Άλλαξε το «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.» στη 2η σελίδα Εν. Σημ. Σύνταξης– Γιατί ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒ 2024

Άλλαξε το «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.» στη 2η σελίδα Εν. Σημ. Σύνταξης– Γιατί ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒ 2024

Συγκρίναμε τις δεύτερες σελίδες στα ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 αντίστοιχα.

Διαπιστώσαμε ότι άλλαξε το Μητρώο του Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.) [«ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.»] για ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ, μάλιστα από 6ψηφιο (01-2024) έγινε 5ψηφιο (02-2024), ενώ το Μητρώο Κύριας Σύνταξης παρέμεινε το ίδιο (13ψηφιο). Δείτε παρακάτω ΦΩΤΟ:

Κλικ για μεγέθυνση:

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, διότι, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του ΜΤΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), θα είναι διαθέσιμα από τη νέα ιστοσελίδα του Ταμείου όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Επίσης, στην προσπάθειά μας να «κατεβάσουμε» τα υπόψη ενημερωτικά, εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ κάναμε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και χρησιμοποιήσαμε ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), αλλά τον ΠΑΛΑΙΟ Αριθμό Φακέλου ΜΤΣ που αναγράφεται στην 2η σελίδα του Ενημ. Σημειώματος Κύριας Σύνταξης (01-2024) ως «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Απλά στο ΜΤΣ 2 Ταξχοι λαλούν και μία μηχανογράφηση χορεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό σήκωσαν μπαϊράκι οι ακόλουθοι για ενοποίηση ταμείων, βλέπουν το αλαλούμ στο οικείο τους, που επικρατεί ένα βορειαδακι και ότι του καπνίσει καθενός το κάνει. Για να ξύσουν τον πάτο του βαρελιού (προσφιλής έκφραση εχόντων τελευταία!) μήπως και δώσουν κάτι τις έκτακτο, δεν... λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή