Αποκαλυπτικός ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος για την κρίσιμη απειλή το 2020 στον Έβρο – Ακούστε το podcast

Αποκαλυπτικός ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος για την κρίσιμη απειλή το 2020 στον Έβρο – Ακούστε το podcast

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ομάδα Αλήθειας ο Στρατηγός ε.α Κωνσταντίνος Φλώρος, μίλησε για την θητεία του ως ΑΓΕΕΘΑ και αναφέρθηκε στην υπαρκτή και κρίσιμη απειλή στον Έβρο στις αρχές του 2020.

Μιλώντας για εκείνη την «μαύρη» περίοδο που ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου 2020 με τους Τούρκους να ανοίγουν τα σύνορα τους και να περνάνε προς τη χώρα μας χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Στρατηγός τόνισε πως η αντίδραση του Πρωθυπουργού και των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν αποφασιστική και σωστή καθώς όπως εξήγησε «αν πέρναγαν οι μετανάστες στον Έβρο θα είχαμε αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση. Εικόνες με χιλιάδες μετανάστες σε σκηνές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πάρα πολλά προβλήματα με την σίτιση 100.000 μεταναστών».

Ήταν μια υπαρκτή απειλή, ήταν μια μορφή υβριδικού πολέμου την οποία οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, μαζί με την ελληνική αστυνομία την σταμάτησαν.

Το «θερμό» καλοκαίρι του 2020

Ο Στρατηγός ε.α αναφέρθηκε και στο «θερμό» καλοκαίρι του ίδιου έτους στο Αιγαίο λέγοντας πως η κατάσταση ήταν πάρα πολύ σοβαρή αλλά η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ανεχθεί νέα Ίμια.

Ο ίδιος εξήγησε πως αν γίνει κάτι με την Τουρκία δεν θα πάμε να πολεμήσουμε στο πιο αδύναμο σημείο, ο πόλεμος θα είναι καθολικός. Τόνισε δε πως τα νησιά μας ενδυναμώθηκαν καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρξε αύξηση και ποιοτική και ποσοτική, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στην κριτική που έχει ακουστεί για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ενώ είπε με απόλυτο τρόπο ότι ούτε ένα μέσο από αυτά στα οποία βασίζεται η Ελλάδα προκειμένου να υπερασπίσει τον εαυτό της δεν δόθηκε στους Ουκρανούς.

Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες μπορούν να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, οι Ένοπλες δυνάμεις είναι ικανές και γνωρίζουν τον τρόπο να διασφαλίζουν την ύπαρξη της Ελλάδος.

Ακούστε ολόκληρο το podcast:

ΠΗΓΗ: paraskhnio.gr

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Η παράνομη είσοδος μεταναστών πολεμική επιχείρηση …. Δυστυχώς μέχρι εκεί … Α και καμιά Επιχείρηση διανομής υγειονομικού υλικού ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε θα γυριστεί ταινία "η απειλή του πολέμου στην εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε pondcast και για την νέα φόρμα Παραλλαγής που παρουσίασε ο πρώην α γεεθα.
    Πού ακριβώς βρίσκεται? Στο πολεμικό μουσείο ως έκθεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Ένοπλες δυνάμεις είναι ικανές όταν ασχολούνται με την αποστολή τους και την σωστή εκπαίδευση τους. Όταν η αποστολη είναι διαφορετική με την σιωπηρή άδεια του πρώην κατά το συμφέρον του όπως δασοπεριπολα , σκουπιδιάρηδες, οδηγοί ΕΚΑΒ, πυροσβέστες, χιόνια, Στρ ιατροί σε δημόσια νοσοκομεία , οδηγοί αστικών λεωφορείων, κτλ και όλα αυτά φυσικά απλήρωτα και χωρίς κανένα όφελος για τις ένοπλες Δυνάμεις, μόνο και μόνο για να φανεί ο εκάστοτε ΑΓΕΕΘΑ καλός στα μάτια της πολιτικής ηγεσίας. Φυσικά να εμπλακούν και να βοηθήσουν οι ΕΔ σε ένα έκτακτο γεγονός αλλά πλέον παραπάει! Τέλος ας μας πει ο πρώην τι έκανε αυτός για το προσωπικό του ως Αρχηγός; Μήπως έκανε κάτι για το μισθολόγιο που δεν βγαίνει ο Μηνας; Στολές ακούμε αλλά δεν τις βλέπουμε , αρβύλα ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, καύσωνα έχει και εμεις έχουμε τα μανίκια κάτω !! Όλοι οι σωστοί στρατοί έχουν εξαρτήσεις τύπου γιλέκου και Kevlar κράνος εμεις έχουμε ακόμη από τον Β´ΠΠ . Προσωπικό ότι ναναι έχουμε τόσες διαφορετικές προελεύσεις ΑΣΕΙ, ΑΣΣΥ, ΕΠΥ, ΕΜΘ,ΕΠΟΠ σαν τις φυλές του Ισραήλ . Στρατόπεδα κάθε χωριό και από κάνα δυο έτσι για να δίνουμε χρήμα για τον κάθε ψηφοφόρο του κάθε πολιτικού!και τόσα αλλά πολλά!! Έτσι λοιπον ας μας πει ο πρώην εκτός από την θητεία που εξασφάλισε σαν Αρχηγός τι ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, να σας πω εγώ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Και ποιο το ευχαριστω στα στελεχη των Ε,Δ αρχηγε? .Ενα μεγαλο τιποτα ενω οι χωροφυλακες ολο και κατι τσιμπησανε.Τι εκανες εσυ αρχηγε για τα στελεχη ,περαν της προσωπικης ανελιξης?Τ Ι Π Ο Τ Α.Γι αυτο ειστε αναξιοι λογου μετα την αποστρατιαν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήγαινε για ψάρεμα αρχηγέ και άσε το στράτευμα στην ησυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξασφάλισε 4.200 ευρώ καθαρά στο χέρι, σύνταξη. Κι εγώ στη θέση του τα ίδια θα έλεγα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλασαρίστηκε ως δεξιός μήπως και τον έκανε υπουργό ο Μητσοτάκης αλλά ατύχησε. Μετά την εμφάνιση που είχε κάνει στο ίδρυμα Σαμαρά στο Μαξίμου παθαίνουν αλλεργία οπότε τζάμπα το κοστούμι που έραψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλασαρίστηκε ως δεξιός μήπως και τον έκανε υπουργό ο Μητσοτάκης αλλά ατύχησε. Μετά την εμφάνιση που είχε κάνει στο ίδρυμα Σαμαρά στο Μαξίμου παθαίνουν αλλεργία οπότε τζάμπα το κοστούμι που έραψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τίναξε την μπάνκα στον αέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι βαριά η καλογερική θα χρειαστεί υποστήριξη μέχρι να συνέλθει, το καλοκαίρι βοηθά σε αυτές τις καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άι ρε πήγαινε για κανένα μπάνιο μαζί με τις μπουκάλες, όχι δανεικές από την ΜΑΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που πήγε το Μνημείο...οέο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή