Θλίψη προκαλεί η απώλεια του 46χρονου Ανθυπασπιστή Γ.Χ που υπηρετούσε στην 96 ΑΔΤΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του diafaneia.eu, ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή και σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα.
Η υπηρεσία του στρατιωτικού τον αναζητούσε όταν διαπιστώθηκε η απώλεια, προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του.
Η είδηση έχει συγκλονίσει το Στρατό Ξηράς του νησιού, ενώ οι συνάδελφοι και οι οικείοι του εκφράζουν τη θλίψη και τη βαθιά τους οδύνη για τον ξαφνικό θάνατο.


3 Σχόλια
Οξεία ξαφνικιτιδα. Κάποια λαμόγια θα λογοδοτήσουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπόφοιτος ιατρικής να φανταστώ; Δε ντρέπεσαι να τοποθετεις τις ψεκασμένες θεωρίες σου, δίπλα στον θάνατο ενός συναδέλφου;
Διαγραφή2-3 θάνατοι την εβδομάδα.δλδ 100τον χρόνο. Μέσα σε μια πενταετία έχει χαθεί ένα σύνταγμα στελεχών
ΑπάντησηΔιαγραφή