ΓΕΣ: Πότε θα γίνει η Αλλαγή Χειμερινής – Θερινής στολής (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΣ: Πότε θα γίνει η Αλλαγή Χειμερινής – Θερινής στολής (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Όπως ενημερώνει το ΓΕΣ, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.:

1. Σας υπενθυμίζουμε, κατόπιν του (γ) σχετικού, ότι η θερινή στολή του στρατιωτικού προσωπικού θα φέρεται από τη Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στη παρ. 6 του (β) όμοιου.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Αυτό και αν είναι το αστείο της ημέρας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβώς είναι η θερινή στολή εφόσον τα μανίκια είναι όλο τον χρόνο κάτω? Άλλο χρώμα αρβυλων μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα μανίκια κάτω ή πάνω φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μανικι πανω , ενα κατω,,, και αναποδα τα μπατζακια του παντελονιου (Δεξι μανίκι, αριστερο μπατζακι)

      Διαγραφή
  4. Χωρίς την μπλούζα την μακρυμάνικη. Χαχα . Πιστεύω ότι με την βλακεία παραλλαγή που χορήγησαν - και να θες δεν μαζεύονται τα μανίκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδηγίες προς ναυτιλομενους προς αντιμετώπιση υψηλών θερμοκρασιων και αποφυγή δυσαρεστων καταστάσεων λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Έχουμε και λεμε: Εισερχομαστε στον χώρο εργασίας με ψυγείο παραλίας εμφορτο με παγοκυστες. Εντός του ψυγείου έχουμε ήδη τοποθετήσει ικανό αριθμό σε κοντομάνικο μπλουζάκια. Μόλις ζεσταίνουμε, παίρνουμε ένα μπλουζάκι που εντωμεταξύ θα είναι "κρύσταλλο" και ωωωωωω!!!! Δροσιά, ευεξία, άνεση!!!! 😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε για ηλιθιότητα σε άλλο level.... Αυτό έπρεπε να το εκδόσουν την 1 Απρ γιατί κάτι τέτοιες δγες είναι για γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε βέβαια τι περιμένεις απο το ελλαντα 2.0 του 41% ???
    Μαθηματικά απο τα Lidl για την μαύρη μας νυχτερινή εργασια, αλλα κατα τα αλλα θερινη στολη με κατεβασμενα μανικια του τσουβαλοχιτωνιου.
    Ζητω η τρελα.
    Μακευα ρε λεμε απο ΣΞ και ελλαντα.
    Δεν σώζονται με τιποτα λεμεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απουσιάζει τελείως η λογική !!!! Τι τραβάμε!!!Πόσο υπομονή να κάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τα μικρά φαίνεται κάποιος. Η απαράδεκτη στολή της πλάκας, τα τσιμεντένια μαύρα αρβύλα, οι εξαρτήσεις του 1970, τα κράνη του Β Παγκοσμίου Πολέμου και πάνω από όλα η νοοτροπία της δεκαετίας του 80 των ανωτάτων αξιωματικών. Ραφαλ με τσιμεντένια αρβύλα, φωστήρες του πενταγωνου.
    Ακόμα περιμένουμε την νέα παραλλαγή το νέο εθνικό τυφέκιο τα νέα τζιπ και στάγιερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To σχετικό, του σχετικού, πού είναι το σχετικό; Τι θα λέει άραγε το σχετικό; Ψάξε να το βρεις, για να μάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiezTc_ZdFYPD0y-H1SAToByDhqBA-b395mN6A8Wvuq4w5Ops3C1kXXb5n8comqy5CtPiY_QRIZqglxjYfcb7OHDHEz3Jt7Ud7Gk_FcerKIkLvvDfPm3AwM77uJwKMrM716K8LZ7bU-dNoBWpEm3a8p66aPC02z9RCaPG4zVouT_89zSl3uvBVlO7w5vdU/s735/artro-6-b-sxetikoy.jpg

      Διαγραφή
  11. Να είμαι στρατηγός και να υπογράφω τέτοιο χαρτί αντί να το κάνω αεροπλανάκι. Θερινή στολή χωρίς να αλλάζει η χειμερινή. Μόνο στον γκρικ αρμυ.
    Η νέα φόρμα Παραλλαγής επί φλωρου πού βρίσκεται άραγε???? Υποτίθεται όλοι θα την έπαιρναν. Ούτε οι καταδρομείς δεν την φοράνε. Άλλη μια μπαρούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξυπνα ρε,,,φετος θα ειναι τα μανικια αναδιπλωμενα,,, γιδια

      Διαγραφή
  12. Αλλαξτε τα κρανη ρε γιδια.Φοριεται ατσαλινο κρανος με 45 βαθμους θερμοκρασια?Αλλα αφηνουν τα οικοπεδα στα ζαγοροχωρια να μεινουν λεφτα για το στρατο?Βαζοντας τον στο υπουργειο ΥΕΘΑ ο Μηζοτακης τον ευνουχισε και την εξωτερικη πολιτικη πλεον την κανει η ντορα ,βαζοντας τους τουρκαλβανους κοσσοβαρους στο συμβουλιο της Ευρωπης εκτελοντας βεβαια εντολες του περαν του ατλαντικου οικολογερου.Α ρε Δενδια τι σουμελε να παθεις σαν τον Αθανασοπουλο στο λαικο τραγουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιμένεις κι εσύ καημένε???? Λύση σε κάνα σοβαρό ζήτημα???!!!.......

      Διαγραφή
  13. Είναι κατευθύνσεις(όπως η αλλαγή στολής) οι οποίες πλέον έχουν χάσει τη σημαντικότητα τους.Είτε λόγω καιρικών συνθήκών,είτε λόγω άλλων υπηρ. αναγκών/δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέτοιες Διαταγές να βγάζετε, γεμάτες νόημα, ουσία & φρέσκες ιδέες. Αυτά τα νομοσχέδια που περιμένουν τα στελέχη προς αποκατάσταση αδικιών πότε θα έρθουν ;;;; Έλεγαν για μετά τις 10 Απριλίου, μάλλον ξεχάστηκαν οι "ηγεσίες".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή