Δεν θα πάει στον Γράμμο ο ΥΦΕΘΑ Αλ. Στεφανής

Δεν θα πάει στον Γράμμο ο ΥΦΕΘΑ Αλ. Στεφανής


Σύμφωνα με την kathimerini.gr:

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης εξετάζεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διοργανώνει μεθαύριο στον Γράμμο και στο Βίτσι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού.

Ως γνωστόν, άλλωστε, πάγια θέση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη είναι ότι ο Εμφύλιος έχει τελειώσει πριν από 70 χρόνια και πως η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατάλοιπο εκείνης της εποχής.

Στην ανακοίνωση της ΕΑΑΣ αναφερόταν ότι θα παρίστατο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ γινόταν και αναφορά στα μέτρα υγειονομικής πρόληψης που θα λαμβάνονταν εξαιτίας της COVID-19. Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή εκπροσώπου της κυβέρνησης είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Εδώ ο κόσμος χάνεται φουσκωτές βαρκούλες αρμενίζουν. Ποιος ενδιαφέρεται που θα πάνε κάποιοι; Ρε δε πα να πάνε και στο Έβερεστ. Κάποιοι κάνουν αυτά που ξέρουν τόσα χρόνια, δηλαδή όχι τίποτα σοβαρό. Ο κος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ που ψηφίσαμε, τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κολλητός των αριστερών έγινε τώρα υπερασπιστής της δεξιάς κουλτούρας. Μία ζωή ΟΦΑ χωρίς ηθικούς ή πολιτικούς φραγμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζωή διχαστικός ο Διορισμένος

      Διαγραφή
    2. Κάποιος Άγγλος πολιτικός, είπε κάποτε "Patriotism is the last refuge of the scoundrel."

      Διαγραφή
  3. Διδάκτωρ θεατρινισμού. Στις ΔΕΘ υποδεχόταν τον Τσίπρα με τη στρατιωτική μουσική να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια και τώρα το γύρισε στον εθνοπατριωτισμό και στον συμμοριτοπόλεμο. Θέλει να πολιτευτεί και κοιτάζει το σκληρό δεξιό ακροατήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ή του ΣΥΡΙΖΑ. Στις Πρέσπες έκανε τον κολαούζο του Τσίπρα και τώρα του Μητσοτάκη. Αυτός κάνει για να τον έχεις φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικός στο μίσος και την εκδίκηση, ο καταλληλότερος για τις γιορτές μίσους. Να δω πώς θα ξαναπατήσει τα πόδια του στη Λέσβο. Πολύ στα δεξιά το πάει ο κεντρώος Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή