Aλλάζει ο Διαδικτυακός Ιστότοπος MTΣ–Ποια η νέα διεύθυνση (ΦΩΤΟ)

Aλλάζει ο Διαδικτυακός Ιστότοπος MTΣ–Ποια η νέα διεύθυνση (ΦΩΤΟ)

Νέος Διαδικτυακός Ιστότοπος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ενημερώνει τους μερισματούχους του, ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμος ο νέος διαδικτυακός τόπος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ), ο οποίος θα έχει σύγχρονη μορφή, διαδραστικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει το κεντρικό σημείο επαφής του κοινού με το ΜΤΣ, προσφέροντας ψηφιοποιημένες υπηρεσίες και συνεχή ενημέρωση με πληροφοριακό υλικό.

Μέχρι την ολοκλήρωση του εν λόγω νέου διαδικτυακού τόπου θα εξακολουθεί να λειτουργεί η υπάρχουσα ιστοσελίδα https://mts.army.gr

Για το λόγο αυτό, τα Μηνιαία Αναλυτικά Σημειώματα του Φεβρουαρίου 2024 για το ΜΤΣ και τον ΕΚΟΕΜΣ θα είναι διαθέσιμα από τη νέα ιστοσελίδα όταν ολοκληρωθεί.

Η νέα διεύθυνση του διαδικτυακού ιστότοπου του ΜΤΣ θα είναι η https://mts-portal.gr στην οποία θα γίνει και αυτόματη ανακατεύθυνση από την παλαιά ιστοσελίδα, μέσω ΓΕΣ, μετά την ολοκλήρωση του νέου ιστοτόπου.

Αθήνα, 31 Ιαν 2024

Ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΣ Ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Σ. Χατσίκας
O Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Λ. Μπαράκος

Κλικ για μεγέθυνση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις Ημερομηνίες Καταβολής Μερίσματος MTΣ και ΕΚΟΕΜΣ έτους 2024 (ΠINAKAΣ)

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΚΟΥΊΖ : Γιατί υπογράφουν δυό- δυό; α. Κράτα με να σε κρατώ β. Είναι από τη Χίο γ. Χρήζουν ιατρικής εξέτασης δ. Όλα τα ανωτέρω. Η απάντηση της σχολής είναι......... όπως μας λέγανε στις εξετάσεις της ΑΣΠ κάποτε. Καλό μήνα αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι του λείπει του ψ@@@@@η; Φούντα με μαργαριτάρι. Ζητείται σοβαρότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει εκσυγρονιζοναστε οι πειναλεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλειά δεν είχε ο διαολος........... τα παιδιά του
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ανέκδοτο με τις κοπέλες στο (μαγαζί )που άλλαζαν συνεχώς το γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σέβεστε ούτε το βαθμό ούτε το μισθό που παίρνετε. Αντί να υπογράφετε κάθε βλακεία ανακοίνωση πείτε τι συμβαίνει στο ταμείο να ξέρουμε που πάει, σε γκρεμό ή σε τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετοχικο ταμειο στρατοχωροφυλακης ,βυσματουχων πολιτικου προσωπικου και απογονων απομαχων μαιμου εθνικης αντιστασης πρεπει να λεγεται.Μετα μας φταινε οι ναυταιοι και οι αεροποροι τρομαρα μας.Το ναυτικο ειχε καποτε Παπαδες αρχηγους,και εμεις αποστολακηδες,τι ψαχνετε γιατι παιρνουμε υπολοιπα ταμειου σαν μερισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμεις οι καλοι αγαπημενοι πελατες του μια διευθυνση ξερουμε.Κολοκοτρωνη και αφραγκιας γωνια...Τι να κανουμε τωρα καποια πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν ειναι κλασσικες αξιες σαν τις παληες αγαπες τις καδενες fa cad'oro. Γιατι ο χρυσος μας φερνει πιο κοντα.Εν τω μεταξυ ερχεται και το 13ο. Περηφανεια χωρις προκαταληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή