ΓΕΣ: Mε μανίκια MH αναδιπλωμένα θα φέρεται η στολή ασκήσεων-εκστρατείας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΣ: Mε μανίκια MH αναδιπλωμένα θα φέρεται η στολή ασκήσεων-εκστρατείας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Όπως ενημερώνει το ΓΕΣ, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε η ΠΟΜΕΝΣ, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, η υπ' αριθμ. 9 στολή ασκήσεων-εκστρατείας θα φέρεται με τα μανίκια MH αναδιπλωμένα:

1. Σας γνωρίζουμε, σε συνέχεια του (γ) σχετικού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ότι η θερινή στολή υπ’ αριθ. 9 (Ασκήσεων - Εκστρατείας), σε ότι αφορά τα μανίκια του χιτωνίου, θα φέρεται και κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παρ. 2 του (β) όμοιου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

2. Παρακαλούμε για την ενημέρωση του προσωπικού.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

34 Σχόλια

  1. Μάλιστα!!!! Διατάξτε!!!!
    Για ημέρες εκτός έδρας ούτε λόγος κύριοι των επιτελείων…. Ααααα ναι,ξέχασα,συγνώμη….. Μας δώσατε 50€ αρχή του χρόνου….Συγνώμη και πάλι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον υπολοιπο Δημοσιο τομεα δεν τραβανε...μανικια στο προσωπικο και δεν ειναι θεμοθετημενη η απληρωτη εργασια να τα λεμε κι αυτα.

      Διαγραφή
  2. Βγήκε διαταγή για θερινή στολή με μακριά μανίκια η διαφορά με την χειμερινή στολή που βρίσκεται και πρέπει να βγει διαταγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ζεις;;;; Εεεεεε;;; Δες τα παραπάνω link στο άρθρο και θα καταλάβεις. Τι σχόλιο είναι τούτο που κάνεις;;; Εεεεε;;;

      Διαγραφή
    2. Στο εσωτερικό φανελάκι

      Διαγραφή
    3. Εκεί στα Επιτελεία δεν φοράνε παραλλαγές για να έχουν τέτοια θέματα.

      Διαγραφή
  3. Γιατί από τότε που έγινε η τελευταία προμήθεια στολών παραλαγής δεν ανεβάζουμε μανίκια?Μήπως δεν υπάρχει η δυνατότητα λόγω εσφαλμένη κατασκευής?Υπάρχει πρόβλεψη για χορήγηση αντίστοιχης στολής με θερινό ύφασμα?Επιπλέον κοιτάξτε λίγο το θέμα για τους σαλωνάτους του πενταγώνου στελέχη και οπλίτες που προσέρχονται στην υπηρεσία μία φορά την εβδομάδα με υπερβολική υψηλή στελέχωση, ας ανέβουν εδώ στον Β. Εβρο να βάλουν λιγο πλάτη δεν είναι κακό.Καλή Ανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είστε στο Β. Έβρο. Το πρόβλημα σας δεν είναι με όσους υπηρετούν στο ΓΕΣ αλλά με τους εβρίτες που δεν ανεβαίνουν πάνω απο την Αλεξανδρούπολη. Όσον αφορά τα σαλόνια θα έπρεπε να σηκώσεις μανίκια και να δουλέψεις και όχι τσίπουρα στα χωριά. Καλή Ανάσταση συνάδελφε!

      Διαγραφή
  4. Άρα δεν λέγεται αλλαγή στολής πλέον, αλλά αλλαγή μπλούζας. Τζάμπα χαρτί ξοδεύεται για αυτόν τον λόγο. Επίσης ποιος ο λόγος να φοράμε μαύρα αρβύλα τον χειμώνα, εκτός από παρατάξεις κλπ??? Μάλλον είναι δύσκολο να γράψει ένας φωστήρας να φοριούνται όλο τον χρόνο αρβύλα γαιωδη, λάδι, αμμώδη χρώματα κλπ πλην παρελάσεων κλπ.
    Ατζέντα 2030 με αρβύλα και διαταγές του 1990.
    Για να δούμε αν κάποιος ανώτατος θα δει τι φοράνε οι νατοϊκοι μπας και ξεκολλήσουμε από τον 20 αιώνα και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά μας αξίζει ότι παθαίνουμε. Καμία ελπίδα για σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πεντάγωνο το ωράριο και η εμφάνιση είναι κατά το δοκούν. Προέχουν οι δικτυώσεις, τα κέρατα μεταξύ παντρεμένων, τίποτα Καλές θεσουλες εξωτερικού, καμία ψιλομιζα και έχει ο θεός. Από την Θήβα και πάνω ισχύουν οι διαταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε στο Πεντάγωνο να δουλέψεις κατά το δοκούν και να κυκλοφορείς όπως θέλεις κακοπροαίρετε ασχετίδη εποπιδη. Όσο για τα υπόλοιπα περι κεράτων κλπ έχει πολλά ράμματα για τη γούνα της η επαρχία και δεν δικαιούται να μιλά.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν δοκιμαζεις να πας και εσυ για αλλαγη στο Πενταγωνο και να δουλευεις κατα το δοκούν;

      Διαγραφή
    3. Πίστεψε με άμα περάσεις μια βόλτα από κει και δεις τι δουλειά έχουν τα γραφεία θα πεις πάλι καλά....

      Διαγραφή
  7. Ζω για την στιγμή που θα ανέβουν τα μανίκια. Εκεί θα φανεί ποιος τατουατζης έκανε την καλύτερη δουλειά και έβγαλε τρελά φράγκα. Φυσικά μολις γίνει κάτι τέτοιο, αυτόματα θα αποκλειστούν οι έχοντες τατουάζ από παρελάσεις, αγήματα κτλ και το μάρμαρο θα πληρώνουν αυτοί που επέλεξαν να μην μοιάσουν τους Μαορί και τους κατοίκους της Παπούα νέα Γουινέα. Κατά τα άλλα στην ατζέντα 2300 θα προβλέπεται χορήγηση θερινής στολής με το ανάλογο πατουμενο και έξτρα δώρο "Π" ηλεκτροκινητο για τους υπερήλικες εν ενεργεία. Τέλος, οι κατοικούντες στα επιτελεία να προμηθευτουν σε ικανό αριθμό φανελάκια να αλλάζουν και προς Θεού να συντηρηθουν τα ac. Οι υπόλοιποι ξέρουν. Στολή 9δ στο φουλ. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα Προβλήματα όλου του στρατού τα λύσαμε τα μανίκια είναι αυτό που μας έμεινε.Θερινους μήνες μπλουζάκι τύπου Πόλο χακί να μπαίνει και ο βαθμός και σημαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο λεω κι εγω......

      Δηλ. στο ΛΣ στην ΕΛΑΣ και στο ΠΣ δεν κανουν σωστα την υπηρεσια τους που φορανε μπλουζακι πολο ?

      Να υπενθυμισω οτι στη (διαφημιζομενη) Φιλανδια τα μανικια το καλοκαιρι τα εχουν ανεβασμενα.......

      Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει τα κατεβασμενα μανικια. Σε περιοδο επιχειρησεων το καταλαβαινω. Αλλα αλλο η ειρηνικη περιοδος κι αλλο η περιοδος επιχειρησεων.

      Διαγραφή
    2. 10:05 τις κοιλιές πού θα τις κρύψουν οι κοιλαραδες με τα πόλο μπλουζάκια?

      Διαγραφή
  9. Οι φωστήρες του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ μέσα από τα κλιματιστικά φορώντας το πουκαμισάκι αποφάσισαν για άλλη μια φορά! Ευτυχώς από τη μια γιατί η παραλλαγή που έχουν χορηγήσει είναι σαν σακί, όχι απλά με μανίκια επάνω δεν φοριέται αλλά ούτε ο πατέρας μου στο χωριό δεν την θέλει για να πάει για κυνήγι!
    Ας είναι καλά η μελέτη που έχει γίνει στη προμήθεια για την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά... Έτσι βγαίνουν κάποιες μεζονέτες και όχι μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πατέρας σου στο χωριο να βάλει το χέρι στην τσέπη και ν αγοράσει άμα θέλει να πάει για κυνήγι. Αλλά μάλλον παρακαλάει κανένα στρατεύσιμο να του χαρίσει τη δική του όταν απολυθεί εξυπνάκια.

      Διαγραφή
    2. εφοσον νομιζεις οτι εσύ εισαι πιο ἐξυπνος από τους φωστήρες γιατί δεν κανεις την αναλογη προτασή σου αλλά γράφεις τις εξυπνάδες εδω.

      Διαγραφή
  10. Εσεις ασχοληθειτε με τα μανικια της στολης και οι πολιτικοι με τα μανικια που μας φορανε τα οικονομικα .Ποσο ρηχοι ειστε μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τότε που αντιγράφηκε το αμερικανικό σχέδιο της παλαιάς ACU (που βέβαια τηρείται μέχρι σήμερα και στη multicam) τα μανίκια δεν ανεβαίνουν γιατί απλά δεν μπορούν να ανέβουν. Το ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ να αντιγραφεί το αμερικανικό πατρόν (και μάλιστα αλλάζοντας με τελείως ανόητο τρόπο το κολλάρο τύπου «μάο»-γιατί πού θα βάζαμε βαθμό και οπλόσημο; αναρωτιούνται οι γραφειοκράτες) είναι μία τελείως ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Ως τότε όμως (αν δηλαδή αλλάξει ΠΑΛΙ η στολή) τα μανίκια δεν πρέπει να ανεβαίνουν. Αυτά σε ό,τι αφορά σε στοιχειώδεις γνώσεις του τι φοράμε και πώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμενα μ αρεσει αυτη η διαταγη..θα πλακωθω στα τατουαζ τωρα μεχρι τον καρπο και δεν θ ακουω σχολια γιατι δεν θα τα βλεπουν.Θα βαψω και τα μαλλια γιατι εχουν γινει ασπρα σε μαυρα να φαινομαι νεοτερος για τις παρελασεις..Να μπαινουμε κι εμεις στις τασεις της εποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ' αρέσει που ζορίζονται οι σαλονατοι. Μην φοβάστε βρε δεν θα σας πάρουν τις καρέκλες σας ούτε τα κλιματιστικά σας. Όσο για τον Έβρο και την παραμεθόριο (πραγματική παραμεθόριο όχι γιαλαντζι) οι περισσότεροι εχετε τέτοια "διασύνδεση" που είμαι σίγουρος ότι την τελευταία φορά που βρέθηκε κάποιος σε παραμεθόριο θα ήταν προ 20 ετών. Οπότε σιωπή και σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι μ@@@@@@ς βγαζουν τα αμερικανακια τρεχουν τα δικα μας και το αντιγραφουν .Ενα δικο μας σχεδιο στολης δεν μπορουμε να κανουμε και μετα θα μας φταιει ο χατζηπετρης αμα γινει στραβη με τους μεμετηδες απεναντι.Υ.Γ Πωλειται οικοπεδο για ενωση με τα 40 υπολοιπα στα ζαγοροχωρια 500 χιλιομετρα απο τη θαλασσα.Μονο σοβαρες προτασεις.Προτιμουνται πωρθυπουργοι.Ωχ! αναγραμματισμος .σορρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό με τον ναύτη που κρατάει τον επιτάφιο την Μεγάλη Παρασκευή κατά την περιφορά , όπως μετέδιδε το MEGA από την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, να μασάει επιδεικτικά τσίχλα το είδατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3000 Σχές στα επιτελεία και οσονούπω πάνω από 5000 ( Αφού από την επόμενη τάξη δεν θα μπορεί να τους αποστρατευει αν δεν κλείσουν 40 ετη) Θα μας τρελάνουν στα χαρτιά.Ετσι χωρίς λόγο !!!απλά για να λένε ότι κάτι κάνουν!!!!
    Έχουμε και λέμε 5000×2200€ έκαστος
    =110 00000€ μηνιαίως πεταμένα λεφτά στα βράχια!!!!!!
    Τι ???λέω κάτι λάθος????
    Χρειάζονται τόσες χιλιάδες Σχές στον Ε.Σ???
    Για κοιτάξτε πόσους έχει η Αμερική!!!!!η Ρωσία ή το Ισραήλ.
    Άρε Δενδια κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ 3.000. ΚΑΝΕ ΤΟ 3.... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  17. Αστεία πράγματα.. τέλος.. 3 στολές.. παραλλαγή κάθε μέρα μία επίσημη και μία δεξιώσεων... Καμία άλλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρβύλες χειμερινές ή καλοκαιρινές? Χριστός Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι τις θελει τις αρβυλες το καλοκαιρι ?Βερμουδα, tshirt polo επανω ,και slip on παπουτσι πανινο κατω και βουρ στις ξαπλωστρες στα στρατοπεδα και καλο καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή