Που εκπαιδεύτηκε στις «αναχαιτίσεις» ο… Σμηνίτης Παναγιωτόπουλος

Που εκπαιδεύτηκε στις «αναχαιτίσεις» ο… Σμηνίτης Παναγιωτόπουλος


Περίπου τριάντα χρόνια πριν να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έζησε τις πρώτες του «αναχαιτίσεις».

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Όσα προκλητικά κάνει η Τουρκία στο Αιγαίο και όσα παράλογα ζητάει (ακόμα και όταν συζητάει υποτίθεται Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) είναι γνωστά στον Νίκο Παναγιωτόπουλο από την περίοδο που υπηρετούσε την… στρατιωτική θητεία του.

Όπως μαθαίνουμε πριν από τριάντα χρόνια ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε να υπηρετεί, μετά τις σπουδές του, στην Πολεμική Αεροπορία στον Α’ Κλάδο του ΓΕΑ την περίοδο που Τμηματάρχης στην Διεύθυνση που υπηρετούσε ήταν ο μετέπειτα Αρχηγός ΓΕΑ, γιός βετεράνου Ιπταμένου του Β’ Παγκοσμίου, Πτέραρχος Γεώργιος Αυλωνίτης, ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία.

Ο Υπουργός λοιπόν άκουγε και έβλεπε από τότε από κοντά την αγωνία των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας να διασφαλίσουν τα Εθνικά Συμφέροντα όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς και κυρίως το ΝΑΤΟ αφού οι Τούρκοι προκαλούν με σχέδιο στο Αιγαίο, το οποίο είναι να «γκριζάρουν περιοχές» και για αυτό η χώρα μας καλείται καθημερινά να καταρρίπτει και με έγγραφα σε Διεθνείς Οργανισμούς τις απίστευτες διεκδικήσεις της Τουρκίας πριν δημιουργήσουν τετελεσμένα.

ΠΗΓΗ: usay.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το τι διαβάζουμε αυτές τις μέρες για κάποιους δεν περιγράφεται. Ρε αφήστε τις διάφορες εξωστρεφείς επικοινωνιακές αρλουμπες και ασχοληθείτε με αυτά που σας ΠΛΗΡΩΝΕΙ η Πατρίδα και περιμένει άμεσα και απτά αποτελέσματα, όπως συμβαίνει ήδη και οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις ικανότατες ΕΔ και ΣΑ μας, στην Ηγεσία τους (Αντγος Φλώρος και άλλοι) στον Κο Πρωθυπουργό και φυσικά στην αέναη Φιλοπατρία και Φιλοτιμία τους. Στον Έβρο ΔΕΝ θα περάσει ΚΑΝΕΙΣ. Ζήτω το Έθνος, Ζητώ οι ΕΔ, Ζητώ τα ΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Όπως μαθαίνουμε πριν από τριάντα χρόνια ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε να υπηρετεί, μετά τις σπουδές του, στην Πολεμική Αεροπορία στον Α’ Κλάδο του ΓΕΑ.....
    Άραγε τις αρβύλες έμαθε πώς τις δένουμε..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Α΄Κλάδο του ΓΕΑ;;;; Μάχιμος-Μάχιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή