Χορήγηση Έκτακτου Βοηθήματος ΠΑΣΧΑ από ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ λόγω μειωμένης αγοραστικής δύναμης αποστράτων

Χορήγηση Έκτακτου Βοηθήματος ΠΑΣΧΑ από ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ λόγω μειωμένης αγοραστικής δύναμης αποστράτων

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.ΟΜ.Α.Σ.) απέστειλε το παρακάτω έγγραφο προς ΔΣ/ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ, με κοινοποίηση στον ΥΕΘΑ:

Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον και κοινή ομολογία ότι, η αγοραστική δύναμη των αποστράτων, όπως άλλωστε και όλου του Ελληνικού λαού, βαίνει μειούμενη χρόνο με τον χρόνο, απόρροια των αντιλαϊκών πολιτικών τους, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις διαχρονικά των κυβερνήσεων.

Οι απόστρατοι οδηγούνται σε αδιέξοδο, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πολλοί έρχονται αντιμέτωποι με τα όρια της φτώχειας.

Τα μερίσματά μας αφού μειώθηκαν δραματικά παραμένουν καθηλωμένα για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα, σε χορήγηση δύο (2) μηνιαίων μερισμάτων στους ε.α. συναδέλφους - μερισματούχους των Ταμείων σας, ως έκτακτο βοήθημα, ενόψει των εορτών του Πάσχα 2024.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

40 Σχόλια

  1. Μας κατάντησαν ζήτουλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωνή βοόντος εν τη ερήμω. Μη χαλάτε αδίκως τα λόγια σας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα για 2 δεν το βλέπω θα κάνει ρελάνς ο υπουργός και θα δώσει τα 3 στάνταρ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τρία χρόνια πρίν τις εκλογές κάτι θα γίνει , τώρα λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κανάλια να πουλάνε σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως πήραμε και τις εορτές Χριστουγέννων οι του Μ.Τ.Σ. χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί γίνεται με τα σωματεία-ομοσπονδίες των αποστράτων; Κάθε συνοικία και σωματείο,κάθε Δήμος και ομοσπονδία!!!!!!! Χάθηκε τελείως η σοβαρότητα;;;; Πόσα παραμάγαζα ακόμα θα δούμε;;; Την παροιμία όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, προφανώς δεν την ξέρουνε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ταμεία είναι μέσα για μέσα. Πώς θα δώσουν το έξτρα μέρισμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο αφορά το μτσ από τα τρία το μακρυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΜΑΣ, άλλο και τούτο! Βρήκε πάλι δουλειά ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα νοικιάσει το κτίριο το ΜΤΣ και θα δώσει , όπως έδωσε και τα Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΜΤΝ ΚΑΙ ΜΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΤΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από έγκυρη πηγή, ενόψει Πάσχα θα δοθούν σε κάθε απόστρατο με courier 1 λαμπάδα και 1 σοκολατένιο λαγουδάκι (μικρό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΜΑΣ, το να ζητάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι δείχνει ότι απλά θέλετε να χαϊδέψετε τα αφτιά των αποστράτων. Γνωρίζετε τα οικονομικά στοιχεία των ΜΤ ώστε να υπάρχει λογική στα αιτήματά σας? Με ποιό κριτήριο χαρακτηρίζετε φτωχούς τους απόστρατους ενώ λαμβάνουν σύνταξη+μέρισμα άνω των 1.200€ / μήνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΟ ΜΤΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΝΟΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικοί και όχι σαλονατοι και κουστουμάκιδες όπως και οι άλλες κατηγορίες συνταξιούχων εγώ προσωπικά κατεβαινω σε όλες τις συγκεντρώσεις και κυρίως της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων που είναι πιο δυναμική από την δική μας να ενωθούν όλες οι ομοσπονδίες των αποστρατών σε μια και να είναι πιο διεκδικητικες τερμα ο καναπές όλοι στο πεζοδρόμιο έτσι θα, πάρουμε κάτι τέρμα το το face book ΔΕΝ κάνεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με 30 χρόνια υπηρεσία και 35 συνταξιμα παιρνω σύνταξη 1120 λόγο νόμου Κατρουγκαλου με τρία παιδιά στο λύκειο φυτοζωεις και για φροντιστήρια ούτε λόγος. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 48 ετών είσαι. Νεότατος. Αν δεν βγαίνεις οικονομικά, να πας να δουλέψεις.

      Διαγραφή
  17. Η υπηρεσία ΠΛΗΡΩΝΕΙ βαθμοφόρα αντιπαραγωγικά απολιθώματα που κάθε 26 του μήνα είναι πρώτοι στα ΑΤΜ. Αξιολόγησε σοβαρά τις στελεχάρες αυτές, κόψε μετά τα ιδιαίτερων συνθηκών τους, και επειδή τα λεφτά θα είναι πολλά να πάρουν οι ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ εν ενεργεία και οι απόστρατοι. Και κάτι ακόμα, ας τα κάνατε τα οικονομικά σας καλύτερα κύριοι και κυρίες. Παίρνατε μισθούς και δώρα και μετά βάζατε δόση δανείου 700€, μετά μπήκατε στον νόμο Κατσέλη κι ακόμα δεν σας φτάνουν τα λεφτά. Εν ενεργεία παντρεμένοι με παιδιά παίρνουν μισθό κάτω από 1400€ και το κόστος ζωής έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:13:00, τα 700€ που λες τα έβαζαν οι λογικοί. Οι περισσότεροι έβαζαν πάνω από 1000€

      Διαγραφή
  18. Να ισχύσει πλην ανωτάτων απόστρατων. αυτοί χόρτασαν λεφτά: με παχυλούς μισθούς , εφάπαξ, αρπαχτές από περίεργες πηγές(όχι όλοι φυσικά αλλά αρκετοί) και μπόλικη δόξα. Ούτε ευρώ να μην δοθεί στους ανωτατους ε. Α. Και κανονικά πρέπει να παίρνουν 500€ το πολύ σύνταξη αρκετά έφαγαν ως ε. Ε
    Μία Ζωή σε ΣΟΑ λέσχες κααυ πρατήρια στο τζάμπα. Ούτε ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 03 3:37, ...παχυλούς μισθούς, εφάπαξ, αρπαχτές από περίεργες πηγές κ.ο.κ. Θα σού απαντήσω όπως λένε μεταξύ τους τα παιδιά του Δημοτικού, γιατί κάπου εκεί είσαι: Το μάτι σου το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο!!! Αιδώς!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ........... ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ .....ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ , ΓΙΑ .......ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
  19. ΤΟ ΜΤΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΈΣΤΩ ΜΙΣΟ ΜΕΡΙΣΜΑ,ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ;ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά αφήστε τις έριδες μεταξύ μας αν και σύμφωνο με κάποια από αυτά που αναφέρεσθε, ως προς την κακή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας άλλες κατηγορίες εργαζομένων δεν έχουν τέτοια κόντρα μεταξύ των για αυτό και πάντα πληρώνονται καλύτερα από εμάς αγώνα όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο και όχι καναπέ βγείτε αλλιώς μαύρο φίδι που σας έφαγε και δεύτερον τιμωρία στις ερχόμενες Ευρωεκλογες και κυρίως για την Υπουργό οι οποία θέλει να εργάζεται ο καθένας μέχρι τα 72 χρόνια όπως επιθυμεί και η μητέρα της όπως λέει η οποία ζει στα Ορεινα της Καστελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά κατάφεραν όπως και με όλη την κοινωνία . Διαιρεί και βασίλευε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΛΔ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΣΤ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΠΑΣ Κ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΔΑΤΑΞΤΕ ΑΥΟΙ ΑΡΠΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΥΓΔΙΑΡΔΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΕΙΣΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περισσοτερα ειναι τα εγγονια των αγωνιστων της εθνικης συνταξης που δεν πληρωσαν ,ουτε πληρωνουν ουτε σεντς στο ΜΤΣ ,που να περισσεψει να δωσει στους αποστρατους που πληρωναν και πληρωνουν εισφορες 35-40 χρονια.Παντως να κανουμε ταμα στις 40 εκκλησιες να παρουμε εκτακτο μερισμα.Το πιασατε το υποννοουμενο ε?Μοναχα μην ενοχλησουμε τον Βολταιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΟ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΖΟΡΙΖΕΣΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΊΛΟΙ ΜΌΎ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΛΕΙΣΩ ΟΛΑ ΜΕΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΌΩΝ ΝΌΗΤΩ
    ΑΠΟ ΝΤΕ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΥΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΥ ΖΟΎΜΕ
    ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΑΞΕΊ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΤΕΝΌΧΩΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα μετοχικό ταμείο ΕΔ; Θέλει όμως καρύδια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:24:00, πάντα θέλει καρύδια όταν απλώνεις χέρι σε ξένη περιουσία

      Διαγραφή
  27. Σαραντ χρονια ακομη κουλη και ολα ζαχαρι....αντιπολιτευση σκατα πατημενα και αυτη....ζητω η ελλας και η δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 41%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμάς τους εν ενεργεία που ταΐζουμε τους μερισματούχους με τις εισφορές μας, μας ρωτάει ο κ. Τσουγκρανάκης αν συμφωνούμε να δοθεί το διπλό μέρισμα; Να το δώσει από την τσέπη του, αφού είναι τόσο χουβαρδάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα αποστρατευτείς και θα ζητάς μέρισμα, έτσι θα σου γράφουν και εσένα στις αντίστοιχες ιστοσελίδες. "Μας ρώτησες;"

      Διαγραφή
    2. @ 30, 10:54 το αυτιστικο εκανε σχολιο!

      Διαγραφή
    3. Έχεις δει πολλούς ΚΚΕδες να δίνουν από την τσέπη τους? Αυτοί αρνούνται ακόμη και τον οικονομικό έλεγχο του κόμματός τους.

      Διαγραφή