Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΔΕΠ (ΦΩΤΟ)

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΔΕΠ (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 και παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, στον Αντιστράτηγο Προκόπιο Μαυραγάνη.

Στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΣΙΓΑΝΤΕ», στην έδρα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, και παρέστησαν επίσης:

  • Ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος ε.α κ. Ευάγγελος Αποστολάκης.
  • Ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Ανδρέας Προδρόμου ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.
  • Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.
  • Ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ.
  • Ο Αντιστράτηγος (ΠΣ) Αθανάσιος Μπαλάφας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, ο Υποστράτηγος Χρήστος Μανούρας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και ο Υποναύαρχος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Ιάκωβος Γκίζης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Γεώργιου Αλεξανδράκη.
  • Ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α΄ Θεόδωρος Παπακώστας και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α΄ Χαράλαμπος Καρυπίδης.
  • Ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ.
  • Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Ακόλουθοι Άμυνας.
  • Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος.
  • Διατελέσαντες Διοικητές Σχηματισμών Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων.

Για να διαβάσετε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και παραδίδοντος Διοικητή της ΔΕΠ πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την Ημερήσια Διαταγή του παραλαμβάνοντος Διοικητή της ΔΕΠ πατήστε εδώ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Από Υδκτής ΔΕΠ...Δκτής ΔΕΠ. Φοβερή μετακίνηση. Σε μία θητεία 39 ετών, έχει υπηρετήσει στο λεκανοπέδιο τα 35!!!! Καθόλου άσχημα για αθηναίο. Κατά τα άλλα για τον υπόλοιπο "λαό", πρέπει να έχεις υπηρετήσει σε πληθώρα θέσεων σε όλο τον ελλαδικό χώρο, για να προαχθείς. Άξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κλειστό χώρο κιόλας, μη τυχόν και κρυώσουν τα κομμάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γνωρίζω τον κ. Μαυραγανη. Το βιογραφικό του όμως είναι πολύ καλό! Ένα από τα υπέρ (υπάρχουν και κατα) των Καταδρομεων είναι ότι έχουν πολλές θέσεις στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το βιογραφικό. Αλλά με 20 χρόνια υπηρεσίας μόνο στο στρατόπεδο του Ασπροπύργου (Σέεμαν), σε όλες τις θέσεις που υπήρχαν και δεν υπήρχαν (ουδείς ξεπέρασε το ρεκόρ παραμονής του), δεν μπορεί να εισηγείται αποστρατείες για Αξιωματικούς που υπηρέτησαν κατά την κρίση του, χρόνια σε έναν τόπο. Όπως λέει και ο λαός, "στου κρεμασμένου το σπίτι...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΡΕΜΟΘΟΡΙΟΥ 10ΕΤΙΑΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΣ 16 ΧΡΟΝΙΆ, ΤΡΈΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (ΑΝΩ ΤΟΥ 67%). ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΈΜΑΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΘΈΛΕΙ ΛΊΓΗ ΠΡΟΣΟΧΉ ΌΤΑΝ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΟΎΤΕ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμοι 31 Ιαν. 5:11 και 31 Ιαν. 11:40 παίρνεται like. Συν ένα like για το ''κομανταρας''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ. Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ), ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 01 Φεβρουαρίου 12:21, παίρνεις dislike, γιατί μάλλον είσαι πρωτοξάδελφος, του "κομανταρά". Υ.Σ το "παίρνεται", γράφεται παίρνετε. Dislike, γιατί είσαι ανορθόγραφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 01 Φεβ. 11:48:00: Tην όποια απάντηση δεν θα είναι δυνατόν να την καταλάβεις. Για το dislike no hard feelings.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 01Φεβ 11:24:00 είμαι και κάτοχος διδακτορικού χωρίς άδεια από υπηρεσία και με δικά μου εξοδα. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Θα σου αφιερώσω και ένα γνωμικό (Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.
    Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος) Καλό ΣΚ. Εγώ εχω υπηρεσία αύριο. Ρώτα τι έκανε στην ΕΛΔΥΚ ο ΚΟΜΑΝΤΑΡΑΣ. Όσο για ξεμάτιασμα δεν γνωρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι χάνουμε την μπάλα. Έχουμε χορτάσει κομάντος κ ηγέτες. Ουδείς αναντικατάστατος κ ειδικά στην συνείδησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 02 Φεβ 3:48. Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία! Με αυτά που γράφεις αίρεις κάθε αμφιβολία περί της βλακείας. Σίγουρα αποτελεί και το πεδίο του "διδακτορικού" σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή