ΓΕΣ: Τι γίνεται με τις μεταθέσεις – Καθυστερήσεις λόγω κορονοϊού

ΓΕΣ: Τι γίνεται με τις μεταθέσεις – Καθυστερήσεις λόγω κορονοϊού


ΓΕΣ: Τι γίνεται με τις μεταθέσεις που περιμένουν με αγωνία τα στελέχη του Στρατού Ξηράς. Καθυστερήσεις παρατηρούνται λόγω κορονοϊού.

Πίσω φαίνεται πως έχουν πάει φέτος οι μεταθέσεις στον Στρατό Ξηράς, λόγω του κορονοϊού που έχει πλήξει όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Όπως μαθαίνουμε τα μοναδικά συμβούλια μεταθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί είναι αυτό που αφορούν το προσωπικό που θα πάει στην Κύπρο, στο εξωτερικό, οι θέσεις ευθύνης και των Συνταγματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες του armynow.gr μάλιστα, οι μεταθέσεις αυτές έχουν φύγει από το ΓΕΣ και βρίσκονται στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, αναμένοντας την υπογραφή του. Αν υπογραφούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα τότε υπάρχει ελπίδα να φύγουν προς τις μονάδες.

Τα υπόλοιπα συμβούλια μεταθέσεων, λόγω του κορονοϊού, δεν έχουν ξεκινήσει καν και όπως όλα δείχνουν θα πάνε για μετά το Πάσχα.

Το θέμα των μεταθέσεων που απασχολεί κάθε χρόνο τα στελέχη είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς αφορά πολλές χιλιάδες κόσμου, αφού μαζί με τα στελέχη είναι και οι οικογένειές τους που πάρα πολλές φορές τους ακολουθούν. Οπότε με την έγκαιρη ανακοίνωση των μεταθέσεων, οι οικογένειες των στρατιωτικών μπορούν να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους (σχολεία, μετακομίσεις, κ.α.).

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται κάθε χρόνο για τον τρόπο που γίνονται οι μεταθέσεις, τόσο η κοινοποίηση των μορίων αλλά και η δυνατότητα προσφυγής που δίνεται στα στελέχη βοηθούν ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες δυσαρέσκειες.

ΠΗΓΗ: armynow.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αυτοί που έχουν αγωνία είναι αυτοί που δεν έχουν ΜΠΑΡΜΠΑ,αυτοί που έχουν ΜΠΑΡΜΠΑ είδη ξέρουν που πάνε. Αυτοί που είναι αμετάθετοι 27 και 15 χρόνια δεν τους ενδιαφέρει γιατί δεν τους κουνάνε με καμιά κυβέρνηση απο μονάδες που εδρεύουν στην Δυτική Μακεδονία. Αυτό βέβαια γίνεται σε μονάδες σωμάτων.Η διεύθυνση ούτε μόρια κοιτάει ούτε τίποτα κάνεις αναφορά και σου απαντάνε άλλα νταλον λεφτά για προσφυγή δεν υπάρχουν οπότε κάνεις τουμπεκί να περάσουν τα χρόνια και να φύγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουράγιο, αυτά γίνονται όλα τα χρόνια και πριν 5 ή 10 ή 15 χρόνια, δεν αλλάζει τίποτα, να συμπληρώσεις τα χρόνια σου για να μπορείς να πάρεις σύνταξη σωστή και μετά απόστρατος

      Διαγραφή
  2. Αυτά γίνονται εδώ και χρόνια. Όπως και άλλες αδικίες, όπου αρκετοί έχουμε φάει χρόνια στην παραμεθόριο και σε εξαιρετικά δυσμενείς και άλλοι δεν ξέρουν τι είναι και τους βολεύουν στον ηπειρωτικό χώρο και στην Κρήτη. Πρέπει κάποια στιγμή να αποκατασταθούν αυτά! Αλλά αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη περνάς καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλό μαγείρεμα αργεί να γίνει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή