιθύμητος και κόκκινο πανί λόγω σώματος υπαξιωματικών. Για αυτό η ανακοίνωση λέει για εκπαίδευση στα στελέχη του στρατού ξηράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν Ε.Α. στο Σ.Ξ., ούτε που θα γύρναγε να τον κοιτάξει κανείς

      Διαγραφή
  6. Το κωμικοτραγικό δεν είναι ότι φωτογραφίζεται ακόμα και με τα δέντρα, το κωμικοτραγικό είναι ότι κάποιοι που συμμετέχουν μαζί ως αποτυχημένο "κόνσεπτ" φωτογράφησης, καμαρώνουν, όπως ορθά επισημαίνει ο θυμόσοφος λαός μας, σαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή