Kατατέθηκε το ν/σ YΠΕΘΑ στη BτE: Tροποποιήθηκε η παρ. 3 του άρθρου 7 και αποσύρθηκε το άρθρο 69 (Mεταθέσεις)

Kατατέθηκε το ν/σ YΠΕΘΑ στη BτE: Tροποποιήθηκε η παρ. 3 του άρθρου 7 και αποσύρθηκε το άρθρο 69 (Mεταθέσεις)

Το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΘΑ κατατέθηκε από τη Διαβούλευση στη Βουλή, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η συζήτησή του στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές.

Επίσης αποσύρθηκε το άρθρο 69 που αναφερόταν στις μεταθέσεις και επήλθε τροποποίηση στην παράγραφο 3 του άρθρου 7 (ΜΕΡΟΣ Β'), όπως παρακάτω:

Διαγράφηκε η φράση: «χωρίς αντάλλαγμα» και προστέθηκε στο τέλος η φράση: «κατόπιν απόφασης του αρμόδιου οργάνου διοίκησής του».

Επομένως ΟΛΟΚΛΗΡΗ η παράγραφος 3 διαμορφώθηκε ως εξής: «3. Για τη στέγαση του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας και των ταμείων του άρθρου εικοστού όγδοου του καταστατικού του παραχωρείται χώρος ιδιοκτησίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ή εποπτευόμενου από αυτό νομικού προσώπου κατόπιν απόφασης του αρμόδιου οργάνου διοίκησής του.»

Κλικ για μεγέθυνση:

Δείτε ΕΔΩ το κατατεθέν νομοσχέδιο.

ΕΔΩ οι διατάξεις του Σχεδίου Νόμου.

ΕΔΩ η Ανάλυση Συνεπειών Ρύθμισης.

ΕΔΩ η Έκθεση του ΓΛΚ.

ΕΔΩ η Ειδική Έκθεση.

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Για να πάρει τέτοια απόφαση το αρμόδιο όργανο διοίκησης θα πρέπει η νομοθεσία του, που αφορά την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να προβλέπει την δυνατότητα παραχώρησης αυτής. Στα νπδδ εφαρμόζεται το ΠΔ 715/1979, στο οποίο δεν προβλέπεται παραχώρηση. Αρα οποιο ΔΣ πάρει τέτοια απόφαση ενεργεί κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθασίας του, η απόφασή του είναι παράνομη και τα μέλη που την ψήφισαν έχουν ποινικές ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας τουρίστας διαδέχεται τον άλλον. Ζουν σε άλλο πλανήτη. Υπουργοί περαστικοί και ανώτατοι μουγγοι. Δεν υπάρχει σωτηρία στο στράτευμα πλην της συνταξιοδοτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός τουρίστες και οι εμείς να είμαστε καλά κάπου θα μας βολέψουν

      Διαγραφή
    2. Ο πρώην αδιάφορος ο νυν επικίνδυνος..

      Διαγραφή
    3. Ένστολοι Ανώτατοι όχι απλώς μουγγοί αλλά προσφάτως αγράμματοι μέχρι βλακείας και "ξεροσφύρηδες"!!!!!!

      Διαγραφή
    4. @ 17, 1:47:00 μ.μ. "ένστολοι ανώτατοι", γιατί υπάρχουν και ξεβράκωτοι ανώτατοι;

      Διαγραφή
    5. 8:21:00 π.μ. δεν είμ' ο 17, 1:47:00 μ.μ.αλλά δε χρειάζεται να κουράζεις τόσο το μυαλουδάκι σου.Το κάνουν άλλοι για σένα και ασύγκριτα καλύτερα.

      Διαγραφή
  3. Κατά τα άλλα κοροϊδεύαν το ΓΑΠ. Ειπυτυχως που δημιούργησε την "διαφάνεια" και τις διαβουλεύσεις και υπάρχει, για όποιον θέλει να βρει και να ασχοληθεί, απόλυτη διαφάνεια στις αυθαίρετες και παράνομες αποφάσεις της κάθε ελεεινής κυβέρνησης της μπανανίας. Μην ξεχνάμε ότι και ο ΣΦΥΡΙΖΑ και η ΝουΔουλα θέλησαν να καταργήσουν με διάφορους τρόπους και σε ανύποπτο χρόνο της θητείας τους, αυτήν την νομοθετημένη και εναρμονισμένη με την Ε.Ε. δράση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώστε τριετία σε όλους να εξαφανιστούμε από τις ΕΔ μια ώρα αρχύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φαλακρός φιρερ το πάει αλλιώς για να μην έχει θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γελανε και τα τσιμεντα με την τροποποιηση του κοτζακ και των περιξ τουφεκαλευραδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα χα χα!!!!Πάλι οι 3τεκνοι εκτος μεταθέσεων!! Με το που βγαίνουν από τη σχολή και καταλαβαίνουν πόσο λαθος και άθλιο επάγγελμα διάλεξαν μέσα σε μια 10ετια έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει 3 παιδιά ή παίρνουν επιμέλεια κάποιου ηλικιωμένου συγγενή!!!.Στα 10 με 15 χρόνια υπηρεσίας σύνολο ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ!!!!.Το ίδιο και οι ΕΠΟΠ!!!!
    ΚΑΙ έχεις του υπόλοιπους μαλ@@@κες με 25+ χρόνια που δεν πρόλαβαν να κάνουν 3 παιδιά να γυρνάνε χειρότερα και από τους γύφτους την Ελλάδα στα 50 τους και να μην μπορούν να ζήσουν με το μισθό τους ούτε μια εβδομάδα!!!!!
    Αυτός είναι σήμερα ο Greek army!!!! Το πιο Αδικο, αναξιοκρατικό, κακοπληρωμένο, τοξικό, ψυχοφθόρο ,αρρωστημένο επάγγελμα της Ελλάδας.
    Γιαυτό έχουν βουτήξει και οι βάσεις !!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες γυναίκα και κάνε παιδιά

      Διαγραφή
    2. φιλε τα ειπεσ οπως ακριβωσ ειναι μπραβο

      Διαγραφή
    3. 9:25:00, και το μεγάλωμα να το αφήσω στους άλλους; Αυτό μάλλον έκανες εσύ. Ανελαβες μόνο το δύσκολο έργο να τεκνοποιησεις

      Διαγραφή
  8. Ένα μπράβο στην ΕΑΑΣ κανείς δεν έχει πει. Μπράβο, λοιπόν, στο ΔΣ της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιο λόγο? Πήγαν κάποιοι με μεζούρα στο Ρουφ? Πήγαν. Η απόφαση είναι ειλημμένη.

      Διαγραφή