Παράδοση Mηχανημάτων MX στην 98 ΑΔΤΕ από Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Παράδοση Mηχανημάτων MX στην 98 ΑΔΤΕ από Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέδωσε σήμερα (14/03/24) στον νέο Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Κυριακούλη Μαυρομιχάλη» στην Παγανή, Μηχανήματα Μηχανικού τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Στρατού και της Περιφέρειας εάν υπάρξει ανάγκη.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αρώνης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια παραχώρησε για την ΠΕ Λέσβου ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς αδρανών υλικών από και προς το σημείο εκτέλεσης του έργου καθώς και την απομάκρυνση φερτών υλικών μετά από πλημμύρες ή ερειπίων και λοιπών αδρανών υλικών, μετά από κάθε τύπου καταστροφή και ένα πολυμηχάνημα μικρού μεγέθους τύπου bobcat.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ένοπλες δυνάμεις, πέρα από το έργο της φύλαξης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας, έχουν σημαντικό ρόλο και στις ομάδες πολιτικής προστασίας, διαθέτοντας προσωπικό και μηχανήματα, όποτε απαιτείται. Η προμήθεια των μηχανημάτων αυτών και η παραχώρηση τους από την Περιφέρεια θα διατηρήσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και θα συνδράμει στη καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών που προκύπτουν στην κοινωνία μας».

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: chiospen.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. και τώρα δώστε όλα για τις φωτιές..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια. Ο καλύτερος με διαφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 65 λέξεις για να πεις για ένα ανατρεπομενο όχημα και ένα bobcat, κλάϊν μάϊν δλδ, τα έδωσαν για τις φωτιές και πλημμύρες για να απαιτούν τζάμπα προσωπικό και συντήρηση 24/24, 7/7, 12/12, τα οποία τα πήραν τζάμπα από το ΕΣΠΑ, από τα οποία έπρεπε να πάρουν πρώτα οι ΕΔ, σύμφωνα και με τις παλαιότερες αιτήσεις στα αντίστοιχα προγράμματα.
  Ρε ουστ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το bobcat το συγκεκριμένο κοστίζει 45000€ περίπου... μπράβο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απόντας από την τελετή ο Α.Σ. που είχε δηλώσει ότι θα υπηρετεί το φως και τον λαό του Βορείου Αιγαίου. Του έπεσε βαριά η ήττα και αρνείται να εκπροσωπήσει την θεσμική αντιπολίτευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιατί δεν τα κρατάει η πολιτική προστασία ; Ντροπή για το στρατό που τα δέκτηκε . Ουγκάντα γίναμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή