Τακτικές κρίσεις Αντιπλοιάρχων Ειδικοτήτων ΑΣΣΥ–Προαγωγές Αντιπλοιάρχων Ειδικοτήτων ΕΟΘ

Τακτικές κρίσεις Αντιπλοιάρχων Ειδικοτήτων ΑΣΣΥ–Προαγωγές Αντιπλοιάρχων Ειδικοτήτων ΕΟΘ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Γ’ 1258/24.04.2024:

Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 23.04.2024 με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

1. Κυρώνονται, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 2439/1996 και το άρθρο 91 του ν. 3883/2010, οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Αντιπλοιάρχων του Πολεμικού Ναυτικού, έτους 2024-2025, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων (ΑΝΣΚ) με την υπό στοιχεία 14/Σ.14/26.03.2024 απόφασή του:...

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Στο καλό και να μας γράφουν οι περισσότεροι. Κανονικά έπρεπε να επανδρώνουν νησιά που έχουν ανάγκη από κόσμο και όχι να ταλαιπωρούν συνεχώς & αδιακρίτως το προσωπικό, προσπαθώντας μονίμως να τα έχουν καλά με την εκάστοτε Διοίκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται νέο κόσμο, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξίφη ναι
    Μετάλλιο ναι
    Φαΐ. Οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τους Απόφοιτους ΑΣΣΥ, η κυβέρνηση να περιμένει το απόλυτο μαύρο. Κρατάει τόσα χρόνια συνταξιούχους στο στράτευμα και ελάχιστοι εξ αυτών είναι σωστοί. Τόσα χρόνια βύσματα, τόσα χρόνια συμπληρωμένοι. Και οι εν ενεργεία δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Νόμοιβτου 2010 να έχουν εφαρμογή στα στελέχη του 1994. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάλι, ρε καργκιοζακο πάλι εσύ; Δεν βαρέθηκες ρε κακομοίρη να σχολιάζεις συνέχεια με τα ηλίθια σχόλια σου; Τι θέλεις τώρα να σε κάνουν ταξίαρχο; Οκ ταξίαρχος! Θέλεις και να σου δώσουν και μόνιμη ομπρέλα στα ΚΑΑΥ; Οκ πάρτην και την ομπρέλα! Θέλεις και τραπέζι με καρτελάκι "ανωτάτων" στην ΛΑΕΔ; Οκ πάρε και το καρτελάκι! Θέλεις και μόνιμη θέση στάθμευσης στο ΕΚΕΜΣ; Οκ πάρε και το πάρκινγκ! Αι από εδώ ρε, μέρες που είναι βγήκες πάλι να μας τα πρηξεις με τις παρλαπίπες σου! Όχι ρε μην ψηφίσεις, στα ... μας και κάνε μας την χάρη και άντε παραιτήσου μαζί με όλο το συνονθύλευμα σου!

      Διαγραφή
    2. @ 30 1:29, πού τα βρήκες εσύ αυτά τα προνόμια; Γιατί μάλλον σού αρέσει να προσπαθείς να εντυπωσιάζεις, αλλά δεν σού δίνουν σημασία και τρελαίνεσαι!

      Διαγραφή
  4. Είτε το θέλετε ορισμένοι είτε όχι θα γίνουμε και πλοίαρχοι. Ξυδάκι τοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή