Το επιβεβαίωσε και η ΕΑΑΣ: Το ΝΙΜΤΣ επανέρχεται στους δικαιούχους!

Το επιβεβαίωσε και η ΕΑΑΣ: Το ΝΙΜΤΣ επανέρχεται στους δικαιούχους!


Ανακοινώνεται στους συναδέλφους ότι το ΝΙΜΤΣ από 25/6/2020 έχει αποδοθεί στους δικαιούχους. Μέχρι 30/6/2020 θα ολοκληρώσει τις απαραίτητες απολυμάνσεις χώρων, εξοπλισμού, ιατρικών μηχανημάτων και θα ολοκληρώσει προμήθειες των απαραίτητων υλικών και εφοδίων, ώστε από 1/7/2020 να επανέλθει στην πλήρη λειτουργία του.

Η τρίμηνη διάθεση του Νοσοκομείου μας για την καταπολέμηση της πανδημίας και μάλιστα στην πιο δύσκολη φάση του αγώνα εναντίον της απέδειξε την κοινωνική ευαισθησία όλων μας.

Σ’ αυτό το διάστημα, από τους νοσηλευθέντες πάνω από το 1/3 ήταν δικαιούχοι μας, προσελήφθησαν και μισθοδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας (ΥΠΥΓ) για 2 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης 100 άτομα περίπου, εκ των οποίων οι 50 νοσηλευτικό προσωπικό νεαράς ηλικίας, αναφέρθηκε το κόστος λειτουργίας για να καλυφθεί από το ΥΠΥΓ, και το νοσοκομείο έγινε αποδέκτης δωρεών 10άδων χιλιάδων Ευρώ.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει εκπονήσει άμεσο πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα νέων εγκαταστάσεων, προμηθείας νέου υγειονομικού εξοπλισμού και αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, που μας γεμίζει ελπίδα για ένα πολύ καλύτερο αύριο.

Σ' αυτή την προσπάθεια θα μας βρουν αρωγούς.

Θα συνεχίσουμε την ακριβή και συνεπή ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου μας.

Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Αντε να ηρεμισει και ο Ροζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε από κοντά και στενό έλεγχο μέχρι να νιώθουν την καυτή ανάσα της ΕΑΑΣ στον σβέρκο τους, εκεί στο ΝΙΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κοντά και στενό έλεγχο... Γιατί ανέβηκε η χοληστερίνη και χρειαζόμαστε ιατρό.. ως εν ενεργεία όμως που είχαν τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων, τί κάνανε? Ας δει κανείς πόσα νέα στελέχη βγάζει η ΣΣΑΣ και η ΣΑΝ.. αρκεί για να καταλάβει κανείς..

      Διαγραφή