Παναγιωτόπουλος: Από αύριο και για 3 μήνες 26 Αξκοι-100 Υπξκοι αναλαμβάνουν τους ελέγχους για κορονοϊό

Παναγιωτόπουλος: Από αύριο και για 3 μήνες 26 Αξκοι-100 Υπξκοι αναλαμβάνουν τους ελέγχους για κορονοϊό


Με Εντολή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Επάνδρωση Σημείων Εισόδου της Χώρας

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, από αύριο και για τρείς μήνες, μόνιμα κλιμάκια που αποτελούνται από υγειονομικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (26 Αξιωματικούς και 100 Υπαξιωματικούς) θα επανδρώσουν 22 καθορισμένα αεροπορικά σημεία εισόδου, αλλά και τέσσερα σημεία πρώτης εισόδου επιβατών κρουαζιερόπλοιων στη χώρα μας.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα συμμετέχει αποκλειστικά στη λήψη των δειγμάτων. Ο αριθμός των ατόμων που θα υποβληθούν σε έλεγχο, η επεξεργασία των δειγμάτων και τα αποτελέσματα του ελέγχου, γίνονται κατόπιν συγκεκριμένων οδηγιών και με αποκλειστική ευθύνη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Και αυτο στο στρατο το πεταξατε? Δεν ειχαμε υγειονομικους στα νοσοκομεια και εχουμε κ αυτο? Κ κραζατε κ τον συριζα οτι ειχε το στρατο για τα χοτ σποτ....το ιδιο νομισμα αναποδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά ακούτε στρατιωτικός και σας γυρίζει το μάτι ετσι????? Υπόληψή καμία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αυτό είναι το όραμα για το στρατιωτικό ιατρό? Δείτε λίγο σε κανονικούς στρατούς πως εκπαιδεύεται ο στρατιωτικός ιατρός και κλάψτε.. επίσης ποιος θα καλύψει τα κενά στα στρατιωτικά νοσοκομεία και στα τυεθ? Θα προσληφθούν ιδιώτες και αν ναι γιατί δεν πάνε οι ιδιώτες εκεί? Θα αυξηθούν οι μαθητές της ΣΣΑΣ? Προγραμματισμός μηδέν.. για το λόγο αυτό δηλώνουν πολλοί παραίτηση.. άλλο τα ωράρια εργασίας πάνω στο αντικείμενο και άλλο η εκμετάλλευση σε αλλότρια καθήκοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΕΘΑ γύρισε από τις ολιγοήμερες διακοπές του στο εξοχικό του και υλοποιεί τις αποφάσεις του Χαρδαλιάς. Ο ΥΦΕΘΑ δεν προλαβαίνει να δει τα θέματα γιατί γυρίζει στα κανάλια, οπότε οι Τούρκοι αλωνίζουν. Καλά θα κάνει ο Μητσοτάκης να τους αλλάξει. Ούτε νομοθετικό έργο ούτε καθημερινή διαχείριση. Παίζουν την προσωπική τους προβολή και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίναι απλά τα πράγματα αγαπητοί σχολιαστές και επισκέπτες της σελίδας.Οι Στρατιωτικοί ιατροί δεν χρειάζεται να πληρωθούν και θα εκτελέσουν άνευ αντιλογίας (αν μπορούν ασ κάνουν κι αλλιώς).Τους δώσανε και το δωράκι με το κοροναιό οπότε.....να η εύκολη-ανέξοδη λύση!!Δηλαδή να καταλάβω οι υπόλοιποι γιατροί του ΕΣΥ (και όχι μόνο) που είναι? Και δε λέω να μην συμβάλει ο Στρατός, αλλοίμονο! Αλλά όχι κ.Κράτος μόνο όταν τους χρειάζεσαι τους θυμάσαι-υπολογίζεις και όταν ζητούν κάτι να μην τους υπολογίζεις, πχ πενταετία Ν.4609/19 ανεφάρμοστη από ΕΦΚΑ-κ.Βρούτση, αργίες απλήρωτες, ωράριο...ότι να'ναι, αμετάθετο στα 30, και άλλα "όμορφα". Δυστυχώς έτσι είναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή