Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ Απρ 2024 – Πως τα «κατεβάζετε» (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ Απρ 2024 – Πως τα «κατεβάζετε» (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 στο νέο Διαδικτυακό Ιστότοπο του ΜΤΣ

Για να «κατεβάσετε» τα Μηνιαία Αναλυτικά Σημειώματα ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 κάνετε κλικ στην «Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Μηνιαίων Αναλυτικών Φύλλων Μ.Τ.Σ» όπως παρακάτω ΦΩΤΟ:

Κλικ για μεγέθυνση:

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία με αστερίσκο (*). Στη συνέχεια συμπληρώστε ή τον αριθμό φακέλου (Αναγράφεται στην 2η σελίδα του Ενημ. Σημειώματος Κύριας Σύνταξης ως «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.». ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ 6ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΙΑΝ 24 ΚΑΙ ΠΙΣΩ) ή τον αριθμό μητρώου, όχι και τα δύο. Μετά Επαλήθευση κειμένου (γράφουμε τον αριθμό ή κείμενο από κάτω). Και τέλος υποβολή και μπορείτε να κατεβάσετε τα Ενημερωτικά. Δείτε παρακάτω ΦΩΤΟ:

Κλικ για μεγέθυνση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άλλαξε το «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.» στη 2η σελίδα Εν. Σημ. Σύνταξης– Γιατί ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις Ημερομηνίες Καταβολής Μερίσματος MTΣ και ΕΚΟΕΜΣ έτους 2024 (ΠINAKAΣ)

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πληρωτέο Ποσό 0,00 Γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αφήνει να κάνεις την αφαίρεση μόνο σου για να σε κρατά σε εγρήγορση... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Κοίταξα κατευθείαν τράπεζα νόμισα ότι δεν πήρα μία...

      Διαγραφή
  2. Περιμένω ανακοίνωση που να την προσυπογράφουν Ταξχος εε Γενικός - Ταξχος εα Προέδρος- Ταξχος εε που δεν ξέρω τι καθήκοντα έχω και Ταξχος που την πέφτω αναμένοντας την αποστρατεία. Αν ξέρετε κανέναν Ταξχο χωρίς θέση να είναι σε εγρήγορση θα βγάλει ανακοίνωση το ΜΤΣ που να ζητάει Ταξχο απόφοιτο ΣΕΘΑ για υπεύθυνο αρχειοθέτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΙΒΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΝΙΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΕΝΙΚΗ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΑΝΑΠΟΛΟΎΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή