Δένδιας: Η συντριπτική πλειοψηφία Στρατιωτικών ΔΕΝ είναι στις ΕΔ για την μισθολογική αμοιβή–Θα δώσουμε έμμεσες παροχές (BINTEO)

Δένδιας: Η συντριπτική πλειοψηφία Στρατιωτικών ΔΕΝ είναι στις ΕΔ για την μισθολογική αμοιβή–Θα δώσουμε έμμεσες παροχές (BINTEO)

Καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (17.04.24), ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας, στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, δήλωσε για τα μισθολογικά των στελεχών ΕΔ:

Στο 15:00' του παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ, μόλις ο Υπουργός άκουσε ερώτηση από τους Δημοσιογράφους για τους χαμηλούς μισθούς των Στρατιωτικών πήγε να πνιγεί. Και ανέφερε:

«Δεν θα πω κάτι για να πνίξω τον κ. Χατζηδάκη, αλλά πνίγηκα εγώ είπε και συνέχισε λέγοντας: ότι προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε έμμεσες παροχές που να μπορέσουν να αποκαταστήσουν ένα κομμάτι των απωλειών. Αύριο θα είμαι στην Ορεστιάδα γιατί εγκαινιάζουμε ένα πρόγραμμα που ενέκρινε ο Πρωθυπουργός 100 εκατ. ευρώ κατασκευής κατοικιών για τα στελέχη των ΕΔ. Αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσει να βοηθήσει τα στελέχη ΕΔ να μην πληρώνουν νοίκι σε περιοχές που είναι πολύ ακριβό, σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και Θράκη και θα το εξελίξουμε σε 3 φάσεις. Αυτό θα σημάνει έμμεσα μια παροχή της τάξης 700-800 ευρώ ανά επαγγελματικό στέλεχος.

Για άμεσες αυξήσεις στους μισθούς είναι ο Γενικός Π/Υ και τους έχει πει το Υπ. Οικονομικών. Λύνουμε, επίσης, το πρόβλημα με το επίδομα στόλου, που είχε προκαλέσει δικαίως τεράστια αρνητική κριτική, καθώς φορολογητέα τους παίρναμε περισσότερα από ό,τι τους δίναμε.

Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ξέρουμε ότι τα στελέχη μας υποαμείβονται. Αλλά θέλω να σας πω οι περισσότεροι από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ είναι στις ΕΔ για την μισθολογική αμοιβή».

Επίσης, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό για την απόκτηση από την Ελλάδα ενός αντιπυραυλικού-αντιdrone θόλου «αλά Ισραήλ», στη σκιά του τρόπου με τον οποίο το Ισραήλ απέκρουσε την επίθεση του Ιράν, προσθέτοντας οτι «η χώρα πρέπει να κλείσει».

«Έχει ήδη δρομολογηθεί. Ήταν φανερό παρατηρώντας τους πολέμους στην Ουκρανία, τη Γάζα ότι χώρα έπρεπε να αποκτήσει αντιαεροπορική και αντιdrone κάλυψη. Φανταστείτε το σαν μια εκκλησία με δύο επάλληλους θόλους» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν θα γίνει αύριο το πρωί αλλά θα γίνει. Υπάρχει μια σημαντική προβλεφθείσα δαπάνη για τον σκοπό αυτό» πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε «η Τουρκία έχει κάνει βήματα παραγωγής drone αλλά το ελληνικό σύστημα δεν είδε ότι πρέπει να καλυφθεί το κενό αυτό στο σύστημα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν είναι επιθετική δύναμη αλλά αυτό που κάνει είναι να προστατεύει την επικράτειά της. Η Ελλάδα μπορεί πάντοτε να προστατεύει τον εαυτό της. Πρέπει όμως να κάνουμε βήματα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή παράξει κάποιος σε βάρος μας».

Δημοσίευση σχολίου

73 Σχόλια

  1. Ευτυχώς η Ελλάδα σιγά σιγά εξαφανίζεται. Κουράσατε και κουραστήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με δεδομενο πως οι μ@λ@κες δουλευουν για λιγοτερα ενω μπορουν να παρουν απο αλλου περισσοτερα...ο υπουργος για κοπλιμεντο το πηγαινε κι εκανε πατατα.

      Διαγραφή
  2. Η πλειοψηφια λεει δεν ηρθε για τον μισθο...ναι ηρθαν για να τους χτυπας την πλατη κ να τρωνε πετρες...οι ιδιες αηδιες ξανα κ ξανα...ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο υπουργος μου θυμισε το τραγουδι του Μηλιωκα....να δεις που καποτε θα μας πουνε και μ@λ@κες.

      Διαγραφή
  3. Δηλαδη έμμεσα λέει ο κ Υπουργός πως η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετουντων στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μαζοχες ......
    Αχαχαχαχαχαχα , μπα σε καλό του πνίγηκα και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρομαντικους πατριωτες σας ειπε που θα θελατε να πληρωνετε για να εχετε την τιμη να υπηρετειτε την πατριδα.Με αυτην του την δηλωση εκρινε ως αχρειαστο τον θεσμοθετημενο στρατιωτικο συνδικαλισμο...διοτι οι ρομαντικοι εργαζομενοι θεωρουνται εθελοντες κι οχι επαγγελματιες.-

      Διαγραφή
  4. Xαχαχ πολύ αστείο!!!
    Εμ βέβαια σου λέει για να κάθονται ακόμα με τέτοιους μισθούς άρα είναι υπεράνω χρημάτων....
    Εύγε! Μας ψυχολόγησες καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως σημείωσε «η Τουρκία έχει κάνει βήματα παραγωγής drone αλλά το ελληνικό σύστημα δεν είδε ότι πρέπει να καλυφθεί το κενό αυτό στο σύστημα των Ενόπλων Δυνάμεων». ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ? Ο ΤΥΦΛΟΣ? ΘΑΥΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπεεεεεεεεε
    Γουτς γουτς γουτς
    Μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμμεσες πληρωμές σημαίνει σας γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Τρέξτε για 24ωρες υπηρεσίες για 8€ και υπερωριακή απασχολήση δωρεάν.
    Τρέξτε σε φωτιές και πλημμύρες αλλά να είστε εντός μιας ώρας σε ετοιμότητα σε Έβρο κ νησιά!
    Συγχαρητήρια στην Υπουργαρα! Μας υποχρέωσε!
    Ψηφίστε τους κομματόσκυλα της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ξέρουμε ότι τα στελέχη μας υποαμείβονται. Αλλά θέλω να σας πω οι περισσότεροι από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ είναι στις ΕΔ για την μισθολογική αμοιβή»
    Οπότε Κε Υπουργέ μην σκοτίζεστε, θα συνεχίσουμε να υποαμοιβόμαστε και να σας ψηφίζουμε, σαν ζώα που είμαστε, με ποσοστά άνω του 41%...
    Δώστε κάπου αλλού, σε κάποια ευπαθή φυλή ή σε όσους «δηλώνουν» χαμηλά εισοδήματα, εμείς αντέχουμε, αρκεί να μας κυβερνάτε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ γιατι είναι ρε Κερκυραίο ? Για την ψυχη της μάνας του? Προεκλογικο ολο το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Δένδια δυστυχώς ατυχήσατε, σας βολεύει το σχόλιο ότι πολλά στελέχη αγαπούν πρώτα την πατρίδα και μετά το βιοπορισμό της οικογένειάς τους, φτάνει πια, είμαι ε.α αξκός και δε θυμάμαι ποτέ κανένα πολιτικό να παρέμεινε άμισθος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, θυμάμαι όμως πολλά στελέχη όπως τον αστυνομικό που σκοτώθηκε προχθές από την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά να δουλεύουν ή να απασχολούνται πέραν της υπηρεσίας για να ζήσουν. Πολύ ωραία τα λέτε για τα 700-800 € για να ανεβάσετε το ιματζ της κυβέρνησης, αν όμως αύριο σας ρωτούσαν λόγω αδυναμίας κατασκευής των κατοικιών να χορηγήσετε στεγαστικό επίδομα δεν θα συμφωνούσατε για κάτι παραπάνω από 200-300 €. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εσύ δεν είσαι βουλευτής για τα λεφτά... Να κόψουμε να σου δώσουμε έμμεσα παροχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πίνει ο υπουργός και δεν μας δίνει.Ολοι που είμαστε στο στρατό είμαστε από πλούσιες οικογένειες και μπήκαμε για να περνάει η ώρα μας.Τι άλλη μπούρδα θα ακούσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας αντικειμενικός και ειλικρινής παρατηρητής της Ελληνικής
    πραγματικότητας, θα έλεγε την αλήθεια. Και η αλήθεια αυτή είναι πως η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια τριτοκοσμική παράγκα διοικούμενη από αδίστακτες εγκληματικές συμμορίες, υποστηριζόμενες από εξαθλιωμένους αναλφάβητους κολίγους, ικανούς να πουλήσουν την ψυχή τους για μια θεσούλα στο δημόσιο. Τα υπόλοιπα είναι θέατρο κακής ποιότητας για κοινό ανύπαρκτης νοημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο σου καλυψε ολους μας,και αυτη ειναι η ορατη πραγματικοτητα.Τα αλλα ειναι ψευδαισθησεις που εχουμε απο αυτα που μας λενε.

      Διαγραφή
  14. Για αυτό η βάση ΣΣΕ είναι 12000 μόρια. Είναι γνωστό ότι οι φτωχοί γράφουν καλύτερα στις πανελλαδικές. Ας είναι, θα τα καταφέρουμε και με τους πλούσιους που γράφουν βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε αντίθεση με τους πολιτικούς, οι οποίοι είναι στην πολιτική για αυτόν ακριβώς τον λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τότε πλήρωσε τους με δελτίο οπωσ Οι κομμουνιστές και με αυτό θα πληρώσουν ενοίκιο ΔΕΚΟ σπουδές παιδιών και εισφορές ΕΝΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ βεντζινη τέλη κυκλοφορίας φάρμακα ρουχισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο μεγάλος ταξικος π@π@ρ@ς είσαι Δενδια. Νομίζεις ότι οι στρατιωτικοί είναι παιδιά κατώτερου Θεού. Εν τω μεταξύ τα δικά σας τέκνα τα προετοιμαζετε να γίνουν golden boys και πολιτικοί για να κάνουν έφοδο στο δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούσαμε μία αυθεντική μπούρδα από έναν ΥΕΘΑ, ο οποίος διετέλεσε και ΥΠΕΞ!! Απορώ που υπάρχει ακόμη Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο υπουργός πρέπει να κατάλαβε ότι ο αστυνομικός δούλευε οικοδομή κ σαν χόμπι είχε να φοράει στολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όντως έτσι είναι. Μας νοιάζει μόνο να κάνουμε υπηρεσίες, υπερωρίες, φωτιές πλημμύρες χιόνια οδηγοί ασθενοφόρων ποτάμια και ότι άλλο χαμαλικι απλήρωτο υπάρχει. Και από τις 30 κάθε μήνα να ξεκινάμε την γύρα για δανεικά ή να κάνουμε και δεύτερη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευτυχώς όμως που υπάρχει αξιοκρατία και δεν χρειάζονται τα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εύγε κυρ υπουργέ μου εγώ πάντα το έλεγα ότι είστε ο καλύτερος και σας θαύμαζα
    Ζήτω η φτώχεια
    Ζήτω η αξιοκρατία στο στρατό
    Ζήτω και σε εμένα που λέω κανένα αστείο να περνάει η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τί είναι αυτά που λέει ρε;; Δεν ντρέπεται λίγο;! Με 1000€ κατά μέσο όρο. Ανθλγοι με το ζόρι 900€ και μας λέει ότι είμαστε στο στρατό για τη ψυχή της μάνας μας; Στα ΣΟΑ ποιός θα πρώτο μπει;; Τί πίνει και δεν μας δίνει;
    Υπουργέ όσο υπάρχουν τα πρόβατα που σε ψηφίζουν συνέχισε τις μπούρδες! Πάνε οι παραιτήσεις γόνατο επειδή το προσωπικό δεν νοιάζεται για τα χρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και θάλασσα στη καρδιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δε πα να λέτε ότι θέλετε στο σταρατα. Εγώ βγήκα στο Σκάι κ έπεισα τους τηλεθεατές. Σας κανόνισα κ 700-800 ευρώ με έμμεσο τρόπο που θα σας το χτυπάνε για 15 χρόνια. Τα ίδια λέγατε κ για τον προηγούμενο και ποιο το αποτέλεσμα:41% κ 15000 σταυρούς στην Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι μωρέ, από χόμπι φοράμε στολή..δεν τα θέλουμε τα λεφτά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τι ξεφτίλας είναι αυτός ρε;! δε ντρέπονται καθόλου όμως! έχουμε δει κυβερνήσεις και κυβερνήσεις αλλά αυτό το πράγμα με την τελευταία 5ετία της ΝΔ, είναι απερίγραπτο. μας κρατάνε από το λαιμό και κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Στεφανής και ο Φλώρος να δοξαστούν και ας παίρνουμε και 700€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντί να προωθήσει για τους ε.ε. Στρατιωτικούς αντίστοιχο μισθολόγιο όπως των ευρωπαϊκών τους συναδέλφων ο κ. Δένδιας μοιράζει............ <> ανακοινώνοντας την κατασκευή οικημάτων ΜΟΝΟΝ στην παραμεθόριο που στην ουσία ΔΕΝ καλύπτει ούτε το 10% των εκάστοτε υπηρετούντων.
    Ο (Η) Αξκός και ο (η) Υπξκός για τον κ. Δένδια ΔΕΝ πλήττεται από την αύξηση των τιμών διαβίωσης της οικογενείας του .......οικογένειες που στην πλειοψηφία τους είναι ΜΟΝΟμισθες λόγω των συχνών μεταθέσεων και μη εύρεσης εργασίας των συζύγων.........
    Για τους Αποστράτους ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΊΠΕ τίποτα...........οι Απόστρατοι για τον κ. Δένδια και την κυβερνώσα παράταξη είναι άγνωστη λέξη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κρείττον του λαλείν το σιγάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριοι πρέπει να ξέρετε ότι ο Αξκός είναι ιδέα…… αυτό προφανώς εννοεί ο κ. υπουργός. Τι να τα κάνει τα λεφτά? Ax! Κούνια που σας κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το γεγονός οτι αγαπάμε την πατρίδα μας και θα δώσουμε και τη ζωή μας εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες "υπέρ βωμών και εστιών" κε Υπουργέ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και στη ζητιανιά. Για να εκτελεστούν απρόσκοπτα τα καθήκοντα πρέπει ο στρατιωτικός να ξέρει ότι στο σπίτι του είναι όλα τακτοποιημένα και δεν χρωστά για να πληρώσει το σουπερμάρκετ, τα φροντιστήρια των παιδιών του κ.λ.π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το γράψανε, το ξαναγράφουμε, "η φαλάκρα αποτελεί ένα είδος αναπηρίας, πρωτίστως υποδηλώνει μειωμένη κυκλοφορία αίματος στην περιοχή του κεφαλιού", όλα τα άλλα είναι απλώς φληναφήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μέχρι να φτιαχτούν τα σπίτια στα οποία απλά θα βολευτούν ακόμα περισσότεροι συνταγματαρχες και ανώτεροι και μερικοί χαμαληδες από σμυ η εμθ για να τους κόβουν τα χόρτα και να μαζεύουν τα κοινόχρηστα, οι μισοί που διαβάσαμε το άρθρο θα είμαστε συνταξιούχοι ή στην χειρότερη στα θυμαρια από την καλή ζωή που περάσαμε στο στράτευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ειπε ! ο ανθρωπος....μπραβο του !....δεν ηξερε τι εκανα επαιρνε ζωες !!!....ποσο λουμπεναρια πια να αντεξουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μην κατηγορείτε τον κ.υπουργό.Εγω τριάντα χρόνια που υπηρέτησα, θυμάμαι Αξκους προέλευσης σχολής Αξιωματικών,έλεγαν ότι εμείς στο στράτευμα είμαστε από χόμπυ.Παρα πολλοι το έλεγαν.Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα, έλεγαν.Τα θυμάμαι πεντακάθαρα.Και δεν θα ξεχάσω Διοικητή μονάδος που μας έλεγε ότι στο στρατό πήγα από χόμπυ, δεν έχω ανάγκη τα χρήματα.Καλα τότε άλλες εποχές, πολύ δύσκολες. Αυτα θυμάται ο κ.υπουργος από τη θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε άντε πάρε δρόμο από εδώ και στείλε τον μισθό σου στο Ταμειο του ΥΠΕΘΑ, αλήτη. Δε ντρέπεσαι λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κασιδιαρης που του χρειάζεται.
    Αγιασε το χεράκι του κάποτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σσσσσ! Μην τον ξυπνάτε. Έχει θολώσει από τον ήλιο τη σκόνη και το ΘΟΛΟ που θέλει να φτιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μην βαρατε ρε παιδιά τον κ. υπουργο..
    Ο συγκεκριμένος (δεν) κανει και λεει οτι ακριβώς (δεν) εκαναν κσι ελεγαν ολοι οι ομοιοι τυποι σαν και αυτον, που (ειτε ναι, ειτε οχι) περασαν απο την θεση αυτη.
    Το φαινόμενο της μετριοτητας του πολιτικού προσωπικού της χωρας, και της ανυπαρξιας του αυτοονομαζονενου κρατους, δεν ειναι σημερινό.
    Υφίσταται εδω και 50 χρονια τωρα.
    Η τρέλα που πουλάνε ολοι αυτοι οι τυχαρπαστοι πολιτικοι, ειναι συνειδητή. Δεν εχουν αγνοια.
    Απλα γνωριζουν αριστα το ακροατήριο στόχο τους και το χειρίζονται αναλογως.
    Το θεμα ειναι αυτο ακριβώς:
    Το ελλαδισταν δεν σωνεται με τιποτα.
    Δεν αξιζει να σωθει και δεν ενδιαφέρεται κανεις να το σωσει.
    Εδω ολοκληρος αγεεθα παρακολουθείτο απο τον πθ και δεν ανοιξε ρουθούνι.
    Εσεις τι περιμενετε δλδ απο δαυτους;;
    Σωτηρια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωστά τα λες. Και εσείς που γίνεστε υπουργοι βουλευτές δεν είναι για τα φράγκα
    Για να σώσετε την Ελλάδα είναι
    Δε μας παρατας ις ρε νταλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σωστά τα λες. Και εσείς που γίνεστε υπουργοι βουλευτές δεν είναι για τα φράγκα
    Για να σώσετε την Ελλάδα είναι
    Δε μας παρατας ις ρε νταλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ... Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Την εκδοχή του λέει και πως ακριβώς μας βλέπει.ξυπνα νεοέλληνα και στείλε τον στον κάδο της ιστοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη πιο κάτω.ολοι ίδιοι.μαυρο εντελώς.επιτελους θα αρχίσουν τα περίπολα και θα γουστάρουμε .βγάλτε και δελτίο τροφίμων καυσίμων κτλ.ολοι ίδιοι εμπιστοσύνη σε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Νόμιζα ότι ο χειρότερος υπέθας της 15ετίας ήταν το γεροντοπαλήκαρο που οι τουρκαλάδες κορόιδευαν στα social επειδή έβγαζε σελφις στο πάτωμα ανάποδα φιλώντας το σκλί του, αλλά ο φαλάκρας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο την παρλαπίπα και τα θαθαθα, μιλάμε για επιστήμη όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νέο νικνεημ : ο θαθαθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είπε την αλήθεια. Αφού σας δίνουμε αυτό τον μισθό και μας ψηφίζετε 41% τότε όντως δεν υπηρετείτε για τον μισθό. Παίρνουμε ότι ψηφίσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μα δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας μπορεί να βγεί από την κατάσταση του, πολύ απλά επειδή το σύστημα αξιών του είναι αυτό που υπαγορεύει αυτή την κατάσταση. Ο Έλληνας δεν πιστεύει ότι είναι ένας υπανάπτυκτος κάφρος
    ικανός μόνο για τραμπουκισμούς και λαμογιές. Πιστεύει ότι είναι μια χαρά και του αξίζουν τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Έχει αντιληφθεί άραγε ότι επί θητείας του (μερικών μηνών) έχει χτυπήσει ρεκόρ το ποσοστό των παραιτήσεων?Αλλά δεν περιμένουμε καμιά μέριμνα από κάποιον που εξακολουθεί να είναι Υπουργός Εξωτερικών στο ΥΠΕΘΑ, χωρίς να έχει τη παραμικρή επαφή με τα στελέχη, παρα μονο δεξιωσουλες. Ολα πανε στον αυτόματο απο τα κορόιδα τους ένστολους και η υπουργική μισθαρα μπαίνει κανονικά, αφού αυτος δεν ακολουθεί τη δικιά μας τακτική που είμαστε "υπεράνω χρημάτων", κατα τα λεγόμενα του. Μετά απορούν γιατί δεν δηλώνει κανείς Στρ. Σχολές και η ΣΣΕ έχει απαξιωθεί εντελώς. Μαλλον πρέπει να γίνει το μπαμ για να αποκτήσει επαφη με την πραγματικότητα ο ΥΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ας τα κάνει 25 υποχρεωτικά που ήταν παλιά και θα σου πω εγώ οι περισσότεροι γιατί είναι στις ένοπλες δυνάμεις, που μας εγκλώβισαν με 35 ακατέβατα και γερασμένο προσωπικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτοί οι σχεδιασμοί περί 2028- 2030 κτλ απευθύνονται σε αδαείς που κάθονται στον καναπέ και ακούνε!!! Ξεπούλημα σε οτιδήποτε υπάρχει! Η τελευταία πια στόχευση είναι οι Ένοπλες δυνάμεις ! Διαλύστε τες γιατί ενοχλούν το υπόλοιπο διαλυμένο σύστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το έμψυχο υλικό των ΕΔ , το προσωπικό , έχει χάσει ηθικό , εμπιστοσύνη και τις αξίες που είχε ! Καταφέρατε να δημιουργήσετε δημοσίους υπαλλήλους που ψάχνουν για δεύτερη εργασία για να ζήσουν! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πολύ λίγος.... Για υπουργός εθνικής άμυνας.. Όπως και ο προηγούμενος τραγικές επιλογές για την εθνική άμυνα, 0 μέριμνα για το προσωπικό τα λέμε στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος ΥΕΘΑ είναι αιώνες μπροστά από όλους τους προκατόχους του και έχει δείξει, από την πρώτη στιγμή, τη σοβαρότητα με την οποία ασχολείται με το χαρτοφυλάκιο που του ανατίθεται από τον εκάστοτε ΠΘ. Το πρόγραμμα κατασκευής οικιών στελεχών εντάσσεται στην αναγνώρισή του, και στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, ότι ο μισθός των στρατιωτικών είναι ανεπαρκέστατος. Επίσης, η αναβίωση της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας είναι σημαντικότατο εγχείρημα, για το οποίο οι προκάτοχοί του ουδέν έπραξαν.

      Διαγραφή
    2. Σάββατο, Απριλίου 20, 2024 11:23:00 π.μ. ΤΙΠΟΤΑ. Έχει δώσει ένα κάρο συνεντεύξεις και ΔΕΝ έχει μιλήσει ΟΥΤΕ μία φορά για τα μισθολογικά των στελεχών. Όλο ΘΑΘΑ και αυτό με τις οικίες "Ζήσε μάη μου...". Ούτε το συνταξιοδοτικό ΕΠΟΠ. Επί των ημερών του αυξήθηκαν οι παραιτήσεις μέχρι και νέοι Αξκοι από ΣΣΕ φεύγουν. Το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ είναι το ΠΡΩΤΟ και ΔΕΝ ασχολείται. Επομένως τι να την κάνεις την "...αναβίωση της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας" όταν ΔΕΝ θα έχεις προσωπικό να την δουλέψει. Αμ το άλλο, που το βάζεις, που με τις ¨πλάτες νέου Προέδρου ΜΤΣ και ΕΑΑΣ" πάει να κλείσει ισόγειο και ημιόροφο από κτίριο ΜΤΣ και να στεγάσει "εταιρεία-φλαντασμα" εις βάρος μερισματούχων και μετόχων. Αυτά και θα επανέλθουμε.

      Διαγραφή
    3. @ 20 12:24, για το μισθολογικό, ο Παναγιωτόπουλος ούτε καν ασχολήθηκε, ενώ ο νέος ΥΕΘΑ αναγνωρίζει το πρόβλημα και υλοποιεί έμμεσα μέτρα. Για τους ΕΠΟΠ, καλείται να λύσει, και πρέπει να το κάνει, στρεβλώσεις δεκαετιών. Τέλος, για το ΜΤΣ, αγνοώ τον λόγο εμμονής στέγασης της νέας ΑΕ χωρίς ενοίκιο, αλλά από την άλλη πλευρά ο νέος ΥΕΘΑ είναι κοινωνός της επανακράτησης 2% υπέρ ΕΛΟΑΣ και της ενοποίησης των ΜΤΣ, ΜΤΝ και ΜΤΑ.

      Διαγραφή
  58. ΕΠΟΠ 3η σειρά : Ρεαλιστικά να τα δούμε τα πράγματα,οσονούπω εκλογών δε μπορεί να γίνει καμία δήλωση υπόσχεση τάξιμο,γιατί πολύ απλά κατατάσσεται στη σφαίρα των προεκλογικών "θα".Αν ήταν να κάνει κάτι σχετικά με καυτές πατάτες όπως το όριο ηλικίας των ΕΠΟΠ,ή όποιο άλλο επείγον κ' τεράστιο θέμα άλλων συναδέλφων,θα το είχε λύσει,αν όχι να ξεκινούσαν οι διαδικασίες για την επίλυση του.Βοηθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θα δώσουμε έμμεσες παροχές!!! Ουαου!!! Βουλευτής Καλοχαιρέτας ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ανέλαβε καθήκοντα υπουργού εθνικής άμυνας και εκτελεί καθήκοντα υπουργού παρά τω πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εσείς που γράφετε θετικά σχόλια για τον πιο άεργο ΥΕΘΑ που πέρασε ποτέ, μάλλον είστε από το πολιτικό του γραφείο ή κάποιος από τους δεκάδες μετακλητούς κηφήνες που κουβάλησε μαζί του στο Υπουργείο, για να πουλάνε παπατζες στους ένστολους, χωρις να ξέρουν καν τι χρώμα έχει η παραλλαγή.
    Όμως να ξέρετε ότι με τις βλακείες που γράφετε, εξοργιζετε ακόμα περισσότερο τους στρατιωτικούς, οι οποίοι απαξιώνονται και αδικούνται απο τους πολιτικούς καθημερινά.
    Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στην αμυντική βιομηχανία, αφού ακόμα βασιλευουν εκεί οι αεργοι συνδικαλες, και δεν παράγεται ουτε βιδα. Απόδειξη το ότι δεν ψωνιζουν από εκεί ουτε οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενω απο το εξωτερικό μας βριζουν που αθετουμε τις συμφωνίες! Αρα δεν τιθεται θεμα "σοβαρότητας", αλλα περιτεχνης σοβαροφανειας του ΥΕΘΑ για πλανάται ο πολίτης. Να βγειτε να απαντησετε για ποιο λογο παραιτούνται τα στελέχη, ο ενας μετα τον αλλο, και με ποιους θα αμυνθει η χωρα με τετοια λειψανδρία που εχουν επιφερει τα καμώματα του Υπουργού σας, που δεν έχει ιδέα τι προβληματα αντιμετωπιζουν τα στελεχη. Ακόμα και τα ΣΟΑ στο Δ' ΣΣ, απο τον προϋπολογισμό του Παναγιωτόπουλου ξεκινησαν, αλλά έτρεξε να κλεψει τη δοξα ο τυχοδιώκτης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 23 1:49, εμείς είμαστε από τους μετακλητούς κηφήνες του νέου ΥΕΘΑ, αλλά εσύ ζορίζεσαι να μας πείσεις ότι τα ΣΟΑ ξεκίνησαν από τον Π/Υ Παναγιωτόπουλου! Του πιο αδιάφορου ΥΕΘΑ, το καμώματα του οποίου τρέχει τώρα ο νέος να μαζέψει! Καρφωτός από το γραφείο της Καβάλας είσαι!

      Διαγραφή
  62. Η συντριπτική πλειοψηφία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.... ενώ η συντριπτική μειοψηφία διδάσκει τι σημαίνει ανάγκη. Τα προβλήματα αρχίζουν κυρ Νίκο όταν αντιστραφούν οι όροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ίσως και να είναι το μοναδικό που ίσως συμφωνήσουμε με τον κ. Υπουργό. Πολλοί σκέφτονται έτσι "αξιότιμε" κ. Υπουργέ. Και τι παίρνουν ;;;; ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΝΙΣΗ & ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. Και εννοείται πως μιλάμε για τους Απόφοιτους ΑΣΣΥ που είδαν & βλέπουν άλλες σειρές (μέχρι 1993) να προάγονται κανονικά και άλλες (σειρά 1994) να προάγονται μετά από 4χρόνια επιπλέον. Την στιγμή που μπήκαν με τους ίδιους νόμους, τις ίδιες προοπτικές, τις ίδιες εγκυκλίους, την ίδια εξέλιξη. Τελείωσε τονπαραμύθι λοιππον κύριε Υπουργέ. Τελείωσε. Μέχρι εδώ ήταν η εκδούλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή