Αλλαγή ηγεσίας στο ΥΠΕΘΑ;

Αλλαγή ηγεσίας στο ΥΠΕΘΑ;


Σύμφωνα με χθεσινό (10/05/2020) δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ε.Ω.»:

Όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία να ενεργήσει ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επέδειξε γοργά αντανακλαστικά, καθώς είναι θιασώτης της ψύχραιμης αλλά ενεργητικής αντιμετώπισης των πολλαπλών απειλών κυρίως στην οριογραμμή του Αιγαίου και του Έβρου.

Για παράδειγμα, ο αυστηρός έλεγχος στις μεταναστευτικές ροές και στην δράση της αμφίβολης προέλευσης ΜΚΟ αποτελούν προτεραιότητές του, παράλληλα με την θωράκιση της χώρας μέσα από την ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να κοπεί η όρεξη για τσαμπουκάδες του Προέδρου Ερντογάν και της παρέας του. Με την διαφορά όμως οι ευκαιρίες που δόθηκαν στον υπουργό Άμυνας από τον Πρωθυπουργό είναι ελάχιστες!

Ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής όμως με την... ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει αναβαθμισμένο ρόλο σε νευραλγικούς τομείς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις πρόσφατες κρίσεις για τις προαγωγές Αξιωματικών ο κ. Στεφανής έδρασε πρωταγωνιστικά προωθώντας επιλογές της αρεσκείας του, παραμερίζοντας ταυτόχρονα άξιους αξιωματικούς με βαρύ βιογραφικό.

Οι κακές γλώσσες λένε πως γλυκοκοιτάζει την θέση του Υπουργού Άμυνας, αφού αρκετά Μητσοτακικά στελέχη τον διαβεβαιώνουν πως θα «κεφαλαιοποιήσει» το στρατιωτικό παρελθόν του υπενθυμίζοντας πως ο κ. Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο Υπουργείο από καραμπόλα!

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 10/05/2020 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται ο ΥΕΘΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll

Σύμφωνα με νέα μεγάλη δημοσκόπηση της Opinion Poll, που παρουσιάζει το Eleftherostypos.gr, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμμένα στην 5η θέση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια