Νέος Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Πελοποννήσου ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης

Νέος Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Πελοποννήσου ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, το νέο Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, Λάμπρο Τζούμη. Στη συνάντηση, έγινε παρουσίαση των σχεδίων των επιχειρήσεων της Περιφέρειας, η αποτελεσματικότητα των οποίων κρίθηκε και στον πρόσφατο σεισμό ανοιχτά της Μεσσηνίας, αλλά και στις πυρκαγιές, στην Άρνα Λακωνίας και στη Βόρεια Κυνουρία.

Ο Λάμπρος Τζούμης είναι Αντιστράτηγος ε.α. Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιτελών του Στρατού Ξηράς, της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Υπηρέτησε στο ΓΕΣ και στο ΓΕΕΘΑ ως επιτελής και σε διευθυντικές θέσεις. Σε εθνικό επίπεδο, τμηματάρχης Συνδρομής στην Αντιμετώπιση Καταστροφών. Στο ΝΑΤΟ εθνικός αντιπρόσωπος της Ελλάδας στις επιτροπές Civil Emergency Planning και Senior Civil Emergency Planning Committee. Διοικητής του 286ου Τάγματος Πεζικού στη Λήμνο, του 38ου Συντάγματος Πεζικού στη Ρόδο της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου και της 88ης ΣΔΙ (Ταξιαρχίας Λήμνου). Υποδιοικητής της ΧVI Mηχανοκίνητης Mεραρχίας Πεζικού (Διδυμότειχο).

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. Λάμπρο καλή επιτυχία στα νέα σοβαρότατα καθήκοντα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών που σου ανατέθηκαν με υγεία πάνω απ όλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειχε δεν ειχε καπου χωθηκε ρε φιλε αυτα ειναι τα σοβαρα οχι αστεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λαμπρο συγχαρητήρια καλή επιτυχία..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νάταν η ζήλια ψώρα για κάποιους. Γνώστης του αντικειμένου, με ευρεία διοικητική και επιτελική εμπειρία για να τρέξει αυτό το δύσκολο έργο. Μακάρι όλες οι περιφέρειες να έκαναν ανάλογες επιλογές στην πολιτική προστασία. Δεν είναι θέμα καρέκλας αλλά θέμα ουσίας. Θα πετύχει, και αυτό είναι καλό για την Πελοπόννησο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να ζηλέψουμε κ τους πλεκοστομους... καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λάμπρος...Λαμπρή... μάλιστα..."Της Λαμπρής τ' αυγά σαν της νύφης τα προικιά"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή