«Επιδημία» αναβολών στράτευσης λόγω κορονοϊού προβληματίζει έντονα το ΥΠΕΘΑ

«Επιδημία» αναβολών στράτευσης λόγω κορονοϊού προβληματίζει έντονα το ΥΠΕΘΑ


Μπροστά σε «βροχή» αναβολών από νεοσύλλεκτους - ΣΤΗΝ ΕΣΣΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ - Η θητεία στον Στρατό Ξηράς είναι εννιά μήνες και οι οπλίτες κατατάσσονται απευθείας σε Μονάδες στα σύνορα

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

Το ενδεχόμενο λόγω της πανδημικής κρίσης στην επόμενη ΕΣΣΟ, αυτή του Ιουνίου, να επιλέξουν να καταταγούν στον Στρατό πολύ λίγοι νέοι προβληματίζει έντονα το υπουργείο Άμυνας.

Ούτως ή άλλως, εδώ και πολλά χρόνια...

Διαβάστε την συνέχεια:



__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ-ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ-ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ : ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 16 ΜΗΝΕΣ ''Η ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΜΗΝΕΣ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!!
    ΥΓ : ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 Η ΘΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ 24 ΜΕ 30 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 28 ΜΗΝΕΣ !!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ-Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή