Τρίκαλα: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοικήσεως της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίκαλα: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοικήσεως της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με λαμπρότητα και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/03/24 το πρωί η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), παρουσία του Υπαρχηγού Γ.Ε.Σ. Αντιστρατήγου Ανδρέα Κορωνάκη, στα Τρίκαλα.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής, Υποστράτηγος Ιωάννης Κορέλης παρέδωσε τη Διοίκηση της Σχολής στον Ταξίαρχο Γεώργιο Παπαγεωργίου.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι θρησκευτικές και πολιτικές αρχές των Τρικάλων τιμώντας τόσο τον νέο Διοικητή όσο και τον απερχόμενο.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: trikalaola.gr-trikalavoice.gr-trikalanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Χωρίς να είναι σχετικό με την παραπάνω τελετή, καλό είναι η υπηρεσία να σκεφτεί να καταργηθούν οι παρελάσεις των ανώτατων αξιωματικών σε παραλαβές-παραδόσεις διοικήσεων για πολύ ευνόητους λόγους. Βέβαια υπάρχουν ευθυτενείς και αγέρωχοι αξιωματικοί, αλλά οι περισσότεροι πλέον ανώτατοι και δεν έχουν τα σωματικά προσόντα και το κάνουν λες και είναι "αγγαρεία" και φαίνεται κιόλας και το καταλαβαίνουν και οι απλοί πολίτες, εάν κρίνουμε από τα διάφορα σχόλια που ακούμε στις τελετές ανά την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 20 8:44, τι μάς είπες τώρα, πόσο καιρό το επεξεργαζόσουν; Αλήθεια, σε πόσες τελετές έχεις πάει;

      Διαγραφή
    2. πότε αποστρατεύθηκες?

      Διαγραφή
  2. 9:29:00 μ.μ. δεν είμ' ο 8:44:00 μ.μ. αλλά έτυχε να παρευρεθώ σε αρκετές τελετές τα τελαυταία 2 χρόνια ώστε να δω ιδίοις όμασι αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσους υποστράτηγους είπαμε έχει η χώρα μας??????....

    ΑπάντησηΔιαγραφή